Ahigh_forvalue Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 alpeis http://www.imdb.com/title/tt1859446/ κουραζει αλλα κατι λεει 6/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Killer Joe Δε με έπεισε. Αλλά ούτε κλαίω και τα λεφτά μου (και καλά). Ένα 6αράκι το παίρνει.
Gtr34 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Harsh times πολυ την ευχαριστηθηκα την ταινια 7.5/10
aris1986 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Site: Rock'>http://www.imdb.com/...6608/']Rock Of Ages Μ' αρεσε πολυ! 8,5/10 (ως 80's fan)
rhomio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Why Did I Get Married Too? Πρεπει να ειναι καποιο bug παλι του IMDb, δεν εξηγειται αλλιως η βαθμολογια. Απο μενα τουλαχιστον 7/10
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ε, όχι και τίποτα μια ταινία που μπορείς να την δεις 10 φορές και κάθε φορά να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Σκέτο ποίημα. Δηλαδή τι μου διέφυγε την πρώτη φορά για να το ανακαλύψω τις επόμενες; Αφού ήταν σε slow motion. Να την δω 2η φορά πάντως δεν παίζει, δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Κάτι που είχα ξεχάσει να αναφέρω για την ταινία είναι η καθυστερημένη συμπεριφορά του πληρώματος. Ο κόσμος καίγεται και αυτοί τον παίζουν σα να βρίσκονται σε ίδρυμα ψυχωπαθών και περιμένουν την ώρα να περάσει απλώς. Δεν ξέρω αν έτσι συμπεριφερόταν όλος ο κόσμος στην Ρωσία του 70 αλλά αμφιβάλλω. Επίσης, λέει ότι οι επισκέπτες αποτελούνται όχι από την συνήθη ύλη αλλά από νετρόνια(!). Πως τους ήρθε αυτό; Δεν στέκει. Αν ο σεναριογράφος δεν έχει μια καλή ιδέα καλό είναι να το αφήνει ανεξήγητο ένα πράγμα, όχι να λέει τέτοια.Επίσης σε ένα σημείο η γκόμενα πίνει υγρό οξυγόνο και την δείχνουν λίγο μετά βρεγμένη! wtf έλεος η μοναξια της δικαιοσυνης δεν σου εκανε στο τελος? Όχι
kirileman Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Shame. Κάτι ήθελε να πει ο ποιητής αλλά νομίζω ότι το έχασε ανάμεσα σε αδέσποτα ανδρικά μόρια και τη γενικότερη διάθεσή του να σοκάρει. 3
bluesattack Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Eιδα τον σιωπηλο εφιαλτη Το 6.5 στο imdb ταιριαζει και με την δικη μου βαθμολογια.Τι κουκλακι αυτη η Αλμπα !
christos4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 taken 2 μετρια και υπερβολική σε ορισμένα σημεία..
star12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 the silent house αφου ειχα δει το ισπανικο check το τελος ηταν μαπα check δεν ηταν σκερι check ηταν βαρετο check και δεν εβγαζε νοημα check ΤΙ Σ̣@#@#@#@#@# ηθελα και ειδα το ρημεικ;;; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ; βαρετο βλακωδες και με το σχεδον ιδιο φιναλε με το πρωτο.ενταξει για να λεμε και του στραβου το δικιο η ελιζαμπεθ καλα επαιζε αλλα το σεναριο ηταν που εμπαζε ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Fotis13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Site: Sunshine Αυτο που μου εκανε μεγαλυτερη εντυπωση σε αυτη την ταινια ηταν το γεγονος πως δεν την ειχα δει. Απλα πολυ καλη ¨,σεναριο -ερμηνειες-εφε με μπατζετ μικρο γυρω στα 20 million $ "εκλεβαν " στα εφε τοσο εξυπνα κανοντας την να δειχνει ταινια για πανω απο 100m $. Ο Danny Boyle εκανε ακομα μια ταινια ποιημα και αποτελει σταθερα εναν απο τους καλυτερους σκηνοθετες της γενιας του. 8,5/10 P.S DOP αν δεν την εχεις δει ,δεστην σπερνει.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 P.S DOP αν δεν την εχεις δει ,δεστην σπερνει. Την έχω δει μόνο 4 φορές. Οπότε τη ξαναβλέπω άνετα. Επίσης το ανέφερα στη προηγούμενη σελίδα ότι την έχω δει, έχεις γίνει κι εσύ απρόσεκτος σαν όλους τους άλλους. Όλοι ίδιοι είστε τελικά... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Να την δω 2η φορά πάντως δεν παίζει, δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Εσύ χάνεις. Επί τη ευκαιρία, άμα δεν έχεις καταλάβει γιατί ποιο λόγο συμπεριφέρονταν έτσι οι επιστήμονες, τότε δεν κατάλαβες ούτε τη βασική υπόθεση της ταινίας, πόσο μάλλον να μπήκες βαθύτερα στις φιλοσοφικές και ποιητικές προεκτάσεις που σου υποβάλλει. Αλλά έτσι είναι αυτές οι ταινίες. Απαιτούν από τον θεατή να σκέφτεται. Δεν προσπαθούν να του δώσουν μασημένη τροφή. Γι' αυτό άλλωστε έχουν και αργούς ρυθμούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις