Prospector8 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μόλις είδα το V/H/S......................... Μάπα το καρπούζι !!! Πραγματικά είχα καιρό να δω ταινία και να πω "τζάμπα 2 ώρες από την ζωή μου" Την ειδα και εγω ρε γαμωτο γτ απο το trailer φαινοταν απλα ενδιαφερον ταινια... Τι ειναι αυτα που ειδαμε ρε πουστη,οτι ναναι... Και δεν μπορεσα να βαλω βαθμολογια διοτι με το 1/10 υπαρχουν και χειροτερες ταινιες και το 3/10 μου φαινεται υψηλη βαθμολογια γιαυτην την πατατα...
rhomio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 The Amazing Spiderman Amazing!!! 10/10 Σαν ταινια Σπαιντερμαν. Περιμενω συνεχεια.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Την ειδα και εγω ρε γαμωτο γτ απο το trailer φαινοταν απλα ενδιαφερον ταινια... Τι ειναι αυτα που ειδαμε ρε πουστη,οτι ναναι... Και δεν μπορεσα να βαλω βαθμολογια διοτι με το 1/10 υπαρχουν και χειροτερες ταινιες και το 3/10 μου φαινεται υψηλη βαθμολογια γιαυτην την πατατα... μπορει να φανει παραλογο αυτο που θα πω, αλλα μηπως 2/10 ?
μαφαλντα Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 The Cabin in the Woods.Δεν μπορώ να καταλάβω την βαθμολογία στο imdb.Ούτε 5/10 δεν αξίζει αλλά μου άρεσε το τέλος.
rhomio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Stolen Lives Ως πατερας πονουσα σε ολη την διαρκεια της ταινιας. Δεν χρειαζεται βαθμολογια.
polonos1313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Την ειδα και εγω ρε γαμωτο γτ απο το trailer φαινοταν απλα ενδιαφερον ταινια... Τι ειναι αυτα που ειδαμε ρε πουστη,οτι ναναι... Και δεν μπορεσα να βαλω βαθμολογια διοτι με το 1/10 υπαρχουν και χειροτερες ταινιες και το 3/10 μου φαινεται υψηλη βαθμολογια γιαυτην την πατατα... To 6 στο Imdb από που το βγάλανε,,,,,,????
*nenya* Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πριν λίγο πήγα και είδα το "Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι". Είχα διαβάσει πολύ κράξιμο στο athinorama και πήγα προετοιμασμένη για τα χειρότερα. Τελικά η ταινία δεν ήταν άσχημη! Ήταν σαν να έβλεπα ντοκιμαντέρ/βιογραφία με ωραία φωτογραφία και μουσική αλλά με όχι τόσο σοβαρό/σφιγμένο ύφος. Απόλαυσα τον πολυαγαπημένο μου John Cleese, κάτι ωραία πλάνα από Μεσσηνία αλλά και την ερμηνεία του πρωταγωνιστή (που δεν θυμάμαι το όνομά του ). Ο Παπακαλιάτης δεν χρειαζόταν να παίζει στην ταινία... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2012 από *nenya*
6xXx6 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 killer joe 6/10 (πολυ γυμνο για μέινστριμ ταινια) http://youtu.be/cxpvzmvFHTM 1
mpasketpro Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 The Cabin in the Woods.Δεν μπορώ να καταλάβω την βαθμολογία στο imdb.Ούτε 5/10 δεν αξίζει αλλά μου άρεσε το τέλος. @@ ηταν το τελος τι σου αρεσε; Πολυ μαπα η ταινια τζαμπα εχασα την ωρα μου ειλικρινα.. Α και ενα tip.. Μην κοιτατε τις βαθμολογιες στο Imdb τις μεγαλυτερες μαλ@κιες τις βαθμολογουν με 8 και 9 και τα καλα π.χ american pie με 6..
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μόλις είδα και εγώ το killer joe. Λοιπόν η ταινία είναι από μέτρια έως μαλακία. Πάσχει σε πολλά σημεία με πρώτο απόλλα τον ρυθμό που δεν είχε καθόλου αλλά και από το τέλος. Το τελευταίο 20λεπτο που είναι υποτίθεται η -ο θεός να την κάνει- κορύφωση της ταινίας είναι το πιο βαρετό σημείο. Ανούσιοι διάλογοι που επαναλαμβάνονται και πράγματα που γίνονται γιατί έτσι. Επίσης η τελευταία σκηνή που η Ντότι πάει να πυροβολήσει αλλά τελειώνει το έργο ήταν για τον πέο η έμπευση. Σε ένα τέτοιο ωμό έργο το να αφήσει έτσι την απορία στον θεατή για το τι έγινε τελικά είναι μεγάλη μαλακία και δεν ταίριαζε καθόλου Είναι σαν ο σκηνοθέτης να το είδε από κάποια άλλη ταινία και να το έκανε επειδή του άρεσε και μετά να είπε στους φίλους του "Χα! είδατε; έκανα και ένα τέτοιο". Ηλιθιότητα. Ο μόνος λόγος που κρατιέται και λίγο η ταινία είναι η Ντότι(η γκόμενα του έργου) και τα γυμνά της που δείχνει που και που. Αν δεν ήταν αυτά θα το είχα μετανοιώσει χοντρά που την είδα. Εδώ μια μικρή δόση: over 18 http://24.media.tumb...iqtbo1_1280.jpg Θα κάνω ένα μικρό spoiler για να μην ξενερώσετε τόσο άσχημα όσο εγω... Σε φτιάχνει καλα καλα σε μία άκρως ερωτική σκηνή με μία κοπέλα και ΜΕΤΑ σου λέει οτι είναι 12 χρονών. Πόσο αρρωστημένο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο στο τηλεθεατή. [Η ηθοποιός δεν είναι τόσο μικρή αλλα ο χαρακτήρας της ταινίας. Αλλα δεν έχει σημασία γιατι εκείνη την στιγμή νιώθεις σαν παιδεραστής.] Δεν είναι μετά, είναι πριν την σκηνή του λουκάνικου (ερωτική σκηνή; μπα). Παιδεραστής δεν ένοιωσα ούτε για ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου
deesnider Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μόλις είδα και εγώ το killer joe. Λοιπόν η ταινία είναι από μέτρια μαλακία έως πολύ μαλακία. Υποκειμενική επισήμανση... 1
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 let the bullets fly καλη κωμωδια αν την καταλαβεις the expatriate λοιπον δεν καταλαβα γιατι πηρε 4και κατι ψιλα στο imdb... Δεν ηταν τοσο κακια αλλα δεν κατι ελειπε...
Fotis13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν υφισταται αυτο το τοπικ αν δεν σχολιαζει ο deadorganplayer, απο τοτε που τον banarate εχει γινει emo και δεν ποσταρει.Δηλωνω πως κατeβαινω σε απεργια σε ενδειξη συμπαραστασης προς τον DOP .
Voodooman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Looper Ρε σεις, κάθησα με διάθεση να δω μία χαβαλεδιάρικη βαβουροταινία της πλάκας και μου βγήκε περιπέτεια στα όρια της ποιότητας. Αυτό μου φάνηκε αντίστοιχο του 12 πίθηκοι-και όχι λόγω του Bruce. Απλά από την αρχή το πήρα απόφαση να μην αμφισβητήσω τίποτα από αυτά που μου έλεγε η ταινία και να παίξω με τους κανόνες της. Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει. Βασικότατη προϋπόθεση για να δεις ταινία με time travel. Και μερικές φορές είναι τρομερά βασικό να μην ξέρεις τίποτα για μία ταινία, οι περισσότεροι που την έβριζαν είναι γιατί άλλα τους έδειξαν και άλλα τους έμπηξαν. Ξεχωριστή ταινία. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2012 από Voodooman 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις