Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το blade runner. Ήταν πιο βαρετό και από τα λόγια του παπά σε γάμο πριν ρίξουνε το ρύζι. Το σενάριο πρέπει να ήταν 4-5 σελίδες μαξιμουμ ενώ αν μου χάλαγαν τα ηχεία θα αργούσα να το καταλάβω γιατί το είχαν γυρίσει σε βουβό κινηματογράφο.

Μετά το πρώτο 10λεπτο - τέταρτο περίμενα πως και πως να αρχίσει η δράση μπας και συνηδειτοποιήσω πως βλέπω το κύριο μέρος της ταινίας αλλά μάταια. Περίπου στην μέση και ύστερα το έβαλα σε 2x ταχύτητα για λίγα λεπτά μπας και άρχισει κάτι. Είχα κανα μισάωρο που δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει. Μετά ήρθα η κορύφωση που ήταν σαν οδοντοτό τραίνο ξεφυχυσμένο που τραβάει στην ανηφόρα. Πάλι καλά βέβαια που το τέλος ήταν λίγο αινιγματικό και προς το παρών με αποτρέπει από το να την χαρακτηρίσω πατάτα.

Αλήθεια, τι έγινε στο τέλος; Αυτό ο μονόκερος από χαρτί πως βρέθηκε εκεί και τι κατάλαβα ο φορντ όταν τον είδε;

Μαρέσει που την είδα γιατί την δοξάζανε στο θρεντ του prometheus ως ταινιάρα. Ταινιάρα; Τι ταινιάρα; Παπάρια.

Από τις ταινίες που καλό είναι να τις βάζει το ΣΤΑΡ όταν πας για ύπνο για νανούρισμα και αποκοιμιέσαι χωρίς να σε νοιάζει το τέλος. Επίσης την συστήνω για όσους θέλουν να καλιμπράρουν τις ρυθμίσεις της οθόνης τους αλλά δεν θέλουν να χάσουν κάτι από το έργο που βλέπουν. Σε αυτό δεν θα χάσουν τίποτα, το εγγυώμαι. Αλλά και να συμβεί κάτι θα είναι σαν σε slow motion οπότε χαλάλι. Αν αντί για 2 ώρες ήταν μία το πολύ, και είχε και λίγο σενάριο κάτι θα γινόταν.

Δεν συνηθίζω να βαθμολογώ ταινίες γιατί δεν έχω ορίσει κάποια στάνταρ στην βαθμολογία μου και φοβάμαι μην τις αδικήσω, αλλά εδώ νιώθω την ανάγκη να βάλω ένα τεσσάρι. Με προοπτική να γίνει λίγο παραπάνω αν μου εξηγήσει κάποιος το σπόιλερ

Υ.γ. Το σημείο που ευχαριστήθηκα περισσότερο ήταν η αρχική οθόνη με το κείμενο που εξηγεί τι έχει προηγηθεί, γιατί εκεί μου έδωσε την αίσθηση ότι όντως θα είναι κάτι καλό η ταινία, και το σημείο που η φιδού έδειξε λίγο βυζί. Τόσο καλή ταινία ήταν.

Δημοσ.

Eιδα το Big Lebowski και ηταν μια παπαρια.Ειδα στο καπακι το Meet The Spartans και γελασα με την ψυχη μου.Γουστα ειναι αυτα....

• Like 1
Δημοσ.

Eιδα το Big Lebowski και ηταν μια παπαρια.Ειδα στο καπακι το Meet The Spartans και γελασα με την ψυχη μου.Γουστα ειναι αυτα....

Σιγουρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ,εσυ μπορει να θεωρεις πως και η Scarlet Johansson ειναι μπαζο τι να συζηταμε τωρα τα αυτονοητα?

Δημοσ.

Μπορώ να μπλοκάρω παλικάρια μόνο σε αυτό το θρεντ?

Αναλυτικότερα για το star wars 4 (new hope)

Το είδα σε brip με τα cgi που προστέθηκαν αργότερα. Και μόνο τα καπέλα και κράνη με κάναν να γελάσω . Ειλικρινά τι στο διάλα. Αλλά ήταν άλλη εποχή οπότε δεν το θεωρώ μειονέκτημα. Επίσης ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΑ DROIDS. Μιλάμε περισσότερο βλέπουμε τον R2 και τον C3PO στην ταινία από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Για μένα ο R2D2 είναι και ο κεντρικός ήρωας της ταινίας.

Με άλλα λόγια , απορώ πως το Dune του Lynch θεωρείται κατώτερη ταινία από το Star Wars, New Hope.Γενικότερα μια ευχάριστη ταινία η οποία δεν ήταν τόσο σοβαρή όσο θα έπρεπε και γενικότερα τώρα που μεγάλωσα και χωρίς να χαρακτηρίσω τα αστεία κοστούμια σε αρκετές περιπτώσεις λόγω ηλικίας της ταινίας, ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ ανάλαφρη. Και με αρκετά κενά. Βλέπουμε τα ρομποτάκια στην αρχή πόση ώρα ΚΑΙ δεν βλέπουμε καν πως μπαίνει ο Luke στους Rebels. Πρέπει να είναι και το πιο γρήγορο initiation στην ιστορία του κινηματογράφου.

Δεν βάζω βαθμολογία.Το episode 5 που θα ξαναδώ το περιμένω καλύτερο.Και νομίζω πως είναι.

Δημοσ.

Επίσης ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΑ DROIDS. Μιλάμε περισσότερο βλέπουμε τον R2 και τον C3PO στην ταινία από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές. Για μένα ο R2D2 είναι και ο κεντρικός ήρωας της ταινίας.

George Lucas has been known to describe his original Star Wars trilogy as “told largely through the eyes of the droids [R2-D2 and C-3P0].”

Επίσης: "R2-D2 is the main driving force of the movie ... what you say in the movie business is the MacGuffin ... the object of everybody's search."

Δημοσ.

Elite Squad: The Enemy Within

Παρα πολυ καλη , οπως και το πρωτο αλλωστε.

Tο καταφυγιο

Καλουτσικη , στα χερια ισως καποιου αλλου σκηνοθετη , ηθοποιων να ειχε γινει και αξιομνημονευτη ταινια.

Μου αρεσε αρκετα και ο Προμηθεας.

Δημοσ.

Το ΣΚ είδα:

1) The Tall Man (2012) http://www.imdb.com/title/tt1658837/

Την βαθμολογώ με 7, βαθμός υψηλός για εμένα, για την κατηγορία της βέβαια. Αρκετά πρωτότυπη, σε κρατάει σε αγωνία για ώρα μέχρι το twist (αν μπορείς να το πεις έτσι) και με εξαίρεση λίγη κοιλίτσα μετά από αυτό, η ταινία ήταν αξιοπρεπέστατη, δεν λυπήθηκα το (λιγοστό) χρόνο μου. Τώρα άλλοι μάλλον περίμεναν μια πιο κλασσική εξέλιξη με splatter, serial killers κτλ. οπότε χαλάστηκαν. Εμένα μου άρεσε που πήγε αλλιώς, αν και θα αφαιρούσα τα τελευταία λεπτά, δεν χρειάζονταν, δεν είμαστε τόσο χαζοί ώστε να μην το καταλάβουμε τι γινόταν, αφού μας έδωσε αρκετά στοιχεία πριν. Επίσης έτσι όπως τα δείχνει στο τέλος βάζει αχρείαστα στερεότυπα και προμοτάρει λάθος πρότυπα, αλλά αμερικανιά είναι, δεν περιμένεις κάτι παραπάνω. Πάντως το 6.0 νομίω την αδικεί, μπορούσε να έχει και 6.5 μέσο όρο.

2) Love Me If You Dare (2003) http://www.imdb.com/title/tt0364517/

6 της έβαλα. Δεν τρελάθηκα παρόλο που είμαι γενικά ευσυγκίνητος και ρομαντικός (κατά βάθος). Πολύ επιφανειακή μου φάνηκε, την περίμενα πιο "σοβαρή", επίσης αυτή η σκηνοθεσία "α λα Αμελί" εμένα προσωπικά με κουράζει με τόσα χρώματα, φωνές, κακό, ειδικά όταν συνυπάρχουν με τα ελεεινά Γαλλικά (την έβγαλα την χολή πάλι). Επίσης δεν με έκανε να συμπαθήσω κανέναν από τους 2 πρωταγωνιστές, ώστε να συγκινηθώ μαζί τους. Καλά πάθαν και πέρασαν όσα πέρασαν, πληγώνοντας άλλους ανθρώπους. Ζώα. χαχαχα! Πάντως σαν ταινία δεν δικαιολογεί το 7.6 στο imdb.

• Like 1
Δημοσ.

2) Love Me If You Dare (2003) http://www.imdb.com/title/tt0364517/

6 της έβαλα. Δεν τρελάθηκα παρόλο που είμαι γενικά ευσυγκίνητος και ρομαντικός (κατά βάθος). Πολύ επιφανειακή μου φάνηκε, την περίμενα πιο "σοβαρή", επίσης αυτή η σκηνοθεσία "α λα Αμελί" εμένα προσωπικά με κουράζει με τόσα χρώματα, φωνές, κακό, ειδικά όταν συνυπάρχουν με τα ελεεινά Γαλλικά (την έβγαλα την χολή πάλι). Επίσης δεν με έκανε να συμπαθήσω κανέναν από τους 2 πρωταγωνιστές, ώστε να συγκινηθώ μαζί τους. Καλά πάθαν και πέρασαν όσα πέρασαν, πληγώνοντας άλλους ανθρώπους. Ζώα. χαχαχα! Πάντως σαν ταινία δεν δικαιολογεί το 7.6 στο imdb.

εγω θα της εβαζα 9.5, γενικα σε οποιον αρεσουν ταινιες οπως το αμελι ή σειρες οπως το pushing daisies εινα κορυφη η ταινια

Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις τελείωσα το memento και

ήταν μαλακία

Πλάκα κάνω :-D :-D Γαμάτο ήταν έως και έπος.

Πάνω στο μισάωρο σκέφτηκα να την ελαχιστοποιήσω και να σερφάρω στο νετ αλλά κρατήθηκα και η συνέχεια με δικαίωσε. Όσο πέρναγε η ώρα και καταλάβαινα που πάει το πράμα άρχισε να γίνεται πιο ενδιαφέρων και να μοιάζει λίγο με παιχνίδι. Επίσης είχε πλάκα σε ορισμένα σημεία όπως εκεί που λέει

"What Im doing here?? Im chasing him. No, HE IS chasing me!"

Και στο τέλος λες wtf και μένεις μαλάκας(με την καλή έννοια-όχι όπως στο BR που με έπιασε μαλάκα)

Έπικ. Περισσότερα δε νομίζω πως χρειάζεται να πω, μόνο ότι χρειάζεται και 2η προβολή για να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Το πρωτο ραμπο (First Blood-1982) ηταν αξιολογο και δεν εχει σχεση με τις εμπορικες συνεχειες του και τη σχολη που δημιουργησε. Σωστα το imdb του βαζει 7,6.

Σωστός. Άντε μπράβο που θα βγάλουν και μαλακία το Ράμπο
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...