DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, αυτό το 24ωρο της τιμωρίας μου φάνηκε αιώνας. Μου λείψατε όλοι αλλά ουδεν κακό αμιγές καλού καθώς βρήκα αρκετό χρόνο να σκεφτώ και να αναθεωρήσω πολλά πράγματα (πχ ποτέ ξανά κουφώματα αλουμινίου-λολ). Επίσης, βρήκα χρόνο να δω μια πολύ καλή ξένη ταινία. Safety Not Guaranteed Τρεις δημοσιογράφοι αποφασίζουν να ερευνήσουν τη παρακάτω αγγελία: “WANTED: Someone to go back in time with me. This is not a joke. You get paid after we get back. Must bring your own weapons. "Safety Not Guaranteed". I have only done this once before.” Και μόνο από το κείμενο της αγγελιάς καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη ταινία. Low budget με αρκετά καλό χιούμορ και με ένα τέλος που αν ήταν καλύτερο θα μιλάγαμε για ταινία-διαμάντι. Σε κάθε περίπτωση το προτείνω ανεπιφύλακτα. 7/10
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνω απολυτα με το ban του DeadorganPlayer το ειχε παρακανει και με το δικο μου επισης ,καταφωρα αδικο για τον αλουμινα δεν το αξιζε, ειχε αψογη συμπεριφορα. Site: Abraham Lincoln:Vampire Hunter Θα τριζουν τα κοκκαλα του Αβρααμ και του Ισαακ καταρχην ο τιτλος της ταινιας και μονο σε απωθει απο το να την δεις διοτι εικαζεις πως πρεπει να πηρε πολλα ναρκωτικα ο σεναριογραφος. Και εδω ερχεται η εκπληξη της χρονιας ενω περιμενεις να δεις αλλη μια πανμεγιστη μπουρδα σε διαψευδει και τελικα δεν καταριεσαι το 2ωρο που εχασες. Σε γενικες γραμμες και εχοντας παρα πολυ λιγες απαιτησεις απο τον τιτλο και μονο-βλεπεται- αυστηρα με συνοδεια πιτσας. 6/10
Ahigh_forvalue Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, αυτό το 24ωρο της τιμωρίας μου φάνηκε αιώνας. Μου λείψατε όλοι αλλά ουδεν κακό αμιγές καλού καθώς βρήκα αρκετό χρόνο να σκεφτώ και να αναθεωρήσω πολλά πράγματα (πχ ποτέ ξανά κουφώματα αλουμινίου-λολ). Επίσης, βρήκα χρόνο να δω μια πολύ καλή ξένη ταινία. Safety Not Guaranteed Τρεις δημοσιογράφοι αποφασίζουν να ερευνήσουν τη παρακάτω αγγελία: “WANTED: Someone to go back in time with me. This is not a joke. You get paid after we get back. Must bring your own weapons. "Safety Not Guaranteed". I have only done this once before.” Και μόνο από το κείμενο της αγγελιάς καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για πολύ ιδιαίτερη ταινία. Low budget με αρκετά καλό χιούμορ και με ένα τέλος που αν ήταν καλύτερο θα μιλάγαμε για ταινία-διαμάντι. Σε κάθε περίπτωση το προτείνω ανεπιφύλακτα. 7/10 ενδοιαφερον φαινεται,αν βρω υποτιτλους θα το δω σημερα.. μια μερα μονο μπαν??τι ψευτοτιμωριες ειναι αυτες, δωστους εκει κανα μηνα να μαθουν..
kirileman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μια μέρα ban δεν είναι ban, είναι τιμητική άδεια. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Μια μέρα ban δεν είναι ban, είναι τιμητική άδεια. άγραφη indeed, δεν φαινόταν το ban... 3
Chrisxxx Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως απείχα των υποχρεώσεων μου στο φόρουμ μέχρι να λείξει η τιμωρία του DoP... Για τον ίδιο λόγο δεν είδα καμία ταινία όποτε μην περιμένετε ριβιου. 3
cthulhucarbide Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως είδα (~πάλι) το Aeon Flux και παρά την πολύ χαμηλή βαθμολογία του ιμβτ(δεν καταλαβαίνω γιατί) το βρήκα καλούτσικο. Αδύναμη ταινία βέβαια αλλά περνάει η ώρα ευχάριστα αν μη τι άλλο χάρη στην Σαρλίζ
polonos1313 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μόλις είδα το V/H/S......................... Μάπα το καρπούζι !!! Πραγματικά είχα καιρό να δω ταινία και να πω "τζάμπα 2 ώρες από την ζωή μου"
RottenLungs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Πόσο αρρωστημένη ταινία... Killer Joe Θα κάνω ένα μικρό spoiler για να μην ξενερώσετε τόσο άσχημα όσο εγω... Σε φτιάχνει καλα καλα σε μία άκρως ερωτική σκηνή με μία κοπέλα και ΜΕΤΑ σου λέει οτι είναι 12 χρονών. Πόσο αρρωστημένο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο στο τηλεθεατή. [Η ηθοποιός δεν είναι τόσο μικρή αλλα ο χαρακτήρας της ταινίας. Αλλα δεν έχει σημασία γιατι εκείνη την στιγμή νιώθεις σαν παιδεραστής.] Ο σκηνοθέτης πέτυχε μία απίστευτα μίζερη ατμόσφαιρα, που ταίριαζε στην ιστορία και οι ηθοποιοί παίζαν αρκετά καλα (λίγο υπερβολικός ο Joe κατ'εμέ). Σε γενικές γραμμές είναι καλή ταινία αλλα δεν μπορώ να πώ οτι την ευχαριστήθηκα καθόλου.
hurin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Πόσο αρρωστημένη ταινία... Killer Joe Θα κάνω ένα μικρό spoiler για να μην ξενερώσετε τόσο άσχημα όσο εγω... Σε φτιάχνει καλα καλα σε μία άκρως ερωτική σκηνή με μία κοπέλα και ΜΕΤΑ σου λέει οτι είναι 12 χρονών. Πόσο αρρωστημένο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο στο τηλεθεατή. Λευτεριά στον Ρομαν τον Πολάνσκι
fearwhatnow Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Πόσο αρρωστημένη ταινία... Killer Joe Θα κάνω ένα μικρό spoiler για να μην ξενερώσετε τόσο άσχημα όσο εγω... Σε φτιάχνει καλα καλα σε μία άκρως ερωτική σκηνή με μία κοπέλα και ΜΕΤΑ σου λέει οτι είναι 12 χρονών. Πόσο αρρωστημένο είναι να κάνεις κάτι τέτοιο στο τηλεθεατή. [Η ηθοποιός δεν είναι τόσο μικρή αλλα ο χαρακτήρας της ταινίας. Αλλα δεν έχει σημασία γιατι εκείνη την στιγμή νιώθεις σαν παιδεραστής.] Ο σκηνοθέτης πέτυχε μία απίστευτα μίζερη ατμόσφαιρα, που ταίριαζε στην ιστορία και οι ηθοποιοί παίζαν αρκετά καλα (λίγο υπερβολικός ο Joe κατ'εμέ). Σε γενικές γραμμές είναι καλή ταινία αλλα δεν μπορώ να πώ οτι την ευχαριστήθηκα καθόλου. E καλα δεν ειναι και τοσο αρρωστημενη ταινια το Killer Joe, μην τρελαθουμε κιολας.Απλα εχει καποιες "περιεργες" σκηνες, ουτως ή αλλως στο θεατρικο βασιζεται, θα μπορουσε να ειναι χειροτερα τα πραγματα αν την ειχε αναλαβει αλλος σκηνοθετης εκτος του Friedkin.Μπραβο του παντως που παρουσιασε ενα καλο neo-noir φιλμ.Το λεω κυριως διοτι ο Friedkin ειναι και καποιας ηλικιας (μεγαλης) και νομιζω οτι ξεπερασε τα ορια του πλεον με αυτη την ταινια. Για οσους δεν τον γνωριζουν ειναι ο σκηνοθετης των 12 Angry Men, The Boys In The Band και βεβαιως των εξαιρετικων French Connection και του Εξορκιστη. Λευτεριά στον Ρομαν τον Πολάνσκι Και στον Μπαμπη Τον Τεννε.
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον χθες πριν κοιμηθω ειδα το Wrong Turn 5. Μην τη δειτε για ΚΑΝΕΝΑΝ λογο. Σας φαινεται γαματο που ειναι η συνεχεια απο θριλερακι και λετε ποσο χαλια μπορει να ειναι μια σπλατερια ακομα και θελετε να δειτε τι παιζει. Αγνοηστε το feeling και απλως ξεχαστε πως την εχετε. Διαγραψτε την τωρα απο τον υπολογιστη σας. Just don't watch that piece of crap. Θελω τη μιαμιση ωρα μου πισω
RottenLungs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ρε φίλε όταν ο σκηνοθέτης προσπαθεί να σε φτιάξει με ένα 12χρονο με ύπουλο τρόπο (σημασία έχει, όχι μόνο τι δείχνει αλλα και πώς) και μετά σου δείχνει και ΟΛΗ την ερωτική σκηνή με έναν 20 χρόνια μεγαλύτερο της (που στην ουσία την εξαναγκάζει), τι είναι; Αρρωστημένο είναι, η χαρά του κάθε παιδόφιλου. Βέβαια σε κάποιον που του αρέσει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω να το βρεί περίεργο. Όπως ανέφερα και παραπάνω ο τρόπο που το προσέγγισε το όλο θέμα μου έβγαλε αυτό το συναίσθημα και ξενέρωσα. Τέσπα, Τέλος 1
*nenya* Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Είδα το Battle Los Angeles...ντάααααξει, δεν ενθουσιάστηκα κιόλας. Βασικά περίμενα λίγο περισσότερη ένταση και αγωνία. Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι δεν είναι η κλασσική ταινία καταστροφής που τα δείχνει όλα απ'την οπτική των φοβισμένων κατοίκων. Η συγκεκριμένη ταινία βασίζεται στην οπτική των στρατιωτών που πάνε να αντιμετωπίσουν τον εισβολέα. It was OK. 6.5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις