Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aaaaand back to topic.

Η σκούπα Philips ρουφάει τη σκόνη ένα πράγμα :-D

Rushmore

Ξετρελάθηκα με το Moonrise Kingdom και μετά και από τις προτροπές του forum επέλεξα να δώ αυτή. Εντάξει, υπήρχαν σκηνές που δε μπορούσα να συγκρατήσω το γέλιο μου, μιλάμε έχει απίστευτο χιούμορ τύπος. Σαν σύνολο το Kingdom μου άρεσε περισσότερο πάντως.

7,3/10

• Like 1
Δημοσ.

Όλα αυτά, όσα σκέφτηκα, όσα έγραψα, θα χαθούν μέσα στο χρόνο, σαν δάκρυα στη βροχή...

Cosmopolis

Ωχ, με κούρασε κάπως. Είχε το ενδιαφέρον του, αλλά ήταν τρομερά "ψυχρό" και σε κρατούσε σε απόσταση. Και με αυτήν την κατάσταση να επικρατεί γύρω μας, μάλλον δεν έχει και τόση πλάκα να βλέπεις στον κινηματογράφο αυτά που σου συμβαίνουν και στην ζωή σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ξεκινανε οι αυτοκτονιες χανουμε χρονο να γραψουμε τα αριστουργηματα μας και το φαντασμα τα σβηνει τι να πεις αιδως!

Cosmopolis

O David Cronenberg εχει ξεφυγει στις τελευταιες του ταινιες νομιζω πως απλα προκαλει για να προκαλεσει εχει γινει δηθεν πλεον απο πρωτοποριακος η εστω διαφορετικος που ηταν π.χ στο Crash.

4.5/10 γιατι μπορω.

Edit. ηθελα να πω και εγω για τους παρθενωνες αλλα θα τα σβησει παλι και βαριεμαι ...

Δημοσ.

MV5BMTgwNTI3OTczOV5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM3MTUyMw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Τhe Secret in their Eyes

Απιστευτη!

Τελειο Σεναριο,κορυφαιοι ρολοι,αργεντινικη παραγωγη,Respect!

must see για μενα.

8.5/10

MV5BMTYzMzU4NDUwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTM5MjA5Ng@@._V1._SY317_.jpg

A Separation

Eνος κακου μιρια επονται.

Προβληματα,Κλαμματα,Μαλωματα,Διλημματα,Ψεμματα,Αγαπη,Κουραση,Πιεση,Πονος.

Μust see και αυτη απο μενα ..

Ιρανικη παραγωγη βραβευμενη η ταινια για β γυναικειο ρολο ,καλυτερη εικονα και καλυτερη ξενογλωσση της χρονιας!

Ενα ΕΠΙΚΟ δραμα.

9/10

Ειδα και το Promytheus μετριο μου φανηκε 6.5/10.

Αλλιως το περιμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εγινε, επεσε μαχαιρι?

Φιλε που ειχες γραψει κατι για το Batman, μπορεις να επαναλαβεις το σχολιο σου? Ημουν ετοιμος να απαντησω:)

Δημοσ.

Αμαν μειωθηκαν οι σελιδες :-(

Stolen με τον Nicola Cage

Ωραια η ταινια του, αρκετη δραση και ωραια πλοκη μπορω να πω. Γενικως μαρεσει ο ηθοποιος αλλα φαινεται πως εχει χασει το ταλεντο του μεσα απο καποιες σκηνες.

6,7/10

Δημοσ.

Cabin in the woods ... OK το πιστευω αυτος που την εβγαλε τρολαριζε , ενα 5/10 με το ζορι απο μενα απο ενα σημειο και επειτα ανυπομονουσα να τελειωσει απλα. Τωρα τι να πω ο απολυτος οτινανισμος.

Δημοσ.

blade runner

οροσημο

unfortunately

Τι εννοείς με το spoiler viper?

Θέλετε να αρχίσουμε να συζητάμε για το blade runner όπως χτες και μετά να έρθει ο Sellers και να μας τα σβήσει?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...