Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Rome with Love, σφίξαμε Woody μου, σφίξαμε! 6/10 καλό καστ, έξυπνη ιδέα που χάθηκε στην πορεία, ωραία φωτογραφία ως συνήθως.

Επεξ/σία από Chrisxxx
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

I'm so confused

Και εμείς ειδικά όταν ο άλλος δηλώνει σίγουρος και μετά δηλώνει κοπέλα.Δεν ξέρω τι απ τα δύο είναι και τι επιθυμεί να είναι. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι είναι άντρας και επιθυμεί να είναι κοπέλα...Αλλά όπως είπα και πιο πάνω αυτό είναι προς διερεύνηση για όποιον τουλάχιστον του κόβει....και για σένα έχω αμφιβολίες......
  • Like 2
Δημοσ.

Τώρα για τα μηνύματα υποστήριξης και επιβράβευσης, μάλλον νίκησες. Εγώ ούτε το like του Fotis δε πήρα που είναι και σιγουράκι.

Πως γινεται παντα και οταν λειπω χανω τα καλυτερα.

Ο DeadOrganPlayer ειναι φιλος μας(και θειος μου) δεν τον εγκαταλειπουμε! Αλουμινα μην πεφτεις στην παγιδα του ευκολου εντυπωσιασμου και καιροσκοπισμου διατηρησε το επιπεδο σου.Αστους να λενε δεν ξερουν αυτοι εσυ συνεχισε στο μοτιβο σου μην λοξοδρομεις!

Tall Man

Το σταματησα στα 40 λεπτα γιατι βαρεθηκα ουτε καν ατμοσφαιρικο δεν το λες .Ομως θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα και θα προσπαθησω να το δω μεχρι τελους θα τα καταφερω? για να δουμε...

Δημοσ.

Πως γινεται παντα και οταν λειπω χανω τα καλυτερα.

Ο DeadOrganPlayer ειναι φιλος μας και δεν τον εγκαταλειπουμε! Αλουμινα μην πεφτεις στην παγιδα του ευκολου εντυπωσιασμου και καιροσκοπισμου διατηρησε το επιπεδο σου.Αστους να λενε δεν ξερουν αυτοι εσυ συνεχισε στο μοτιβο σου μην λοξοδρομεις!

Tall Man

Το σταματησα στα 40 λεπτα γιατι βαρεθηκα ουτε καν ατμοσφαιρικο δεν το λες .Ομως θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα και θα προσπαθησω να το δω μεχρι τελους θα τα καταφερω? για να δουμε...

Κοίτα εκεί να βρεις το φύλλο του/της φιλου/ης σου που σε έχει και σιγουράκι και μετά ψάχνεις να βρεις και το επίπεδο μου.Μου αρέσει που ψάχνεις το βαθύτερο νόημα των ταινιών ενώ δεν ξέρεις αν οι φίλοι σου είναι γένος αρσενικού η θηλυκού.
  • Like 2
Δημοσ.

μακαρι να χα και εγω ενα ακολουθο σαν τον fotis13,σε ζηλευω deadorganplayer

πως σκατα καταφερατε να φορτωσετε 2 like στο παρακατω σχολιο,μπραβο

Δεν βρήκα ακόμη κριτικές στο IDMB

Δημοσ.

μακαρι να χα και εγω ενα ακολουθο σαν τον fotis13,σε ζηλευω deadorganplayer

πως σκατα καταφερατε να φορτωσετε 2 like στο παρακατω σχολιο,μπραβο

Ναι όντως ο ψοφοοργανοπαίχτης/τρια έχει πολλούς ακόλουθους.Ελπίζω αυτοί να έχουν προσδιορίσει πια τι φύλλο είναι όχι σαν και του λόγω του/της
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κοίτα εκεί να βρεις το φύλλο του/της φιλου/ης σου

φύλλο Κανάκι? δεν έτυχε, πέτυχε...

...όπα αυτό είναι από τη χρυσή ζύμη

• Like 1
Δημοσ.

Ναι όντως ο ψοφοοργανοπαίχτης/τρια έχει πολλούς ακόλουθους.Ελπίζω αυτοί να έχουν προσδιορίσει πια τι φύλλο είναι όχι σαν και του λόγω του/της

Βασικά είναι φύλο, τα μπερδεύω και γω καμιά φορά. Επίσης, είναι δύσκολο να βρεις βαθμολογία ταινίας στο IDMB γιατί είναι IMDB. Το μόνο που βρήκα είναι αυτή η έκδοση. http://www.imdb.com/title/tt2173024/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά είναι φύλο, τα μπερδεύω και γω καμιά φορά. Επίσης, είναι δύσκολο να βρεις βαθμολογία ταινίας στο IDMB γιατί είναι IMDB. Το μόνο που βρήκα είναι αυτή η έκδοση. http://www.imdb.com/title/tt2173024/

Σε ευχαριστώ πολύ για τις επισημάνσεις σου.Αλλά ξεκινώντας από το δεύτερο έκανα αριστερό κλικ στον τίτλο ταινίας αναζήτηση google και με έβγαλε στο imdb όπου δεν είχε βαθμολογία...To λέω ως διευκρίνηση απλά έκανα λάθος στο post.Για το πρώτο σπάνια κάνω ορθογραφικά λάθη και εφ' όσον στις επιλογές ορθογραφικού ελέγχου μου το βγάζει σωστό it ιs all ok for me.όπως και να χει σε ευχαριστώ πολύ για το link Επεξ/σία από Aloyminas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...