Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Tall Man.. .

Ξεκιναει βαρετο και προβλεψιμο....γεματο κλισε και κοινοτυπιες....και μετα το μπουμ....

Ηταν ομορφο....μου αρεσε....καλουτσικες ερμηνειες...σχετικα καλη ατμοσφαιρα.....εξυπνο σεναριο (για αληθοφανεια βεβαια ουτε λογος) αλλα pure fun....πιστευω θα το εκτιμησετε!!

6,5/10

Link.png Site: Into the white

Πραγματικη ιστορια επιβιωσης στην μακρινη Νορβηγια!!!Πρωταγωνιστες οι 4 επιζησαντες Γερμανοι και Βρεταννοι πιλοτοι.....Ανθρωπινη και τρυφερη ταινια....που σε κανει να σκεφτεις πολλα γυρω απο διαφορα θεματα!!

6/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως γινεται παντα και οταν λειπω χανω τα καλυτερα.

Ο DeadOrganPlayer ειναι φιλος μας(και θειος μου) δεν τον εγκαταλειπουμε! Αλουμινα μην πεφτεις στην παγιδα του ευκολου εντυπωσιασμου και καιροσκοπισμου διατηρησε το επιπεδο σου.Αστους να λενε δεν ξερουν αυτοι εσυ συνεχισε στο μοτιβο σου μην λοξοδρομεις!

Tall Man

Το σταματησα στα 40 λεπτα γιατι βαρεθηκα ουτε καν ατμοσφαιρικο δεν το λες .Ομως θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα και θα προσπαθησω να το δω μεχρι τελους θα τα καταφερω? για να δουμε...

Και ναι κυρίες και κύριοι μετά από τόση αγωνία και ενώ ο ψοφοοργανοπαίχτης/τρια έχει δηλώσει κοπέλα ο fotis 13 μας δηλώνει ότι είναι ο θείος του.Αν αυτό δεν είναι έργο με twist τότε τι να πω.......
  • Like 2
Δημοσ.

Moderatora υπάρχουμε και εμείς που γουστάρουμε να μπαίνουμε από τα κινητά το βραδάκι ξάπλα στο κρεβάτι και όπως καταλαβαίνεις τις τελευταίες μέρες γεμίζουν οι σελίδες με κατινιές κριμένες πίσω από τίτλους ταινιών. Δεν θα ήταν καλό να βάλεις ένα τέλος ; 6-7 σελίδες και μόνο κριτικές και σχόλια για ταινίες δεν διαβάζω. Φιλικά πάντα ;)

• Like 2
Δημοσ.

Moderatora υπάρχουμε και εμείς που γουστάρουμε να μπαίνουμε από τα κινητά το βραδάκι ξάπλα στο κρεβάτι και όπως καταλαβαίνεις τις τελευταίες μέρες γεμίζουν οι σελίδες με κατινιές κριμένες πίσω από τίτλους ταινιών. Δεν θα ήταν καλό να βάλεις ένα τέλος ; 6-7 σελίδες και μόνο κριτικές και σχόλια για ταινίες δεν διαβάζω. Φιλικά πάντα ;)

Σωστός και επειδή εγώ κράτησα το θέμα αλλά μετά από προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που δέχθηκα εγώ θα το τελειώσω κιόλας.Από εμένα τέλος :X
  • Like 3
Δημοσ.

The Expenables 2

Κλασικη ταινια της κατηγοριας ξυλο και καρατε(τσοντα δεν ειχε)Αν την δεις ως κωμωδια περναει το 2ωρακι μια χαρα ,55 χρονων ανθρωποι να παιζουν σε ταινιες δρασης ενω αντικειμενικα δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους.

4/10

Link.png Site: Tall Man

Την τελειωσα και αναθεωρω εν μερη ,η ταινια τα εσκασε μετα τα 40 πρωτα λεπτα.Ενδιαφερον σεναριο ,αστειες ερμηνειες με εφε ακομα πιο αστεια (low budget).Συμπερασματικα εντιμη προσπαθεια θα την χαρακτηριζα,εχουμε δει και πολυ χειροτερες οπως και πολυ καλυτερες φυσικα.

6/10

Δημοσ.

expendables 2 :

ε.. δεν ηταν και για σινεμα... για dvd να περασει η ωρα ξερω γω

σε οποιον αρεσε το 1 λογικα θα αρεσει και αυτο

ειχε ωραιες σκηνες απο ξυλο κλπ αλλα μην περιμενετε και καποια ουσια

Δημοσ.

Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980)

Μεγαλος τιτλος στην εποχη του, λιγα πραγματα για το θεατη σημερα.

Αν εχω καταλαβει αυτο ειναι το δευτερο μερος της σειρας αυτων των ταινιων? Αλλα για καποιο λογο ονομαζεται V (5o) ?

Ποσες ακριβως ηταν οι ταινιες Star Wars?

Δημοσ.

expendables 2.Καλό ήταν το είδα σήμερα με ηθοποιούς που ήταν star σε άλλη εποχή...Περισσότερο με γέμισε με νοσταλγία παρά με ενθουσίασε σαν ταινία αλλά νταξει...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ποσες ακριβως ηταν οι ταινιες Star Wars?

6. Δύο τριλογίες είναι.

Η αρχική απαρτίζεται από τις ταινίες που έχουν αριθμηθεί 4, 5 και 6.

H δεύτερη πιο πρόσφατη είναι prequel για την ιστορία της αρχικής τριλογίας, και για αυτό έχει αριθμηθεί 1,2,3.

Πώς αποφάσισες να ξεκινήσεις από το V;

Δημοσ.

6. Δύο τριλογίες είναι.

Η αρχική απαρτίζεται από τις ταινίες που έχουν αριθμηθεί 4, 5 και 6.

H δεύτερη πιο πρόσφατη είναι prequel για την ιστορία της αρχικής τριλογίας, και για αυτό έχει αριθμηθεί 1,2,3.

Πώς αποφάσισες να ξεκινήσεις από το V;

Ας ασχοληθουμε μονο με την πρωτη τριλογια.

Πριν λιγο καιρο ειχα δει και το IV αλλα ξεκινουσε σα να ηταν συνεχεια αλλης ταινιας, οποτε διερωτηθηκα αν οντως ηταν το πρωτο-πρωτο Star Wars. Mιλαω γιαυτο στο οποιο επαιζε ο Πητερ Κασινγκ. Μονο σε μια ταινια star wars επαιξε ο Πητερ Κασινγκ, σωστα?

Οι 3 πρωτες ταινιες εχουν υποστει "μεταλλαξεις" ή παραμενουν οπως δημιουργηθηκαν τοτε, γυρω στα 1980?

Μπορεις να μου πεις τους υποτιτλους των ΙV,V,VI?

Δημοσ.

expendables 2

το βλεπω δευτερη φορα, αρκετα καλο σε δραση, ξυλο και πιστολιδια. Περισοτερο ομως μαρεσει να βλεπω τους ηθοποιους με των οποιων τα εργα μεγαλωσα, να ειναι παππουδες και να τρεχουν και να διλαυουν τα παντα. Πραγματι θυμιζει αλλες εποχες.

Τσακ Νορρις τα σπαει παντως!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...