Plug Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Being There Respect στον Peter Sellers (όχι στον δικό μας Sellers μη μπερδευόμαστε -αν και αυτόν τον αγαπάμε-) 8/10 edit: θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που την έχει δει πως ερμηνεύει τη τελευταία σκηνή της ταινίας.... βασικά το νερό ειναι ρηχό αλλα ο Σέλερς είναι τόσο αθώος και αγνός που τον παρομοιάζει με τον Ιησού που περπάτησε στο νερό. Δίχως να ειμαι σίγουρος Υγ. Για μενα,ειναι η καλύτερη ταινία του και με διαφορά. Καλό το φρ στρειντζλοβ αλλα οχι σαν αυτό.
xreokopia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Τι εννοεις? Οτι σε σχεση με τα καρατε που εχουμε δει σε αλλες, κλασικες του ειδους ταινιες, αυτο ηταν της κακιας ωρας.
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 12 monkeys Τι γαμηστερότητα ήταν αυτή, μου λέτε; Καλή σκηνοθεσία, καλοί παίχτες, πολύ καλό σενάριο. Λίγο brainfuck, καθόλη την διάρκεια, κυρίως στην αρχή. Παραστράτημα νομίζω το πτώμα που βρέθηκε στο δάσος ακρωτηριασμένο αλλά τελικά δεν συνδεόταν με κάτι, μικρή απογοήτευση. Και το τέλος σαν να έμεινε λίγο λειψό. Τι απέγινε η δοκτορ κάθριν(που μαθαίνω είναι 54 πια); Τι παίχτηκε και στο αεροπλάνο ήταν μία εκ των επιστημόνων του μέλλοντος (η γριά) και γιατί βρέθηκε εκεί; Απλώς την έβαλαν έτσι απλά; Απογοήτευση. Τα κίνητρα του δραστη ποια ήταν;; Δεν ειπώθηκε τίποτα. Πάντως γαμάτη ήταν 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 12 monkeys Τι γαμηστερότητα ήταν αυτή, μου λέτε; Καλή σκηνοθεσία, καλοί παίχτες, πολύ καλό σενάριο. Λίγο brainfuck, καθόλη την διάρκεια, κυρίως στην αρχή. Παραστράτημα νομίζω το πτώμα που βρέθηκε στο δάσος ακρωτηριασμένο αλλά τελικά δεν συνδεόταν με κάτι, μικρή απογοήτευση. Και το τέλος σαν να έμεινε λίγο λειψό. Τι απέγινε η δοκτορ κάθριν(που μαθαίνω είναι 54 πια); Τι παίχτηκε και στο αεροπλάνο ήταν μία εκ των επιστημόνων του μέλλοντος (η γριά) και γιατί βρέθηκε εκεί; Απλώς την έβαλαν έτσι απλά; Απογοήτευση. Τα κίνητρα του δραστη ποια ήταν;; Δεν ειπώθηκε τίποτα. Πάντως γαμάτη ήταν Όλα όσα ρωτάς μέσα στο spoiler απαντήθηκαν μέσα από τη ταινία. Με μια δεύτερη θέαση θα τα πιάσεις.
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 hellraiser inferno δεν ηταν hellraiser αυτο το πραγμα
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Being There Respect στον Peter Sellers (όχι στον δικό μας Sellers μη μπερδευόμαστε -αν και αυτόν τον αγαπάμε-) 8/10 edit: θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που την έχει δει πως ερμηνεύει τη τελευταία σκηνή της ταινίας.... μετριοτητα
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 μετριοτητα Άσε που δεν έπαιζε ούτε ένας Ρουμάνος. 3
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Άσε που δεν έπαιζε ούτε ένας Ρουμάνος. ο sellers δεν ειναι ρουμανος??fuck! τοτε αλλαζω το "μετριοτητα",η ταινια ειναι αθλια.. 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 ο sellers δεν ειναι ρουμανος??fuck! τοτε αλλαζω το "μετριοτητα",η ταινια ειναι αθλια.. Όχι δεν είναι Ρουμάνος. Πιθανόν να σε μπέρδεψε το γεγονός ότι είχε κάνει διακοπές κάποια καλοκαίρια στη Κωστάντζα και στη Κραϊόβα όταν ήταν έφηβος. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Όχι δεν είναι Ρουμάνος. Πιθανόν να σε μπέρδεψε το γεγονός ότι είχε κάνει διακοπές κάποια καλοκαίρια στη Κωστάντζα και στη Κραϊόβα όταν ήταν έφηβος. μπα δεν το ηξερα αυτο,το ονομα με μπερδεψε κανει πολυ για ρουμανικο..
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 hellraiser 6: το βλεπω το ξαναβλεπω λεω "με δουλευουνε" ευτυχως που τελιωσε ετσι γενικα βαρετο...
D_N_A Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ta hellraiser μέτρησαν μέχρι το 3. Τα υπόλοιπα τζάμπα χρόνος
viper2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 the barrens 2012 θα μπορουσε να ηταν καλυτερο αλλα δεν ηταν ασχημο...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ρε συ viper, πόσες ταινίες βλέπεις τη μέρα κατά μέσο όρο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις