Sellers Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Eλατε ρε παιδια. Ας πουμε για ταινίες. Είνα περι των 10 επεισοδίων απο σειρές που έχω να δω και δεν με αφήνετε. Ας το λήξουμε εδώ με τα κωλοπιθήκια πρωινιάτικο. 2
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ένα σύντομο σχόλιο: H ταινία 12 Monkeys ανήκει στη κατηγορία των ταινιών που κανείς πρέπει να πλένει το στόμα του πριν την αναφέρει. Κοινώς 9/10. Επίσης Aloymina σταμάτα τη κλάψα, έχουμε όλοι καταλάβει πόσο σε επηρεάζουν οι προσωπικές επιθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι κανείς δε θα σου ξανακάνει. Μωρέ τι μας λες που θα μας επιβάλεις και τρόπους συμπεριφοράς τώρα.Όταν ο άλλος με προσβάλει προσωπικά είναι δικαίωμα μου να διαμαρτυρηθώ και να αντιδράσω όπως εγώ κρίνω σκόπιμο.Δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρω και μαθήματα συμπεριφοράς.Προσπαθώ να κλείσω ένα θέμα με την απάντηση που δίνω στον Φώτη και βάζεις φιτίλι για να συνεχιστεί.Κάποιος τρολάρει εδώ μέσα....... 3
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Είμαι Μια Δυστυχισμένη (1964) Νίκος Ξανθόπουλος, Μάρθα Βούρτση, Βασίλης Καΐλας 9,5/10 Πολύ κλάμα όμως. 3
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Battleship (2012). Οπτικά πολύ ωραία, κάπως μέτρια στα υπόλοιπα (σενάριο, χαρακτήρες, χιουμορ). Αλλά για το είδος της είναι μάλλον καλή. Galaxy Quest (1999). Τέλειο. Πολύ γέλιο, και προφανώς πολλές παραπομπές στο Star Trek (ή παρόμοιες σειρές). Classic.
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Είμαι Μια Δυστυχισμένη (1964) Νίκος Ξανθόπουλος, Μάρθα Βούρτση, Βασίλης Καΐλας 9,5/10 Πολύ κλάμα όμως. Πάω στοίχημα ότι είσαι η δυστυχισμένη Μάρθα Βούρτση γιατί μόνο ως έλλειψη ανδρισμού μπορώ να σκεφτώ για κάποιον που προσπαθεί να συντηρήσει ντε και καλά ένα θέμα.Αυτά τα κάνουν οι κυρα-κατίνες της γειτονιάς και ταιριάζεις απόλυτα μαζί τους 2
rhomio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πάω στοίχημα ότι είσαι η δυστυχισμένη Μάρθα Βούρτση γιατί μόνο ως έλλειψη ανδρισμού μπορώ να σκεφτώ για κάποιον που προσπαθεί να συντηρήσει ντε και καλά ένα θέμα.Αυτά τα κάνουν οι κυρα-κατίνες της γειτονιάς και ταιριάζεις απόλυτα μαζί τους :D :mrgreen: :cry:κλαιω!!! χαλαρωστε ομως λιγο γιατι θαχουμε παλι μειωσεις στις σελιδες madagascar 3 8/10 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Πάω στοίχημα ότι είσαι η δυστυχισμένη Μάρθα Βούρτση γιατί μόνο ως έλλειψη ανδρισμού μπορώ να σκεφτώ για κάποιον που προσπαθεί να συντηρήσει ντε και καλά ένα θέμα.Αυτά τα κάνουν οι κυρα-κατίνες της γειτονιάς και ταιριάζεις απόλυτα μαζί τους Είδα μια ταινία και την βαθμολόγησα. Σε παρακαλώ να αποφεύγεις μειωτικούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα για το άτομο μου στο μέλλον ακόμα κι αν δε συμφωνείς με τη βαθμολογιά που δίνω. 1
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Και εγώ απάντησα με ποιον χαρακτήρα σε ταυτίζω....Και αν κρίνω από πόσους δέχθηκα μήνυμα ότι τους άρεσε η τοποθέτηση μου αν ξανατραβήξεις το σχοινί μαζί μου για ένα τόσο ασήμαντο θέμα όπως μια ταινία θα έρθουν και άλλα.Και αφού το πας σε αυτό το στυλάκι ότι είδες μια ταινία και την βαθμολόγησες τότε και εγώ είχα την εντύπωση ότι είσαι γκόμενα και σε παρομοίασα με τη μάρθα βουρτση.Το deadorganplaeyer δεν προσδιορίζει το φύλλο σου τώρα για το κυρά κατίνα μερικές όντως είναι 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Μα δε με πείραξε η παρομοίωση με τη Μάρθα Βούρτση (πολυ καλή ηθοποιός στα χρόνια της) ούτε το σχόλιο για την έλλειψη ανδρισμού, κοπέλα είμαι έτσι κι αλλιώς. Το κυρά Κατίνα με ενόχλησε όμως λίγο είναι η αλήθεια. Τώρα για τα μηνύματα υποστήριξης και επιβράβευσης, μάλλον νίκησες. Εγώ ούτε το like του Fotis δε πήρα που είναι και σιγουράκι. 1
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Εννοείται........Ήμουν σχεδόν σίγουρος για το φύλλο σου ή έστω για την επιθυμία σου...Με διαφώτισες..... 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 You Stupid Man Μέτριο (αλλά επίκαιρο). 2
Aloyminas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 You Stupid Man Μέτριο (αλλά επίκαιρο). Τι μεγάλη αρετή να μπορείς να βρίσκεις αμέσως ταινίες που σε χαρακτηρίζουν.Για αυτό και δεν σου ξανά απαντώ σε τίποτα.Απαξιώ.....Εγώ είμαι στο 2012 και εσύ στο 10.000B.C έτσι για να σου απαντήσω και εγώ με έναν τίτλο ταινίας 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 it's a art... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις