Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλετε να αρχίσουμε να συζητάμε για το blade runner όπως χτες και μετά να έρθει ο Sellers και να μας τα σβήσει?

Mπα, δεν πολυψήνομαι.

Δημοσ.

The Hunger Games , μια παρα πολυ μετρια ταινια αν εισαι πιο μικρος ισως να σαρεσει αλλα εμενα δεν με ενθουσιασε . Πολλη φασαρια χωρις λογο για αυτη την ταινια .

Δημοσ.

Looper

12 πίθηκοι + Children of the corn? Από μια άποψη ναι, από την άλλη όμως καμία σχέση.

Πραγματικές ατάκες που άκουσα από τον κόσμο γύρω μου όταν τελείωσε η ταινία:

1.Πού μας έφερες ρε; Καλύτερα να καθόμασταν σπίτι να βλέπαμε το Ice age.

2.Ρε μ*** με πόνεσε το κεφάλι μου. Καλύτερα να ξανάβλεπα το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ!!

Όπως και να 'χει, μιλάμε για εργάρα.

Δημοσ.

Καλό το Looper 8/10 από μένα γιατί θα μπορούσε να είχε πιο smooth ending.@Αkisk φαντάσου να το σκηνοθετούσε κανείς Aronofsky τι θα λέγε ο κόσμος

Δημοσ.

Θέλω και τη μαμά σου (2001)

http://www.imdb.com/title/tt0245574/

Αρκετά καλή, δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο μιας και ακούγοντας τον τίτλο περίμενα να βλέπω συνέχεια παπαρδέλια και σεξ στο όνομα της τέχνης. Όχι ότι δεν έχει πολύ γυμνό και "ακατάλληλες" σκηνές, αλλά είναι σοβαρή σε εκτέλεση και περνάει το μήνυμα που θέλει, δεν είναι "τσόντα με σενάριο". Για ειδικό κοινό, βεβαίως βεβαίως, όπως όλες οι ταινίες αυτού του είδους. Θα αρέσει σίγουρα σε όσους άρεσαν και τα Ημερολόγια Μοτοσικλέτας, μιας και στην ουσία είναι road trip movie σε παρόμοιο στυλ, δεν είναι τόσο δυνατό όμως, είναι ένα κλικ πιο κάτω συνολικά. Και φυσικά σε αυτή το υπόβαθρο είναι ψυχολογικό-σεξουαλικό και όχι πολτικο-κοινωνικό. Έχει όμως τέλεια μουσική, τέλεια τοπία, φανταστική απεικόνιση της φτώχειας του Μεξικού και πραγματικούς χαρακτήρες με αδυναμίες και πάθη, αν και η μιλφαρα (σέξυ όσο δεν πάει) λίγο εύκολα λύγισε και ενέδωσε. Εδω οι Ελληνίδες θέλουν περισσότερο ψηστήρι!

7/10

Δημοσ.

Χθες είδα αυτό:

http://www.imdb.com/title/tt0469623/

Αν και γουστάρω πολύ τον Benicio Del Toro και ίσως να τον παίρνει άδικα η μπάλα, η ταινία κρίνεται επιεικώς απαράδεκτη. 118 λεπτά χαμένου, πεταμένου στα σκουπίδια χρόνου...

...σε ολόκληρη την ταινία, δεν υπάρχει ούτε μια γυμνή - ή έστω ημίγυμνη - σκηνή της Halle Berry :mad: :mad: :mad: . Πού είναι οι θρυλικές εποχές του Swordfish και του Monster's Ball; Ποιος τής είπε ότι τη βλέπουμε για το υποκριτικό της ταλέντο; :huh: :huh: :huh:

...Έλα ρε φίλε! Έχει 1,70 μπόι αυτή; Εγώ μια ζωή για μέγεθος μπρελόκ την έκοβα...

Δημοσ.

...σε ολόκληρη την ταινία, δεν υπάρχει ούτε μια γυμνή - ή έστω ημίγυμνη - σκηνή της Halle Berry :mad: :mad: :mad: . Πού είναι οι θρυλικές εποχές του Swordfish και του Monster's Ball; Ποιος τής είπε ότι τη βλέπουμε για το υποκριτικό της ταλέντο; :huh: :huh: :huh:

μαλλον τις το ειπαν αυτοι που τις δωσαν το οσκαρ στο monsters ball..

Δημοσ.

Carnage: Αδιάφορο θέμα, ανούσια πάρλα, ενοχλητικοί χαρακτήρες. 5.5/10

3 Idiots: Πολύ καλό αποτέλεσμα, εξαιρετική ιστορία. Είχε αρκετό γέλιο κατά διαστήματα που συνδυαζόταν σε σωστές δόσεις με λίγες δραματικές & σπαραξικάρδιες σκηνές. Αν διαρκούσε τουλάχιστον μισή ώρα λιγότερο και δεν το χάλαγαν μερικά χαζά μιούζικαλ, θα τη χαρακτήριζα διαμάντι. 7.5/10

Δημοσ.

abraham lincoln 2012

θα μπορουσε να γινει καλυτερη...

Στη σκηνή με το τραίνο που

φλέγεται

μοιάζει πιο πολύ με κωμωδία και σε πιάνουν τα γέλια.

Από την άλλη η σκηνή στο τέλος με τον

Lincoln να μιλάει στα πλήθη

είναι από τις πιο συγκινητικές που έχω δει.

Looper

12 πίθηκοι + Children of the corn? Από μια άποψη ναι, από την άλλη όμως καμία σχέση.

Πραγματικές ατάκες που άκουσα από τον κόσμο γύρω μου όταν τελείωσε η ταινία:

1.Πού μας έφερες ρε; Καλύτερα να καθόμασταν σπίτι να βλέπαμε το Ice age.

2.Ρε μ*** με πόνεσε το κεφάλι μου. Καλύτερα να ξανάβλεπα το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ!!

Όπως και να 'χει, μιλάμε για εργάρα.

Υπάρχουν και χειρότερα.Στους 12 πιθήκους στο μισό έργο κοιμόμουνα μέσα στο σινεμά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...