Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Following (1998). Καλό, ήταν και θύμηζε αρκετά το memento. Το είδα σε 4/3 και dvd γιατί δεν βρήκα κάτι άλλο. Απέτυχε να δημιουργήσει ισχυρό δεσμό δεσμό με τον θεατή και πρωταγωνιστές και γιαυτό δεν χαλάστηκα και πολύ με ότι έγινε στο τέλος, δυστυχώς. Επίσης πάνω σε μια πόρτα είχε το σήμα του batman, δείγμα του ότι από τότε γούσταρε μπατμαν ο Νόλαν

Insomnia 2002. Καλούτσικη αλλά ο Πατσίνο νομίζω έχει κουράσει εδώ και καιρό, δεν αποσύρεται να τελειώνουμε; Τον ίδιο ακριβώς ρόλο παίζει συνέχεια, τουλάχιστον τελευταία. Κατά τ'άλλα, δεν θυμάμαι ποια είναι τα άλλα που ήθελα να πω γιατί την είδα πριν μέρες :mellow:

Batman Begins. Πολύ καλή, την είχα δει και όταν είχε πρωτοβγεί σε dvd και στην τβ αλλά τώρα που την είδα σωστά σε 1080p και με ησυχία(και ίσως extended version, 2.20 κράτησε) την εκτίμησα περισσότερο. Αρνητικό για μένα η ιδέα με την συσκευή με τα μικροκύματα. Θα σκοτωνόντουσαν κανονικά όλοι όσοι ήταν δίπλα στην συσκευή όταν έπαιρνε μπροστά, άσε που μια τόσο τεράστια ισχύς λειτουργούσε με μπαταρία(?).

The dark knight. Πολύ καλή και αυτή αλλά έχω μια ένσταση γιατί στον πούτσο άλλαξαν την ηθοποιό που έκανε την Ρεητσελ και εβαλαν αυτήν την άνοστη αλλά anyway. Η μεγαλη λοιπόν ένσταση είναι ότι θα έπρεπε η ταινία να γίνει πιο ωμή. Δεν είναι δυνατόν κύριε Νόλαν να πεθαίνει ένα τόσο σημαντικό πρόσωπο για την ταινία(ρεητσελ) και να μην δείχνεις να πούμε το πτώμα της, έστω ένα κρανίο ή το πρόσωπό την ώρα που αρχίζει να καίγεται και να ουρλιάζει(αν πρόλαβε). δώσε κάτι συγκλονιστηκό ρε φίλε να του φύγει η μαγκιά του θεατή όταν χάνει ένα πρόσωπο που αγαπάει. Έτσι όπως το πήγε δεν θα έδεισνε ούτε την έκρηξη και θα ερχόταν κάποιος και θα έλεγε: "πέθανε" και αυτό είναι όλο. Βάλε λίγο συγκίνηση ρε φίλε. Επίσης ξεχάσανε να δείξουν τον μπατμαν να θρηνεί για την απώλεια ή θυμάμαι λάθος; Εκεί που ήταν τα πλοία με τις βόμβες και τους πυροκροτητές, περίμενα ότι θα είχε πει ψέματα ο τζόκερ και ο κάθε πυροκροτητής θα ανατίναζε το δικό του πλοίο, πόσο γαμάτο θάτανε να ανατιχθούν οι "καλοί", αυτό νόμιζα μέχρι τελευταία στιγμή. Επίσης κάτι πολύ εκνευριστηκό ήταν ο τζόκερ. Δηλαδή ποιος είναι, ο θεός ο ίδιος και καταφέρνει μέσα σε λίγα λεπτά να οργανώνει τεράστιες εκρήξεις, να μεταφέρει εκατοντάδες βαρέλια αν τα συνδέει χωρίς να τον δει κανείς και μετά από λίγο να βάλει άλλα 500 βαρέλια σε άλλο μέρος και μετά να απάγει ομήρους και να τους ντύνει τάκα τάκα και να μπαινοβγαίνει παντού σα να είναι α)αόρατος β)να έχει απεριόριστο χρόνο γ) απεριόριστες γνώσεις πληροφορίες. Εντάξει ήταν και η μαφία από πίσω και κάτι τσιράκια αλλά το παρακάνανε. Ένας από τους αρχηγούς της μαφίας που τον βλέπουμε να μιλάει με τον Γκόρντον πως τον αφήσανε ελεύθερο; Δεν τον είχανε πιάσει ή κάνω λάθος; Και γιατί έπρεπε ντε και καλά να φορτωθεί ο μπατμαν τα εγκλήματα του διπρόσωπου; Τον τζόκερ τι τον έχουμε δλδ;

Πάντως παρά τα κάποια παραστρήματα είναιι 2 πολύ γ[ε+α]μάτες ταινίες.

The dark knight rises. Βγαίνει τον δεκέμριο γαμώ την πουτάνα μου :shock:

The prestige: Το κατέβασμα έχει κωλήσει στο 96,8% και 256MB απομένουν εδώ και 3 μέρες επειδή έχει μηδέν σιντς.

Well done seeders, well done

tumblr_ltsli8lFG11r5qrimo1_250.gif

Αύριο ακολουθεί το inception, ελπίζω να δικαιολογήσει τον τόσο ντόρο αλλιώς ετοιμαστήτε για πολύ ξεχέσιμο.

Επίσης πριν λίγο τελείωσα το alien vs predator, μιλάμε για μεγάλη μούφα. Το είδα όλο κι θάλεγα πως πέρασε η ώρα αλλά εντάξει, πολύ μάπα ειλικρινά.

Ηθικό δίδαγμα της εβδομάδας: Νόλαν θυμήσου μας να πούμε, μια σπλατεριά σου θε να δούμε. Τον έχει φάει ο καθωσπρεπισμός τον άνθρωπο και δεν δείχνει πτώματα(ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την παιδική φίλη/wanabe γκομενα του BATMAN(την ίδια ΜΑΛΑΚΙΑ κάνανε και στο SE7EN αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, που δεν δείξανε τπτ από το πτώμα της γκόμενας, το παραμικρό. Από τις μεγαλύτερες γκάφες που έχουν γίνει σε ταινίες κατά την γνώμη μου και ρίχνουν πάρα πολύ το επίπεδο της ταινίας(κατεμέ βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία γιατί έχω δίκιο))). Επίσης δεν έχει δείξει ούτε βυζί, δλδ τι διάλο?

^Προέκυψε σεντονάκι τελικα :whistle: πάω για ύπνο γιατί δεν παλεύεται

• Like 1
Δημοσ.

χθες είδα το incedies (8/10), πολύ βαρύ αλλά πρωτότυπο σενάριο και σίγουρα ανατρεπτικό.

μετά είδα το madagascare 3 για να ηρεμήσω (πολύ γελιο)

• Like 1
Δημοσ.

Χτες είδα το Star Ward Episode 5. Εντάξει πολύ καλύτερο από το 4 με στρωτή αφήγηση , λιγότερα droids , δυνατότερα συναισθήματα . Βάζοντας στο καζάνι και τα πόσα χρόνια έχουν περάσει 8/10 εύκολα.

Δημοσ.

Mr. Brooks (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0780571/

Ξεκίνησα να την δώ, χωρίς να μου λέει κάτι. Από τις πρώτες σκηνές άρχισε να μου έρχεται στο μυαλό και συνειδητοποίησα ότι την είχα ξαναδει, αφού κάθε σκηνή που έβλεπα την θυμόμουν χοντρικά, χωρίς ωστόσο να θυμάμαι τι γίνεται στο τέλος και που πάει (ευτυχώς). Το θέμα είναι οτι ποτέ δεν έχω ξαναβιώσει κάτι τέτοιο, να μην θυμάμαι αν έχω δει μια ταινία και μετά αφού αρχίσω να την (ξανα)βλέπω να μην θυμάμαι τι γίνεται, ενώ κάθε σκηνή μου είναι γνωστή. Ασχετη εισαγωγή, αλλά ίσως αποδεικνύει ότι ενώ μου άρεσε (πάλι), ίσως περνάει και λίγο αδιάφορα στον θεατή. Αρκετά καλός ο Κοστνερ, είναι και από τους αγαπημένους μου, καλή ατμόσφαιρα και ειδικά η μουσική σε βάζει στο κλίμα, αλλά εχει και κάτι άκυρες στιγμές εξαιτίας ενός αχρείαστου-περιττού subplot που χαλάει την συνοχή της ταινίας με σκηνές δράσης άκυρες εντελώς με τον χαρακτήρα της υπόλοιπης ταινίας. Ωστόσο προτείνεται. Φανταστικός και ο Γουίλιαμ Χάρτ, ο οποίος μου θύμισε αυτήν εδώ http://www.imdb.com/title/tt0399146/. Κανονικα ενα 6,5 λόγω των προβλημάτων που είπα, αλλά της βάζω 7 για τον Κέβιν και την Ντέμι, που δεν μου άρεσε καθόλου ως ντετέκτιβ, αλλά είναι η Ντέμι όπως και να το κάνουμε :-)

Δημοσ.

Abraham Lincoln

Πλάκα είχε, περνάει η ώρα. Αν πετύχουν και τα ποπ κορν που φτιάχνεις... θα χαβαλιεδιάσεις.

Οντως περισσότερο ταινίας εποχής θύμιζε και κωμωδία παρά ταινία τρόμου.Πάντως βλέπετε ευχάριστα.
  • Like 1
Δημοσ.

Οντως περισσότερο ταινίας εποχής θύμιζε και κωμωδία παρά ταινία τρόμου.Πάντως βλέπετε ευχάριστα.

Ταινία τρόμου? Ε όχι δα. Εγώ περίμενα βασικά κάτι μεταξύ Blade και Sherlock οπότε στο περίπου μέσα επεσα...

Δημοσ.

Γιατί είπα εγώ ότι ήταν ταινία τρόμου;By the way ο τίτλος της σε τι παραπέμπει σε ταινία με μπαλέτο;Ουπς ξέχασα ότι μερικοί /ες έχουν αδυναμία σε αυτές τις ταινίες.sorry :-D :-D :-D :-D :-D

• Like 2
Δημοσ.

Είδα χθες το Sound of my Voice. Ωραία ταινία, χαμηλού κόστους, με καλές ερμηνείες.

Ενδιαφέρον και το θέμα της ταινίας αλλά θεωρώ ότι το τέλος θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο.

Ο σκηνοθέτης σαν να βιαζόταν να το κλείσει. Ίσως είχαν τελειώσει και τα λεφτά!

Δημοσ.

Σχετικά με τα «expendables» - τόσο το 1 όσο και το 2 - εμένα μου άφησαν θετικότατες εντυπώσεις, για ένα και απολύτως συγκεκριμένο λόγο: Διότι στα μάτια μου είναι περισσότερο από προφανές, ότι όλοι - από πρωταγωνιστές μέχρι συντελεστές - έχουν ως κύριο σκοπό τον αυτοσαρκασμό και τη δημιουργία της απόλυτα χαβαλετζίδικης εκδοχής μιας ταινίας δράσης, αλλά όχι από τη σκοπιά της παρωδίας.

Ακόμα και στο παίξιμό τους - όσο μπορούν να «παίξουν» τέλος πάντων - φαίνεται ότι κάνουν πλάκα ακόμα και μεταξύ τους.

Προσωπικά αποκλείω την περίπτωση οι ταινίες αυτές να φτιάχτηκαν έστω και με την ελάχιστη ελπίδα από τους δημιουργούς τους, ότι θα εκτιμηθούν από κοινό και κριτικούς, ως ταινίες που θα αφήσουν «στίγμα». Πλάκα, πλάκα και ...πλάκα ήταν όλη η ουσία τους και, ακριβώς επειδή αυτός φαίνεται να ήταν ο στόχος τους, από 'μένα παίρνουν αρκετά «+»...

• Like 3
Δημοσ.

Αύριο ακολουθεί το inception, ελπίζω να δικαιολογήσει τον τόσο ντόρο αλλιώς ετοιμαστήτε για πολύ ξεχέσιμο.

Σε καμία περίπτωση. Πολύ καλή ταίνια, αλλα μέχρι εκεί. Αν την δεις περιμένοντας την ταινία του αιώνα δεν θα σ'αρεσει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...