DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν υφισταται αυτο το τοπικ αν δεν σχολιαζει ο deadorganplayer, απο τοτε που τον banarate εχει γινει emo και δεν ποσταρει.Δηλωνω πως κατeβαινω σε απεργια σε ενδειξη συμπαραστασης προς τον DOP . Η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο ευνουχισμένος, δε το έχω ξεπεράσει ακόμα ψυχολογικά.. να ορίστε, και τώρα που γράφω αυτό το σχόλιο φοβάμαι μήπως παρεξηγηθεί και βρει αφορμή ο γνωστός κύριος που κάνει κουμάντο εδώ και κάνει πάλι επίδειξη δύναμης στο σάπιο πλέον κουφάρι μου... γι αυτό θα πω και για μια ταινία που είδα μήπως και το σώσω. Snow White and The Huntsman Εντάξει βλεπόταν πολύ ευχάριστα για αυτό που είναι. Μέχρι τη μέση μπορεί να του έβαζα και πάνω από 7. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 American Splendor http://www.imdb.com/title/tt0305206/ πολυ καλη 8/10 Δεν υφισταται αυτο το τοπικ αν δεν σχολιαζει ο deadorganplayer, απο τοτε που τον banarate εχει γινει emo και δεν ποσταρει.Δηλωνω πως κατeβαινω σε απεργια σε ενδειξη συμπαραστασης προς τον DOP . αυτο δειχνει οτι ερχοταν μονο για να τρολαρει ..
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 αυτο δειχνει οτι ερχοταν μονο για να τρολαρει .. Δεν ισχύει αυτό. Απλά είναι σαν να έχεις βάλει λουρί στο καθαρόαιμο άλογο. Μπορεί να τρέξει έτσι? 3
Sellers Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέχρι τη μέση μπορεί να του έβαζα και πάνω από 7. Αποφάσισε αν θα του έβαζες 7 ή όχι γιατί ακροβατείς σε ένα νήμα.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Αποφάσισε αν θα του έβαζες 7 ή όχι γιατί ακροβατείς σε ένα νήμα. Όχι ρε με τη καμμία... το δεύτερο μισό ήταν πολύ χειρότερο. Τελικά του έβαλα 6. Είδες, με όλη αυτή τη τρομοκρατία που περνώ ξεχάστηκα πριν και δε το είπα. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Όχι ρε με τη καμμία... το δεύτερο μισό ήταν πολύ χειρότερο. Τελικά του έβαλα 6. Είδες, με όλη αυτή τη τρομοκρατία που περνώ ξεχάστηκα πριν και δε το είπα. αχ τον καημενο
xavier Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 δεν μου αρεσε το το spiderman, χιλιοειπωμενη ιστορια, αχρηστο reboot, καλο βεβαια απο εφε, αλλα νταξ οχι και τιποτα συγκλονιστικο...
xreokopia Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Fetih 1453. Aπλα αστεια. Περα απο το κακιστο τεχνικο μερος ειναι γεματη ιστορικες ανακριβειες. Το πιο σαχλο ειναι στο τελος, οπου ο Μωαμεθ λεει στους κατοικους της Πολης να μην ανησυχουν, δε θα χασουν τιποτα και απο δω και περα θα εχουν κοινη πορεια. Οι κατοικοι αμεσως χαμογελουν ικανοποιημενοι...
Kapetanakos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ενας χωρισμος http://www.imdb.com/title/tt1832382/ 9/10 Αριστουργημα!!!!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μπαν χιμ πλιζ!!! Δε νομίζω ότι είναι πρέπον να σχολιάζουμε τις κριτικές και τις βαθμολογίες άλλων μελών ούτε να αφήνουμε υπονοούμενα για αυτές. In other news.... Miller's Crossing Δε νομίζω να υπήρχε άλλη ταινία με μαφία και τα σχετικά που δεν είχα δει. Τώρα πως μου είχε ξεφύγει αυτή ένας Θεός ξέρει... Ήταν πάρα πολύ καλή πάντως. 7,5/10
mary Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Amazing Spider-Man http://www.imdb.com/title/tt0948470/ Καλη.Λιγο διαφορετικη στην πολη απο την προηγουμενη.Ενα 6-7 το παιρνει αξια. Αυτο που με χαλασε ειναι οτι την κοπελια δε την λεν Μαιρη Τζεην αλλα Γκουεν....Γιατι;Ποιο ειναι το σωστο;;;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Αυτο που με χαλασε ειναι οτι την κοπελια δε την λεν Μαιρη Τζεην αλλα Γκουεν....Γιατι;Ποιο ειναι το σωστο;;; Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Εϊναι γνωστός μπερμπάντης ο Spiderman.
ikaruga24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ειδα το hunger games. Τι τιτανομεγιστη παπαρα ολικης ηταν αυτη? Εν το μεταξυ ξεκινησε καπως καλα αλλα γρηγορα διαπιστωνεις οτι θα κυμανθει στην απολυτη μετριοτητα (και χειροτερα) ακριβως για την νεροβραστη γενια του Twilight και αλλα dark αλλα non-dark παραμυθια που βλεπουμε συχνα πυκνα τα τελευταια χρονια. Σπανια θελω τις ωρες μου πισω απο ταινια οσο μαλακια και αν ειναι (εχω βγαλει απειρο γελιο με πολλες απο αυτες) αλλα η συγκεκριμενη προσπαθουσε να ειναι σοβαρη και δεν κερδισα τιποτα. Μαλακια σκηνοθεσια, υποκριτικο ταλεντο της πλακας και γενικα τζαμπα χρονος. 2/10 απο εμενα μονο και μονο για την ομορφη δεσποινης. 3
naruto14 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Μόλις είδα ice age 4 σε 3D. Τρομερό παιδικό. Δεν τους τελειώνουν οι φανταστικές ιδέες. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει και άλλο. Εξάλλου οι άνθρωποι έχουν ταλέντο τι να πούμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις