Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να δω το Shutter Island http://www.imdb.com/title/tt1130884/ Λίγο που είδα στο trailer φαίνεται πού καλό. Αλουμινα επειδη εχω καταλαβει τι ταινιες σου αρεσουν αστο θα σε χαλασει .
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Αλουμινα επειδη εχω καταλαβει τι ταινιες σου αρεσουν αστο θα σε χαλασει . Συγνώμη αλλά πιστεύω ότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τίποτα......Φιλικά....... 2
Fotis13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη αλλά πιστεύω ότι δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τίποτα......Φιλικά....... Καλα μην πεις μετα οτι δεν σε ενημερωσα πρωτα Sent from my iPhone using Insomnia
Aloyminas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλα μην πεις μετα οτι δεν σε ενημερωσα πρωτα Sent from my iPhone using Insomnia Να σαι καλά........ 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε καμία περίπτωση. Πολύ καλή ταίνια, αλλα μέχρι εκεί. Αν την δεις περιμένοντας την ταινία του αιώνα δεν θα σ'αρεσει. Όντως, το διαπίστωσα. Την τελείωσα πριν λίγο και σίγουρα δεν δικαιολογεί τον τόσο ντόρο κτλ. Ίσως έχουν βλάψει και τα τόσα μεμες που έχουν βγει. Είχε μια καλή ιδέα αλλά παρότι μιλάμε για τον Νόλαν, δεν μου άρεσε η σκηνοθεσία σε πολλά σημεία. Ήταν πολύ κουραστική ταινία, δλδ έχουν πέσει 1 μύρριο πυροβολισμοί και συνεχίζουν να πέφτουν χωρίς κανένα λόγο. Ήταν λες και έβλεπα ζαν κλοντ βαν νταμ που πρέπει να τους σκοτώσει όλους. Ακόμα 2 κουραστικά πράγματα ήταν η εμμονή με την εναλλαγή σκηνών ανάμεσα στις διαστάσεις, δεν χρειαζόταν τόσο πολύ ζαλίστηκα. Το άλλο κουφό ήταν με την πολιορκία στο χιόνι, δλδ πως του ήρθε αυτή η ιδέα τώρα. Και άλλα πολλά σημεία όπως όταν βλέπουμε τον χημικό να οδηγάει το φορτηγάκι και τον καταδιώκουν. Λες και βλέπω taxi ή φονικό όπλο. Και αν το έδειχνε για λίγο να έλεγα οκ αλλά έτσι πήγε η μσή ταινία. Κρίμα, την χάλασε μόνος του την ταινία θα μπορούσε να την είχε κάνει πολύ καλύτερη αν έκοβε τις μαλακίες που προανέφερα, και αν συνέδεε καλύτερα κάποιες σκηνές όπως με τον γέρο στην αρχή και στο τέλος. Δεν μαθαίνουμε ποτέ πως συναντιούνται και γιατί γέρασε, και πως ξυπνάνε. Πάντως είναι γαμάτη, ίσως όχι όσο το μεμεντο αλλά είναι must Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2012 από cthulhucarbide
gavros10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Βλεπω καποιους καινουργιους εδω και χαιρομαι, αντε να γινομαστε περισσοτερες με αρχηγο την νεκροργανοπαιχντρια (αστειακι για τις 3 εβδομαδες που ελειπα) μεχρι να μου φερουν ιντερνετ εδω περα ξεμεινα με κατι ταινιες... Πριν αρχισω θελω να αναθεωρησω για το cosmopolis. Αρκετα μεγαλη πατατα. Υπερ-προσπαθησε ο σκηνοθετης χωρις να καταφερει τιποτα The Devil Wears Prada Χαρηκα που η anne hathaway ηταν η κυρια πρωταγωνιστρια, δεν το ηξερα. Στεναχωρεθηκα ομως οταν ειδα στο σταρ οτι παντρευτηκε. παλι καλα που δεν ειχα ιντερνετ γιατι θα ειχε πεσει το facebook και το tweeter της. Καλουτσικη ταινια με ενα πιο βαθυ νοημα μεσα στο οποιο παρασυρθηκαμε και εμεις αλλα στο τελος βρηκαμε τον ισιο δρομο Gran torino Επος. ο clint eastwood απλα απιθανος, μακαρι να ζει και να κανει τετοιες ταινια για αρκετα χρονια ακομα. Το τελος δεν το περιμενα με τιποτα, απλα αρνηθηκα να το πιστεψω, δεν εξεπλαγην. Ηταν δικαιο ομως Hysteria Αρκετο γελιο αν και πρεπει να το βλεπεις με την κοπελα σου.... γκουχου γκουχου. για την ακριβεια ΜΟΝΟ με την κοπελα σας δειτε την Michael Clayton Φταιω που δεν καταλαβα τιποτα μεχρι τα τελευταια 10 λεπτα αλλα και παλι κατι μεσες ακρες επιασα. Ο clooney μου αρεσε, ολο το υπολοιπο τσου Insomnia Ηταν σαν να βλεπω the killing και alan wake. Μου αρεσε παρα πολυ, την εβαλα ηδη στις αγαπημενες μου State of play .... Δεν το βρηκα τοσο δυνατο το τελος. ολη η υποθεση, η ταινια και οι ηθοποιοι μου αρεσαν μεχρι λιγο πριν το τελος το οποιο βρηκα ασχετο, ακυρο, και ελπιζω να το εγραψαν σε ενα διαλλειμα 10λεπτο γιατι αλλιως δεν εξηγειτε 1
vfragos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Είδα χθες το Sound of my Voice. Ωραία ταινία, χαμηλού κόστους, με καλές ερμηνείες. Ενδιαφέρον και το θέμα της ταινίας αλλά θεωρώ ότι το τέλος θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο. Ο σκηνοθέτης σαν να βιαζόταν να το κλείσει. Ίσως είχαν τελειώσει και τα λεφτά! Εμένα πάλι μου φάνηκε εντελώς χάσιμο χρόνου, βαρετή και ανούσια, όσο για το τέλος να μην σχολιάσω καλύτερα... 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Αντε ρε gavros10 που εισουν ? αλλη φορα να ενημερωνεις το παρεακι οτι θα λειπεις!
mead5600 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να δω το Shutter Island http://www.imdb.com/title/tt1130884/ Λίγο που είδα στο trailer φαίνεται πού καλό. Είναι πολύ καλή ταινία,να την δεις! 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Θέλω να δω το Shutter Island http://www.imdb.com/title/tt1130884/ Λίγο που είδα στο trailer φαίνεται πού καλό. δεστην χωρις ενδοιασμους,δεν ειναι καλη..
dhmhtrhs79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 The Cabin in the Woods (2011) http://www.imdb.com/title/tt1259521/ Με είχαν προειδοποιήσει φίλοι. Το είχα "μυριστεί" από το τρέιλερ. Το είχα διαβάσει από άλλους στο ίντερνετ. Όμως ήμουν αποφασισμένος να το δω. Χαίρομαι που λόγω της εμπειρίας μου, δεν άνοιξα καν τον προτζέκτορα να κάψω τσάμπα ώρες από την λάμπα και το είδα στη κρεβατοκάμαρα σε 24" μεταξύ ύπνου-ξύπνιου. Παρόλα αυτά, δεν θα επιστρέψουν ποτέ πίσω αυτά τα 90 χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου και αυτό δεν θα της το συγχωρέσω ποτέ. Έθεσε νέα στάνταρ στο πόσο χάλια μπορεί να τα πάει μια ταινία σε όλους τους τομείς ταυτόχρονα. Χειρότερη και από τις χειρότερες b-movies, δεν την έκλεισα και την είδα μέχρι τέλους, γιατί το έχω πάντα σαν αρχή να τις βλέπω ολόκληρες όσο χάλια και να είναι. Και αυτή ήταν πολύ. Δικαιωματικά μέσα στις 3 χειρότερες ταινίες της ζωής μου και αυτό επειδή έχω "συμπάθεια" στις άλλες δυο. Και όχι δεν θα χαραμίσω και άλλη πληκτρολόγηση για χάρη της. You have been warned. 2/10 4
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Χαίρομαι που λόγω της εμπειρίας μου, δεν άνοιξα καν τον προτζέκτορα να κάψω τσάμπα ώρες από την λάμπα και το είδα στη κρεβατοκάμαρα σε 24" μεταξύ ύπνου-ξύπνιου. LOL!!!! Δικαιωματικά μέσα στις 3 χειρότερες ταινίες της ζωής μου και αυτό επειδή έχω "συμπάθεια" στις άλλες δυο. Ποιές είναι οι άλλες δύο??? Να το πάρει το ποτάμι!!! 1
kostas_dr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 "Χαίρομαι που λόγω της εμπειρίας μου, δεν άνοιξα καν τον προτζέκτορα να κάψω τσάμπα ώρες από την λάμπα και το είδα στη κρεβατοκάμαρα σε 24" μεταξύ ύπνου-ξύπνιου" Δεν το συζητώ, κορυφαίος τρόπος για να βλέπεις και να κρίνεις μια ταινία. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μια ταινία αν είναι μάπα το ίδιο μάπα θα είναι και στο προτζέκτορα το ίδιο και στην 24αρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις