Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον τις το ειπαν αυτοι που τις δωσαν το οσκαρ στο monsters ball..

- Κατ' αρχήν, σε περίπτωση που δεν ήταν σαφές, όσο αφορά γενικότερα στην ταινία, αστειεύομαι... άνω του μετρίου ταινία για 'μένα, αλλά την κρατάει ολόκληρη στους ώμους του ο Benicio...

- Κατά τη γνώμη μου, τα oscar δεν είναι πάντα αντιπροσωπευτικά της αξίας του υπό βράβευση υλικού, ερμηνείας κ.τ.λ. (εύκολο παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό: Η απονομή στον - σε γενικές γραμμές εξαιρετικό - Morgan Freeman, του oscar β' ανδρικού ρόλου, για την ερμηνεία του στο Million Dollar Baby. Πάρα πολύ καλή ταινία, συγκλονιστικός κατά την άποψή μου ο Clint Eastwood, τόσο από σκηνοθετικής, όσο και από υποκριτικής πλευράς, αναμενόμενα καλός και ο Freeman, αλλά όχι και για oscar στο συγκεκριμένο ρόλο...)

- Επίσης κατά την προσωπική μου άποψη, η Halle Berry απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ηθοποιός, ασχέτως αν τύποις είναι. Τη θεωρώ μία από τις πλέον ανέκφραστες φυσιογνωμίες του χώρου. Αδυνατεί να με πείσει, είτε όταν παίζει τη χαροκαμένη μάνα, είτε όταν παίζει την ...catwoman! Σα να βλέπω μια μελαχρινή Barbie να δακρύζει...(Απολύτως σεβαστή η πιθανή αντίθετη άποψή σου, αλλά ειλικρινά: Θεωρείς ότι στο Monster's Ball της άξιζε το oscar; Εγώ πιστεύω ότι, απούσας της ερωτικής σκηνής με τον Thornton, θα είχε περάσει απαρατήρητη ακόμα κι απ' τους κριτικούς).

- Ευτυχώς όμως που δεν έλειπε η συγκεκριμένη σκηνή...ήταν απίστευτη καύ... η γυναίκα!

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στη σκηνή με το τραίνο που

φλέγεται

μοιάζει πιο πολύ με κωμωδία και σε πιάνουν τα γέλια.

Από την άλλη η σκηνή στο τέλος με τον

Lincoln να μιλάει στα πλήθη

είναι από τις πιο συγκινητικές που έχω δει.

Υπάρχουν και χειρότερα.Στους 12 πιθήκους στο μισό έργο κοιμόμουνα μέσα στο σινεμά.

Μακάρι να είχα πάει εγώ στη θέση σου!

Δημοσ.

Ξέροντας ότι μπορεί να υπάρξουν σχόλια δεν θα απαντήσω καθόλου μετά.Κύριοι κατέβασα να δω το απόγευμα το 12 monkeys και μόλις είδα τον bruce willis να ξαναβγαίνει σε λάθος εποχή πάλι στον Α' παγκόσμιο πόλεμο είπα α σιχτίρ και έσβησα την ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικα αντιστεκομαι με ολες μου τις δυναμεις για να μην σχολιασω για το κλεισιμο της ταινιας 12 FU@$*&N MONKEYS.. Στα δικα μας.

Ειδα το CRASH http://www.imdb.com/title/tt0375679/ με αυστηροτητα 8.5/10 διοτι δεν υπηρχε κατι που δεν μου αρεσε στην ταινια. Παρα πολυ καλη,αληθεια.

Δημοσ.

Σταματήστε τους χαρακτηρισμούς. Ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και εφόσον μιλάμε για τέχνη τα πάντα είναι υποκειμενικά πέραν των Pink Floyd.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικα αντιστεκομαι με ολες μου τις δυναμεις για να μην σχολιασω για το κλεισιμο της ταινιας 12 FU@$*&N MONKEYS.. Στα δικα μας.

Ειδα το CRASH http://www.imdb.com/title/tt0375679/ με αυστηροτητα 8.5/10 διοτι δεν υπηρχε κατι που δεν μου αρεσε στην ταινια. Παρα πολυ καλη,αληθεια.

Ενώ αντιστέκεσαι μια χαρά να μην σχολιάσεις την πιο πάνω ανάρτηση όπου ο άλλος λέει ότι στο μισό 12 monkeys κοιμόταν στο σινεμά.Άρε μερικοί αντικειμενικοί σινεφίλ κουλτουριάρηδες που υπάρχουν εδώ μέσα........
  • Like 1
Δημοσ.

Ενώ αντιστέκεσαι μια χαρά να μην σχολιάσεις την πιο πάνω ανάρτηση όπου ο άλλος λέει ότι στο μισό 12 monkeys κοιμόταν στο σινεμά.Άρε μερικοί αντικειμενικοί σινεφίλ κουλτουριάρηδες που υπάρχουν εδώ μέσα........

Και λιγα τους ειπες!

Δημοσ.

Φώτη μου το ξέρω ότι το λες ειρωνικά αλλά δεν με πειράζει αυτό το ύφος ίσια ίσια που γέλασα και εγώ.Αυτό που με πειράζει είναι η προσωπική επίθεση για μια άλλη εκφραζόμενη άποψη.Στο θέμα μας τώρα.Αν πρόσεξες δεν έγραψα αν η ταινία 12monkeys ήταν καλή η κακή αφού δεν την είδα όλη.Ο λόγος που την έσβησα είναι ότι κατά τη άποψη μου πάντα μέχρι εκείνο το σημείο που ξαναβγήκε σε λάθος μέρος την θεωρούσα αργή και βαρετή και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.Τώρα τι έγινε από εκεί και πέρα και αν η ταινία μετά απογειώθηκε δεν μπορώ να το ξέρω αλλά πάντως μέχρι εκείνο το σημείο όπως είπε και ο άλλος παραπάνω κόντεψε να με πάρει ο υπνος

• Like 1
Δημοσ.

Ένα σύντομο σχόλιο: H ταινία 12 Monkeys ανήκει στη κατηγορία των ταινιών που κανείς πρέπει να πλένει το στόμα του πριν την αναφέρει. Κοινώς 9/10.

Επίσης Aloymina σταμάτα τη κλάψα, έχουμε όλοι καταλάβει πόσο σε επηρεάζουν οι προσωπικές επιθέσεις. Είμαι σίγουρος ότι κανείς δε θα σου ξανακάνει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...