revolver1990 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 A Serbian Film. Perverts of the forum unite.Ίσως η πιο ανώμαλη ταινία που έχω δει ποτέ μου 7/10.Όσοι θέλετε να δείτε κάτι extreme βάλτε το στην λίστα σας 1
mead5600 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 killer joe 6/10 (πολυ γυμνο για μέινστριμ ταινια) http://youtu.be/cxpvzmvFHTM Καλό casting είχε πάντως...Παίζει και αυτό το παρανοικό,αλλά ατάλαντο παλικαράκι από την κατά τα άλλα τρομερή ταινία "Into the wild"...
*nenya* Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 A Serbian Film. Perverts of the forum unite.Ίσως η πιο ανώμαλη ταινία που έχω δει ποτέ μου 7/10.Όσοι θέλετε να δείτε κάτι extreme βάλτε το στην λίστα σας Επίσης, καλό είναι να μην έχετε φάει πιο πριν, ούτε να φτιάξετε ποπκορν!!! Θα σας κοπεί η ορεξούλα... 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Επίσης, καλό είναι να μην έχετε φάει πιο πριν, ούτε να φτιάξετε ποπκορν!!! Θα σας κοπεί η ορεξούλα... Πείτε κανα σποιλεράκι να ξέρουμε τι περίπου εννοείτε
revolver1990 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Άμα σου πω θα χαθεί όλη η μαγεία . Παρουσιάζει μορφές snuff φιλμ.Μια σκηνή που μου έμεινε είναι αυτή με τον συνουσιασμό του νεογέννητου ....gross even for me .Κάτι τέτοιες ανώμαλες ταινίες έχουν και την ανώμαλη ώρα προβολής τους....την είδα 7 το πρωί με την τσίμπλα στο μάτι και την ευχαριστήθηκα. Έχει και μερικές σκηνές όπου γέλασα όπως με τον ορό τάυρου
devil-ji Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 A Serbian Film. Perverts of the forum unite.Ίσως η πιο ανώμαλη ταινία που έχω δει ποτέ μου 7/10.Όσοι θέλετε να δείτε κάτι extreme βάλτε το στην λίστα σας Πολυ καλη ταινια, αν τη δεις βεβαια με καφροπαρεα και καφροδιαθεση!!!
RottenLungs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Εγω μόνος μου την είδα και πάλι μου άρεσε σαν ταινία. Τώρα βέβαια δεν θυμάμαι και πολλά (έχει περάσει καιρός)... Το theme song ακόμα το ακούω (το βάζεις στο repeat και ξεχνάς να το κλείσεις). Μην το ψάξετε στο youtube, τα πρώτα σχόλια περιέχουν τρελές σποιλεριές...
fearwhatnow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ruby Sparκs Πολυ καλη.Nομιζω ειναι καλυτερη και του Little Miss Sunshine των ιδιων σκηνοθετων αλλα και του 500 days of Summer.Η Zoe Kazan εξαιρετικη. 8.4/10
liakos18 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 +1 Και εγώ την είδα εχθές ξανά και όσο την βλέπω, τόσο περισσότερο την εκτιμώ. Επιτηδευμένα old school κινηματογράφηση, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή και συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν ο ήρωας ήταν τρελός ή όχι. Και τελικά μόνο μετά και την χθεσινή θέαση έχω ξεκάθαρη άποψη για το ερώτημα, δεν ήταν και τόσο δύσκολη η απάντηση όσο νόμιζα. Τελικά μπορεί και να είναι μέσα στις 20-30 καλύτερές ταινίες μου, κυρίως για την τόσο μελετημένη και αψεγάδιαστη δουλειά του Scorsese. Που κατέληξες τελικά και γιατί; (σε σποιλερ)
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 A Serbian Film. Perverts of the forum unite.Ίσως η πιο ανώμαλη ταινία που έχω δει ποτέ μου 7/10.Όσοι θέλετε να δείτε κάτι extreme βάλτε το στην λίστα σας Η 2η χειρότερη ταινία που έχω δει ποτέ. Και όχι δεν σοκάρομαι ούτε αηδιάζω με κάτι τέτοια. Ίσα ίσα που αναζητώ extreme ταινίες. Εδώ όμως οι "και καλά" σκληρές σκηνές ήταν εντελώς γελοίες, ειδικά η πολυσυζητημένη με το μωρό, ήταν για πολλά γέλια, εντελώς ψεύτικη σε σημείο που μου κάνει εντύπωση που κάποιοι αηδίασαν, αφού υπάρχουν πολύ πιο σκληρές σκηνές σε άλλες ταινίες, αλλά ακόμα και στην ίδια την ταινία. Δεν μιλάω για το θέμα της σκηνής, που σαν ιδέα είναι σκληρό, αλλά η εκτέλεση ήταν εντελώς αστεία, θα μπορούσε να αποτελεί κομμάτι παρωδίας. Πέρα από αυτό, ήθελα να ήξερα τι σας άρεσε από την "ταινία" (ο θεός να την κάνει) σαν ταινία. Το σενάριο, η ηθοποιία, η σκηνοθεσία, τα τοπία, τι ακριβώς; Αντε να δεχθώ λίγο την μουσική σαν το μόνο που κάτι έλεγε. Κατά τα άλλα τραγική ολοκληρωτικά. Λυπάμαι όταν πετιούνται λεφτά για τέτοια έργα και σνομπάρονται άλλα και αλλα. Είπαμε, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά να προσέχουμε και λίγο τι προτείνουμε στους άλλους. Να λέμε 7/10 για το serbian film και να περιμένει ο άλλος ότι θα δει καμμια ταινία της προκοπής πάει πολύ. Από εμένα 2/10 και αυτό γιατί η γυναίκα του πρωταγωνιστή ήταν γνήσιο σέρβικο τούμπανο. Αποψή μου βέβαια. 2
sokos1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ρε συ Viper, μιας και βλέπω ότι παρακολουθείς πολύ Κορέα κτλ., δώσε κανά τίτλο γιατί νομίζω ότι δεν έχω αφήσει καμμία από τις γνωστές και στέρεψα. Vengeance trilogy, audition, chaser, i saw the devil, bittersweet life, no mercy, man from nowhere, memories of murder, mother, yellow sea, moss, hanse & gretel κτλ τα έχω δει όλα, μόνο το river of murder εχω στα χέρια μου που δεν έχω δει ακόμα. Υπάρχει τίποτα άλλο? Δεν με νοιάζει να είναι κορεάτικο αποκλειστικά, αλλά μόνο από εκεί ελπίζω! Επίσης κάτι σαν τα ισπανικά mientras duermes, la cara oculta και el habitante incierto υπάρχει (όχι ορφανοτροφείο, julia's eyes και devil's backbone, τα εχω δει). Κοινώς δώσε κάτι σε σκοτεινό/καταθλιπτικό/σκληρό κτλ με shit happens τελος! Δημητρη και Viper2005, να δειτε οπωσδήποτε το WAR OF ARROWS (Κορεάτικο, καταπληκτικό) 1
rhomio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 An American Crime Περιμενα να με συγκινησει η ταινια με καποιο τροπο αλλα δεν.... Παρολα αυτα αξιζει να την δει κανεις. Φοβερη η Ellen Page. 7/10
viper2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημητρη και Viper2005, να δειτε οπωσδήποτε το WAR OF ARROWS (Κορεάτικο, καταπληκτικό) δεν με καθηλωσε να πω την αληθεια...
hurin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Site: Killer Joe Περίεργη και άρρωστη. Κάποιες στιγμές νόμιζα ότι έβλεπα Κοέν, αλλά σε πολύ πιο ακατάλληλο. Σε ρίχνει με τα μούτρα στην ανωμαλία μιας διαλυμένης οικογένειας, που προσπαθεί να μείνει η κόρη άσπιλη βασίλισσα, αλλά που στην πρώτη ευκαιρία την αποκαθηλώνουν. Για το δικό της καλό... Μου άρεσαν οι ερμηνείες, άλλωστε ήταν θεατρικά στημένο. Με εκνεύρισε η "παιδεραστική" σκηνή. Όχι τόσο για αυτά που δείχνει ή αυτά που υποννοεί (η ηθοποιός δεν μικροδείχνει καθόλου), αλλά γιατί επιτηδευμένα προσπάθησε ο σκηνοθέτης να προκαλέσει και να σοκάρει. Όπως και στο Irreversible, έτσι και εδώ η ταινία θα συζητηθεί για τις ακατάλληλες σκηνές και όχι για το σύνολο. Η κλιμάκωση του τέλους πολύ καλή, ο Μακόνεχι και η Γκέρσον ήταν εξαιρετικοί. Δεν του βάζω βαθμό, δεν το έχω "χωνέψει" ακόμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις