DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 απο 0 εως 2...? usually 0 though... Σήμερα πάντως είμαστε ακόμα μεσημέρι και έχεις ποστάρει 3! Μπορεί βέβαια να μη της είδες όλες σήμερα... σε ζηλεύω όπως και να χει... Καλά το 0 δε παίζει τώρα που το σκέφτομαι.... 1
Fotis13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 απο 0 εως 2...? usually 0 though... Αν εσυ συνηθως καθε μερα δεν βλεπεις ταινια εγω δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου τοτε
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Σήμερα πάντως είμαστε ακόμα μεσημέρι και έχεις ποστάρει 3! Μπορεί βέβαια να μη της είδες όλες σήμερα... σε ζηλεύω όπως και να χει... Καλά το 0 δε παίζει τώρα που το σκέφτομαι.... ναι και οχι ταυτοχρονα το inferno το ειδα χθες επισης ειδα μισο hellraiser 6 χθες... επισης εγω δεν με ζηλευω... νταξει ψεμματα με ζηλευω λιγακι στον καθρεφτη αλλα με μεχρι εκει επισης δεν ειμαι σινεφιλ... απλως τηλεργατης! Αν εσυ συνηθως καθε μερα δεν βλεπεις ταινια εγω δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου τοτε δεν υπαρχουν τοσες πολλες ταινιες για να βλεπω καθε μερα ειδικα οταν δεν μου αρεσουν ολες [οι περισσοτερες βασικα]
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 hellraiser 8 ο ξεπεσμος dead before dawn ειχε καποιες καλες ιδεες αλλα η φωτογραφια ηταν αθλια και προφανως θα μπορουσε να γινει καλυτερο shift + del και τα 2 αμεσα...
6xXx6 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 The Motorcycle Diaries 8,3/10 όμορφες ερμηνείες εκπληκτικές εικόνες και μουσική μια ταινία γεμάτη συναισθήματα οποιος δεν την εχει δει πρεπει να σπεύσει
viper2005 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 the Chernobyl diaries δεν ηταν κακο αλλα δεν ειχε τοσο horror οσο εδειχνε στο trailer...
Cloud_7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Cabin in the Woods: Αυτή η brainless αμερικλανιά υποτίθεται πως ήταν σαν τις υπόλοιπες brainless αμερικλανιές μόνο που είχε να δώσει το κάτι παραπάνω? Δε νομίζω Τάκη. 5/10 Castaway on the Moon: Πάλι σάρωσαν οι Κορεάτες με αυτό το μάλλον υποτιμημένο διαμαντάκι. Πρωτοτυπία, φάκινγκ χικικομόρι καταστάσεις αλά nhk, κορυφαίες ερμηνείες, συγκινητικό τέλος. 8/10 Unknown: Ψιλοκλισέ θέμα, καλούτσικη δράση, τπτ το ιδιαίτερο 6.5/10 Temple Grandin: Ποιοτική ταινία με αυτιστικούς, αλλά με τπτ δεν αξίζει τη βαθμολογία του imdb. Το Rain Man με ενθουσίασε αρκετά περισσότερο. 7/10 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Beyond The Black Rainbow Ψυχεδέλεια. Ταξίδι. Εμπειρία. Stanley Kubrick meets David Lynch. Ταινία για πολύ λίγους (εννοώντας ότι οι 9 στους 10 πιθανόν δε θα τη τελειώσουν καν εξ'ου και το 5,8 στο imdb). Από το trailer καταλαβαίνεις για τι είδους "ταξίδι" πρόκειται πάντως. Δε θέλω να τη βαθμολογήσω γιατί δε τη κρίνω σαν ταινία αλλά σαν εμπειρία. ps1. Το άθλιο τέλος δεν ήταν ικανό να μου χαλάσει την εμπειρία πολύ απλά γιατί δε τη κρίνω ως συμβατική ταινία. ps2. Μία από τις πιο τρομαχτικές σκηνές που έχω δει. ps3. Βρήκα το soundtrack απίστευτο. ps4. Φροντίστε να είστε σε κατάλληλη φάση αν είναι να τη δείτε. ps5. LSD σκηνοθεσία. Εικαστικά πανέμορφο.
rhomio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Beyond The Black Rainbow Ψυχεδέλεια. Ταξίδι. Εμπειρία. Stanley Kubrick meets David Lynch. Ταινία για πολύ λίγους (εννοώντας ότι οι 9 στους 10 πιθανόν δε θα τη τελειώσουν καν εξ'ου και το 5,8 στο imdb). Από το trailer καταλαβαίνεις για τι είδους "ταξίδι" πρόκειται πάντως. Δε θέλω να τη βαθμολογήσω γιατί δε τη κρίνω σαν ταινία αλλά σαν εμπειρία. ps1. Το άθλιο τέλος δεν ήταν ικανό να μου χαλάσει την εμπειρία πολύ απλά γιατί δε τη κρίνω ως συμβατική ταινία. ps2. Μία από τις πιο τρομαχτικές σκηνές που έχω δει. ps3. Βρήκα το soundtrack απίστευτο. ps4. Φροντίστε να είστε σε κατάλληλη φάση αν είναι να τη δείτε. ps5. LSD σκηνοθεσία. Εικαστικά πανέμορφο. Αφου παιζει η Eva Allan θα το δω!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αφου παιζει η Eva Allan θα το δω! rhomio στο εγγυώμαι φίλε, δεν είναι για σένα αυτή η ταινία. Δες την αν θες βέβαια αλλά μην πεις οτι δε σε προειδοποίησα 1
rhomio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Mα γενικα οτι δεν ειναι για μενα πρεπει να το δω! Ετσι μεγαλωσα! Tωρα αν φαει ασχημη κριτικη επειδη μονο που διαβασα το ονομα βαρεθηκα δεν θα φταιω
rhomio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 The Expendables 2 ΦΟΒΕΡΟ! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! ΔΥΝΑΜΙΚΟ! ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ! Αμα αρχισω να γραφω για καθε σκηνη της ταινιας δεν θα τελειωσω ποτε! Απιστευτη δραση και απιστευτο γελιο!
Adelina Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Παρακολούθησα για δέυτερη φορά το αριστούργημα "I saw the devil" με τον εκπληκτικό Lee Byung-Hun.Η ερμηνεία του είναι συγκλονιστική και ειδικά στην τελευταία σκηνή που έρχεται αντιμέτωπος με την παρανοικό δολοφόνο και ανταλάσουν τα τελευταία βλέμματα και λέξεις πρίν την αναμενόμενη κορύφωση στην πλοκή.H κυνικότητα του είναι έκδηλη καθώς μέσα στο μυαλό του αρχίζουν να ζωντανέυουν εκείνες οι μνήμες πού στην ουσία δεν ξέχασε ποτέ...όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική από την όποια φαντασία και επιτέλους τώρα έχει την δυνατότητα να τον εκδικηθεί.
Voodooman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 When the wind blows Είπα να το δω για να καταλάβω καλύτερα τί επηρέασε τον Steve Harris ώστε να γράψει ένα τόσο καλό τραγούδι βασισμένο σε ταινία κινουμένων σχεδίων. Σοκ, δέος και φρίκη σε ένα "μίκυ μάους".
Προτεινόμενες αναρτήσεις