rhomio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 The Campaign Εριξα φοβερο γελιο. Παιδια δειτε την! Ο Γκαλιφιανακης τα σπαει οπως παντα!
RottenLungs Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 The Amazing Spider-Man... Χίλιες φορές ο παλιός πρωταγωνιστής, χίλιες φορές η καινούρια πρωταγωνίστρια (πάντα μου άρεσε αλλα εδώ ήταν τρελό μωρό). Εγω προσωπικά την ερωτεύτηκα και γιαυτό μόνο τον λόγο μου άρεσε η ταινία. 7/10 Υ.Γ. Το link σε πάει εκεί που πρέπει... Εγω πάντως στην θέση του spider θα κράταγα το μωρό και θα άφηνα την περιπέτεια.
Fotis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Site: The Amazing Spider-man Χιλιες φορες αυτος ο spiderman(και οχι το ανεκφραστο παιδακι ο προηγουμενος) και χιλιες φορες αυτο το μωρο και ας ηταν teen style που δεν ειναι του γουστο μου. Εφε καλα, δραση καλη για εμενα ειναι το καλυτερο spiderman πιο "ρεαλιστικος" σαν χαρακτηρας . 7/10 1
viper2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 shutter island ή το νησι των καταραμενων... αρκετα καλο 4
Voodooman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) shutter island ή το νησι των καταραμενων... αρκετα καλο +1 Και εγώ την είδα εχθές ξανά και όσο την βλέπω, τόσο περισσότερο την εκτιμώ. Επιτηδευμένα old school κινηματογράφηση, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή και συζητήσεις επί συζητήσεων για το αν ο ήρωας ήταν τρελός ή όχι. Και τελικά μόνο μετά και την χθεσινή θέαση έχω ξεκάθαρη άποψη για το ερώτημα, δεν ήταν και τόσο δύσκολη η απάντηση όσο νόμιζα. Τελικά μπορεί και να είναι μέσα στις 20-30 καλύτερές ταινίες μου, κυρίως για την τόσο μελετημένη και αψεγάδιαστη δουλειά του Scorsese. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2012 από Voodooman 5
dhmhtrhs79 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ήμουν άρρωστος, οπότε όλο το ΣΚ το έβγαλα σπίτι και είδα μπόλικες. The Dictator (2012) http://www.imdb.com/title/tt1645170/ Ξεκίνησε με λίγο κρύα αστεία, σε σημείο που πίστεψα ότι με ίδιο budget ο σεφερλής θα έβγαζε περισσότερο γέλιο, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και εντέλει είχε πάρα πολλές στιγμές που γέλασα δυνατά με την καρδιά μου και όχι έτσι για να γελάσω. Να πω ότι γενικά δύσκολα γελάω με τις "κωμωδίες" των τελευταίων ετών, πχ γαλυφιανάκηδες κτλ, οπότε για μένα ήταν αναπάντεχα καλή για το είδος της και για αυτό που εκπροσωπεί ο κοέν. 7/10 Red Lights (2012) http://www.imdb.com/title/tt1748179/ Την περίμενα καλύτερη, αν και δεν είχα διαβάσει καλά πράγματα για αυτήν ούτως ή άλλως. Δεν ήταν κακή, αλλά με τέτοια ονόματα και "εύκολη" υπόθεση, έπρεπε να πετύχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Ντε Νίρο απλά αξιοπρεπής, σε σχέση τουλάχιστον με τις πατάτες που συμμετέχει τα τελευταία χρόνια. Στο τέλος πήγε να το κάνει και λίγο 6η αίσθηση, αλλά είχε πολύ προβλέψιμη πλοκή για κάτι τέτοιο. Επίσης τα τελευταία λεπτά (η τελική σύγκρουση να το πω έτσι) ήταν εντελώς γελοία. Γενικά, το κάστ την έσωσε σε μεγάλο βαθμό, αλλιώς πολύ μέτρια. 6,5/10 Strange Days (1995) http://www.imdb.com/title/tt0114558/ Δεν ξέρω αν θα την κρίνω αντικειμενικά, γιατί την είδα σχεδόν είκοσι χρόνια αφού βγήκε, οπότε ίσως να αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό που εισέπραξα. Ωραία και πρωτότυπη υπόθεση, καλή ατμόσφαιρα, ένας διαφορετικός Ralph Fiennes και φυσικά η πολυ αγαπημένη μου Juliette Lewis (τα "δίνει" όλα και εδώ). Κατα τα άλλα πολύ προβλέψιμη (πλεόν), μεγάλη σε διάρκεια χωρίς λόγο και σε πολλά σημεία άκυρη, καθώς με τόση διάρκεια θα έπρεπε να έχει αναπτύξει καλύτερα τους χαρακτήρες. Ειδικά η μαυρη φίλη του, ήρθε από το πουθενά σαν σοφερίνα και κατέληξε να είναι πιο lethal και από τον Ράμπο. Επίσης, τόσα χρόνια φίλοι οι δυο άντρες, δεν κατάλαβε ο Fiennes ότι o φίλος του απέκτησε απότομα μακρύ μαλλί ή να πιστέψουμε ότι είχε πάντα περούκα πριν ακόμα ανακαλυφθεί το ειδικό μηχάνημα επειδή το είχε προβλέψει; Τράτζικ. Τεσπά, δεν θα γίνω πολύ αυστηρός γιατί όπως είπα έχουν περάσει χρόνια. Οπότε 7/10 Sex and Lucia (2001) http://www.imdb.com/title/tt0254455/ Θυμίζει πολύ ταινίες του Αλμοδοβαρ, κλασσικά και εδώ μπόλικη ελληνική τραγωδία (τόσες συμπτώσεις ούτε στον Φώσκολο), πολλά συμπλέγματα, πολύ χύμα γυμνό και τις περισσότερες φορές αχρείαστο για την ταινία, αρκετά ακαταλαβίστικη του στυλ να μην ξέρεις τι είναι πραγματικοτητα, τι φαντασία, τι έγινε τελικά κτλ όμως ήταν αρκετά ζωντανή και κράταγε το ενδιαφέρον (ας όψεται και το γυμνό που λέγαμε ). Πολύ ωραία και τα πλάνα στην παραλία με τον φάρο, νοστάλγησα ήδη το καλοκαιράκι που έφυγε. Δεν είναι καθόλου κακή, αλλά ούτε και αριστούργημα. 7/10
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Σκληρότερη απότι την περίμενα και με λιγότερη διάθεση για χιούμορ, παραδόξως ήταν ανθρώπινη και βλεπόταν. Τίμιο 6/10 . Περιπέτεια με βρυκόλακες. Rock of Ages Rock Musical με αδιάφορους τελείως πρωταγωνιστές , γλυκανάλατους και εκτός πνεύματος τελείως. Οι πιο έμπειροι ηθοποιοί σώνουν κάπως την κατάσταση αλλά όπως έχει ειπωθεί, είναι καραόκε με ηθοποιούς. Αφασία στην ταινία ο Tom Cruise που παίζει τον heavy metal θεό και ο οποίος κλέβει κανονικά την παράσταση. 4/10
sintalkas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 The Dictator unrated Αρκετά καλή ,είχε πολύ πλάκα αλλά δεν μου αρέσουν οι σατυρικές ταινίες,επίσης η unrated έκδοση έχει και πολύ σεξιστικό περιεχόμενο που είναι κάπως μην το πω καλύτερα... 7/10
Fotis13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 The Dictator unrated Αρκετά καλή ,είχε πολύ πλάκα αλλά δεν μου αρέσουν οι σατυρικές ταινίες,επίσης η unrated έκδοση έχει και πολύ σεξιστικό περιεχόμενο που είναι κάπως μην το πω καλύτερα... 7/10 Σε σοκαρε? ρωταω επειδη δεν το εχω δει ακομα και ειμαι επιφυλακτικος.
6xXx6 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 The Amazing Spider-Man 6,8/10 είναι καλύτερο από την προηγούμενη τριλογια σε πολλα σημεια αλλα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο περιμενα περισσοτερα απο οσα ειχα ακουσει
mary Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Εϊναι γνωστός μπερμπάντης ο Spiderman. :lol: Με το σωστο θελω αν πω:πως λεγαν την κοπελα(τον μεγαλο ερωτα δλδ) στα κομικς;; Μαιρη Τζεην Η Γκουεν;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Πρωτα ηταν η Γκουεν και μετα η ΜΤΖ
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Παραπανω ειχε νομιζω. Αυτες ηταν οι δυο πρωτες.
D_N_A Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Chernobyl Diaries Καλή ατμόσφαιρα, μπόλικη αγωνία αλλά δεν είναι η ταινία που θα σε καθηλώσει σε καμία περίπτωση. Για να περάσει η ώρα βλέποντας ενα θριλεράκι ήταν καλή. 5.5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις