RottenLungs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Site: Killer'>http://www.imdb.com/...69/']Killer Joe Περίεργη και άρρωστη. Κάποιες στιγμές νόμιζα ότι έβλεπα Κοέν, αλλά σε πολύ πιο ακατάλληλο. Σε ρίχνει με τα μούτρα στην ανωμαλία μιας διαλυμένης οικογένειας, που προσπαθεί να μείνει η κόρη άσπιλη βασίλισσα, αλλά που στην πρώτη ευκαιρία την αποκαθηλώνουν. Για το δικό της καλό... Μου άρεσαν οι ερμηνείες, άλλωστε ήταν θεατρικά στημένο. Με εκνεύρισε η "παιδεραστική" σκηνή. Όχι τόσο για αυτά που δείχνει ή αυτά που υποννοεί (η ηθοποιός δεν μικροδείχνει καθόλου), αλλά γιατί επιτηδευμένα προσπάθησε ο σκηνοθέτης να προκαλέσει και να σοκάρει. Όπως και στο Irreversible, έτσι και εδώ η ταινία θα συζητηθεί για τις ακατάλληλες σκηνές και όχι για το σύνολο. Η κλιμάκωση του τέλους πολύ καλή, ο Μακόνεχι και η Γκέρσον ήταν εξαιρετικοί. Δεν του βάζω βαθμό, δεν το έχω "χωνέψει" ακόμα. Ακριβώς το ίδιο έλεγα κι εγω μερικές σελίδες πίσω. Ήταν ο τρόπος που σου πλάσσαρε την συγκεκριμένη σκηνή... 1
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 2 ταινιες χθες και σημερα. Amazing spiderman: Δεν ηταν κακη αλλα εντελως αχρειαστο reboot. Η αναπτυξη των χαρακτηρων δεν ηταν πολυ καλη, σιγουρα μακρια απο το πρωτο spiderman και θεωρω τον Maguire αρκετα ανωτερο σαν peter parker. Kακο που λειπει η χιουμοριστικη και αναλαφρη "μυρωδια" των πρωτον 2 spiderman. Στα θετικα ειναι οι σκηνες μαχης που εχει γινει αρκετα καλη δουλεια. Γενικα θα της βαλω ενα 6/10, ακριβως ενα βαθμο πανω απο τη μετριοτητα. I spit on your grave 2010: Και αυτο οχι κακο. Το περιμενα πολυ ποιο "σκοτεινο" και ψυχολογικο αλλα τελικα πηρα ενα reverse Saw ή reverse last house on the left. Οι "κακοι" της υποθεσης αντιπαθεστατοι, η κοπελα γλυκουλα αλλα με μικρο υποκριτικο ταλεντο. Καλοφτιαγμενες οι σκηνες εκδικησης της κοπελας. Και αυτη θα παρει ενα 6/10. 1
fearwhatnow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Site: Killer'>http://www.imdb.com/...69/']Killer Joe Περίεργη και άρρωστη. Κάποιες στιγμές νόμιζα ότι έβλεπα Κοέν, αλλά σε πολύ πιο ακατάλληλο. Σε ρίχνει με τα μούτρα στην ανωμαλία μιας διαλυμένης οικογένειας, που προσπαθεί να μείνει η κόρη άσπιλη βασίλισσα, αλλά που στην πρώτη ευκαιρία την αποκαθηλώνουν. Για το δικό της καλό... Μου άρεσαν οι ερμηνείες, άλλωστε ήταν θεατρικά στημένο. Με εκνεύρισε η "παιδεραστική" σκηνή. Όχι τόσο για αυτά που δείχνει ή αυτά που υποννοεί (η ηθοποιός δεν μικροδείχνει καθόλου), αλλά γιατί επιτηδευμένα προσπάθησε ο σκηνοθέτης να προκαλέσει και να σοκάρει. Όπως και στο Irreversible, έτσι και εδώ η ταινία θα συζητηθεί για τις ακατάλληλες σκηνές και όχι για το σύνολο. Η κλιμάκωση του τέλους πολύ καλή, ο Μακόνεχι και η Γκέρσον ήταν εξαιρετικοί. Δεν του βάζω βαθμό, δεν το έχω "χωνέψει" ακόμα. Ναι ορεξη και αναγκη ειχε ο Friedkin να προκαλεσει και να σοκαρει ενα βημα πριν τον παρει ο Χαρος..To εργο ειναι βασισμενο και πιστη σχεδον αντιγραφη του γνωστου θεατρικου του Letts.Οποτε ο,τι λετε για τον σκηνοθετη ουσιαστικα δεν ισχυει, τζαμπα πληκτρα χαλατε.Αν θελετε γυριστε εσεις σε ταινια το θεατρικο και κοψτε 100 σελιδες απο το αρχικο σεναριο. 1
hurin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ναι ορεξη και αναγκη ειχε ο Friedkin να προκαλεσει και να σοκαρει ενα βημα πριν τον παρει ο Χαρος..To εργο ειναι βασισμενο και πιστη σχεδον αντιγραφη του γνωστου θεατρικου του Letts.Οποτε ο,τι λετε για τον σκηνοθετη ουσιαστικα δεν ισχυει, τζαμπα πληκτρα χαλατε.Αν θελετε γυριστε εσεις σε ταινια το θεατρικο και κοψτε 100 σελιδες απο το αρχικο σεναριο. Γράφω για τον τρόπο παρουσίασης, όχι για το σενάριο. Και στον Ταξιτζή υπήρχε παιδεραστία-πορνεία αλλά δεν προκάλεσε. 1
fearwhatnow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Γράφω για τον τρόπο παρουσίασης, όχι για το σενάριο. Και στον Ταξιτζή υπήρχε παιδεραστία-πορνεία αλλά δεν προκάλεσε. Kαταλαβα τι εννοεις.Απλα λεω οτι ηταν αδυνατο να το παρουσιασει αλλιως.Τι να εκανε δηλαδη?Αφου η σκηνοθεσια βασιζεται στο σεναριο.Αυτο θα παρουσιασει.Επιτηδευμενο θα ηταν και θα προκαλουσε αν αφηνε υποννουμενα και αν διαστρεβλωνε το θεατρικο.
therock Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ghost Rider Αισχος. Φθηνο Σκουπιδι. Ασχημη παραγωγη, ασχημη ταινια, ασχημος Nicholas Cage. Σε πολλες σκηνες νομιζα πως η ταινια ειχε γυριστει για 2χρονα, και υποτιμουσε την νοημοσυνη μου. Την ειδα απλως επειδη ειχα παρει φορα τωρα τελευταια με Avengers, Iron Man, Iron Man 2, και ηταν απο τα λιγα της Marvel που δεν ειχα δει (δικαιολογημενα και μακαρι να ειχε παραμεινει that way). Γενικοτερα γραφω συνηθως οταν δω κατι πολυ καλο η πολυ ασχημο. Και νιωθω πως ηθελα να εκφραστω για το συγκεκριμενο. Ξεπερασε ακομα και το Απαραδεκτο Spiderman 3. Αντε σειρα εχει τωρα το Amazing Spiderman. 1
rhomio Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 The Amazing Spiderman Το ειδα δευτερη φορα με παρεα! Το θεωρω πολυ καλυτερο απο την προηγουμενη τρολογια και ας μην ακολουθει την αυθεντικοτητα. Πιο νεανικα φτιαγμενο και με πιο χαλαρο τροπο, ειχε και αρκετη δραση φυσικα. Τους δυο ηθοποιους τους εχω αδυναμια ετσι και αλλιως οποτε επαιξε ρολο και αυτο. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Μόλις είδα το Death Proof και το Planet Terror. Ανάμεικτα συναισθήματα αλλά οι ταινίες δεν είναι καλές. Στο Death Proof Με χάλασε πολύ το ότι ο Kurt στην δεύτερη ιστορία αποδεικνύεται τελείως φλώρος και τα υπόλοιπα χαζά που γίνονται. Όπως όταν κυνηγάει τις γκόμενες και αυτές αντί να σταματήσουν το αμάξι να βάλουν την άλλη μέσα συνεχίζουν να τρέχουν γιατί έτσι, με την άλλη να κρέμεται από το καπό χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια λες και είχε κόλλα στην κοιλιά. Και μετά που τον κυνηγάνε προκύπτει ότι το δικό τους αμάξι είναι πιο γρήγορο αφού τον φτάνουνε με ευκολία παρότι πριν τις έπιανε εύκολα αυτός (!!). Επίσης η τελευταία σκηνή που τον σκοτώνουν θυμίζει έντονα άγγελους του Τσάρλυ και αυτό δεν είναι καθόλου καλό, το αμάξι του παρότι υποτίθεται δεν παθαίνει τίποτα έγινε φύλλο και φτερό πολύ γρήγορα. Ο Kurt, είχε καθόλου προσωπικότητα; Μας έδειξε καθόλου για την ζωή του κάτι ή για τα κίνητρά του; Και αυτό το ασπρόμαυρο κομμάτι είχε κανένα νόημα ή το έβαλε επειδή έτσι τούρθε; Γενικά πολύ απογοήτευση από την ταινία, και δεν είναι ότι μου δεν αρέσει το στυλ του Ταραντίνο, κάθε άλλο. Για το Planet Terror τι να πω, εξελίχθηκε σε τεράστια παρωδία ενώ όπως κατέληξε το πράγμα φάνηκε πως δεν είχε κανέναν απολύτως σκοπό ή νόημα. Μου άφησε την αίσθηση πως ήταν κάτι ανάμεσα σε scary movie και [insert γελοιότητα]. Καλά που είχε και λίγο χιούμορ γιατί το καλύτερο που μου έμεινε από την ταινία ήταν η σκηνή με το μηχανάκι που έφυγε σούζα. Εντάξει γαμήθηκα στο γέλιο εκεί.
linkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 @ therock :το μεγαλυτερο λαθος που εκανες ειναι οτι καθησες να δεις ταινια με τον nicolas cage. o τυπος ειναι για πολλες φαπες...οτι ταινια εχω δει τελευταια με αυτον να πρωταγωνιστει ειναι πατατα!Αποκορυφωμα? The wicker man. @cthulhucarbide planet terror δεν εχω δει αλλα το death proof ηταν ψιλοαπαραδεκτο για tarantino. Για να μεινουμε και On topic ειδα τελευταια τα safety not guaranteed και το abrahan lincoln : vampire hunter. To πρωτο αρκετα συμπαθητικο με περιεργο τελος και το δευτερο παροτι καλυτερο απ'οτι περιμενα,παραμενει μια μετρια ταινια.
viper2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 the amazing spiderman 2012 χειροτερος και απο την twilight γκομενα θα καταντησει αυτος... the day 2011 χμμ θα ηταν αρκετα καλη ταινια αν δεν εβαζε τα αθλια εφε στο τελος και το χιλιοπαιγμενο hunter sequence με το κοριτσακι...
therock Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 @ therock :το μεγαλυτερο λαθος που εκανες ειναι οτι καθησες να δεις ταινια με τον nicolas cage. o τυπος ειναι για πολλες φαπες...οτι ταινια εχω δει τελευταια με αυτον να πρωταγωνιστει ειναι πατατα!Αποκορυφωμα? The wicker man. Αυτο το χω καταλαβει απο καιρο και εχω παψει απο το 2003 να βλεπω ταινιες με τον Nicholas Cage. Το λαθος που κανω ειναι οτι βλεπω ταινιες για το γοητρο. Δηλαδη αν μια ταινια βγαλει σειρα απο συνεχειες που αξιζει μονο η πρωτη θα κατσω και θα τις δω ολες. Η αν ξεκινησω με ενα franchise (πχ Marvel στην προκειμενη) παλι το ιδιο θα καταληξω να κανω. Δυστυχως ειναι εγκεφαλικο το ζητημα και δεν μπορω να αντισταθω στην δυναμη που με ωθει να πραξω, ειναι ψυχοφθορο. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 cthulhucarbide planet terror δεν εχω δει αλλα το death proof ηταν ψιλοαπαραδεκτο για tarantino. Το Death Proof είναι καλύτερο από το planet terror, οπότε μην το δεις καλύτερα. Επίσης πριν λίγο τελείωσα το Solaris(1972) και παρότι είχα προσδοκίες, το βάζω τελικά στην ίδια κατηγορία με το blade runner: Ένα καλογυρισμένο τίποτα. Καλά που έχω 2 οθόνες και μπορούσα να σερφάρω που και που παράλληλα αλλιώς δεν θα είχα αντέξει το τόσο τίποτα ειδικά αφού κράτησε 2,5 ώρες. Μακριά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Επίσης πριν λίγο τελείωσα το Solaris(1972) και παρότι είχα προσδοκίες, το βάζω τελικά στην ίδια κατηγορία με το blade runner: Ένα καλογυρισμένο τίποτα. Ε, όχι και τίποτα μια ταινία που μπορείς να την δεις 10 φορές και κάθε φορά να ανακαλύπτεις νέα πράγματα. Σκέτο ποίημα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Καλογυρισμένο τίποτα είπε. Τον αδικείς. 2
Rockavlon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 the campaign 4/10 Chernobyl diaries 3.5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις