Gtr34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 The Boy in the Striped Pyjamas Συγκλονιστική ταινία 8/10
dhmhtrhs79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 "Χαίρομαι που λόγω της εμπειρίας μου, δεν άνοιξα καν τον προτζέκτορα να κάψω τσάμπα ώρες από την λάμπα και το είδα στη κρεβατοκάμαρα σε 24" μεταξύ ύπνου-ξύπνιου" Δεν το συζητώ, κορυφαίος τρόπος για να βλέπεις και να κρίνεις μια ταινία. Και πολύ της ήταν, κανονικά έπρεπε να την βάλω και στο x2, αλλά έδειξα παραπάνω σεβασμό από όσο χρειαζόταν Επίσης δεν νομίζω να αδικήθηκε ούτε λόγω ιντσών ούτε λόγω ξάπλας. Άλλωστε δεν κοιμήθηκα κατά τη διάρκεια (αν και θα έπρεπε), εννοούσα ότι την είδα ξαπλωμένος αργά το βράδυ πριν πέσω για ύπνο. Με παρόμοιο τρόπο έχω δει δεκάδες ταινίες και αναμεσά τους ανακάλυψα και ταινιάρες. Εκείνες γιατί δεν μου φάνηκαν μούφες; Λυπάμαι ακόμα και το bandwith που χρησιμοποιήθηκε για να τη φέρει ο θείος. ΑΝ ειναι μαπα Μάπα είναι επιεικής χαρακτηρισμός. Μάλλον έκτρωμα θα την χαρακτήριζα. Αλλά σταματάω εδώ, πραγματικά δεν αξίζει ούτε ένα πλήκτρο πατημένο παραπάνω Ποιές είναι οι άλλες δύο??? Να το πάρει το ποτάμι!!! Πρόσεχε τι εύχεσαι!!! Σε ισοβαθμία (2/10): Malefique (2002) Cube 2 (2002) Srpski film (2010) Πρωτο με διαφορά (1/10): Calvaire (2004) Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι οι παραπάνω είχαν και ένα υποτυπώδες σενάριο ή τελος πάντων προφανώς δεν είχαν σκοπό να γίνουν τόσο χάλια ταινίες, αλλά το Cabin in the Woods δεν είχε ούτε σενάριο και κυρίως είχε σκοπό να είναι μια χάλια ταινία, οπότε ίσως αναθεωρήσω και πάρει την πρώτη θέση! Άσχετο, πως κάνετε κάποιοι από εσάς ορατή τη λίστα με τις βαθμολογίες σας στο imdb σε τρίτους δίνοντας ένα απλό λινκ; Θα ήθελα να δώσω και την δική μου αν ενδιαφέρει κανέναν, αν και μου την σπαει που το imdb έχει μόνο ακέραιους βαθμούς και όχι και μισούς (πχ 6.5) γιατί πολλές ταινίες είναι στο 6, 6.5, 7, 7.5 και ένα ξερό 6 η 7 δεν δίνει σωστή εικόνα. Μπορεί δυο ταινίες να έχουν και οι δυο 7, αλλά η μία να είναι του 7.5 και η άλλη του 6.5, που είναι μεγάλη διαφορά. Ειδικά στο 6 και στο 7 γίνεται συνωστισμός, γιατί δεν είμαι πολυ αυστηρός και ένα 6αρι το δίνω εύκολα αν βλέπεται ευχάριστα μια ταινία και το 7 το δίνω στις καλές, οπότε τα διαμαντάκια μου πάνε από 8 και πάνω που δεν βάζω πολύ έυκολα για να ξεχωρίζουν. 5 και κάτω βάζω σπάνια, θα πρέπει να με χαλάσουν πολύ. Θα ήθελα πάντως ένα 6.5 και ένα 7.5 για καλύτερη ταξινόμηση, όπως στο http://www.themoviedb.org/ που σου δίνει την δυνατότητα για μισά αστεράκια, αλλά από την άλλη δεν έχει καμία σχέση σαν site με τον πλούτο του imdb.
Aloyminas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Λοιπόν τώρα που ξεμπέρδεψα με τον κάθε μυστήριο έκατσα χθες να ξαναδώ το castaway http://www.imdb.com/title/tt0162222/με τον Tom Hanks.Υπάρχουν ηθοποιοί με τόσο μεγάλο ταλέντο όπως αυτός για να στηρίξουν ολόκληρη ταινία μόνοι τους με τόσο εντυπωσιακό τρόπο σήμερα;Φαίνεται πως ακόμα υπάρχουν......Αλλά τι λέω εδώ ο άνθρωπος κατάφερε να στεναχωρηθεί όλος ο πλανήτης για μια μπάλα βόλεϊ Απλά καταπληκτικός και η ταινία φοβερή.8.5/10.I am still here.You know what i meen ok;;;;;;;;;;; 2
Sellers Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Το ότι δεν βρίζουμε δεν χρειάζεται επισήμανση. Για αυτό μπαναρίστηκε ο Aloyminas. Κάτι που μάλλον τελικά χρειάζεται επισήμανση είναι ο λόγος που μπαναρίστηκαν ο Deadorgan και ο Fotis ο οποίος είναι ο εξής: Το θέμα λέγεται ''Ποια ταινία μόλις είδατε'' και σκοπός του είναι να αναφέρονται ταινίες που είδαμε και η κριτική μας πάνω σε αυτές. Πουθενά δεν αναφέρεται η κριτική των κριτικών απο ειδήμονες της τέχνης. Ειδα τον νονό και δεν μου άρεσε; Θα γράψω ''Ο νονός είναι μαλακία''. Το να σχολιάζεται αυτό για σελίδες επί σελίδων το μόνο που γίνεται είναι να επιβαρύνεται το τόπικ με ποστ που κανένας δεν διαβάζει γιατί είναι εκ φύσεως ανούσια. Το υπο κάλυψη τρολάρισμα είναι πάλι τρολάρισμα και τιμωρείται αυστηρά απο αρχαιοτάτων χρόνων. 4
rhomio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Για μια καινουργια αρχη λοιπον! The three stooges Μου αρεσε αρκετα το ηλιθιο χιουμορ. Καταπληκτικη κωμωδια. 7/10
kantini Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους τους σινεφίλ και καλώς σας βρήκα....Δεν ξέρω σε τι αναφέρεται ο πιο πάνω αλλά είπαμε να κρατάμε και ένα επίπεδο χωρίς βρισιές.Τώρα για το the three stooges όντως πολύ καφρίλα πολύ γέλιο
alexdelpiero Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά είδα την αρπαγή το δυο.Συγκλονιστική ταινία.Εκπληκτικός ο Λιαμ Νισον.Όπως είπα και πριν εκπληκτική ταινία αξίζει και με το παραπάνω να την δει κανεις. Του απαγάγουν στην Κωνσταντινουπολη για να τον εκδικηθούν ο γονιός ενός από αυτούς που είχε φάει στην πρώτη ταινία μαζί με τα τσιρακια του τον Νισον μαζι με την γυναικα του και αυτος προσπαθει να αποδρασει. Πανέμορφη η κορη του.Πολύ ωραία πόδια. Στην ταινια εβαλα 10.
Sellers Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Υπενθυμίζω πως απαγορεύονται τα διπλα και τριπλά account. Απο 4 και πάνω.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 2 ταινιες απο την αρχη της εβδομαδας ως και σημερα. Warrior. Πραγματικα φοβερη ταινια. Ισαξια με το πρωτο Rocky αναλογικα. Καταπληκτικος ο Nick Nolte και αψογοι ολοι οι αλλοι στους ρολους τους. Πολυ καλες σκηνες μαχης επισης αν και δεν ειναι το "focus" της ταινιας αυτο. Απο εμενα εχει χαλαρα ενα 8/10. Samurai reincarnation του 1981 Επικουρα του κερατα. Για τους φαν του ειδους δεν πρεπει να χασει κανεις. Samurai, demons, επικες μαχες, οτι πρεπει! Και σε αυτη 8/10.
devil-ji Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Mystic River Απλα μου θυμησε ποσο ευκολα μπορει να σου πηδηχτει η ζωη , εκει που δεν το περιμενεις... 2
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 taken 2 ,το περιμενα καλυτερο,για να πω την αληθεια κλασικη αμερικανια ,το 1 πολυ καλυτερο.
speedy23 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ^^Επρεπε να το μαμησουν κι'αυτο βλεπεις.Δεν μπορουσαν να το αφησουν στη 1η ταινια.Αντε και με κανονικο franchise... Eιδα χθες το Treasure Island(2012) που ειναι τηλεταινια.Μετριο πολυ μετριο και εφαγε και αρκετη ωρα για την αξια του. 5/10
gavros10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 ^^Επρεπε να το μαμησουν κι'αυτο βλεπεις.Δεν μπορουσαν να το αφησουν στη 1η ταινια.Αντε και με κανονικο franchise... καλυτερα που υπαρχει και 2ο γιατι... (αμα το πω θα φαω παγκοσμιο ban) 2
SUPERNIKOS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Είδα κάμποσες ταινίες αυτο το καιρό... Near Dark Δεν την ήξερα την βρήκα καταλάθος σε κάτι λίστες και έχει να κάνει με vampires. Σκοτεινή ταινία με ωραία σκηνοθεσία και ωραίο soundtrack. 7/10 (για οσους μισουν twilight ) Following Η πρώτη ταινία του nolan, την οποία κραταγα καιρό στον υπολογιστή και είπα να την δω. Συγγραφέας δεν μπορεί να στραβώσει λέξη και ψάχνει τρόπους να ξεμπλοκάρει το μυαλό του. Τελικά του έρχεται η ιδέα να ακολουθεί άγνωστα άτομα και να καταγράφει τις συνηθειές τους. Ωραία ιδέα, καλη σκηνοθεσία μέτρια ταινία. 6/10 The Lost Boys Αλλη μια vampire movie η οποία είναι αρκετά γωνστή στους φαν του είδους. Είχε την πλάκα της και είχει και ωραίο soundtrack. 6,5/10 Let the Right One In Και αφου έπιασα τις βαμπιροταινίες είπα να δω και μια πιο πρόσφατη σουηδικής παραγωγής. Η ταινία ηταν παρα πολύ καλή και γούσταρα αφάνταστα την σκηνοθεσία η οποία μου θύμισε και το the girl with the dragon tattoo (το σουηδικό). 8/10 Chasing Amy Αγαπώ kevin smith αλλα αυτή μου είχε ξεφύγει. Συμπαθητική ταινία με ενα πολύ καλο ben affleck. 7/10 Better Luck Tomorrow Πολυ περίεργη ταινία και θέλω να την ξαναδώ. Η ώρα πάντως πέρασε ευχαριστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις