salazar1991 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Into the Wild Πολυ ωραια ταινια(καταπληκτικη μουσικη!!).Γενικα αξιζει να τη δεις κανεις.Σε βαζει σε σκεψεις...8.5/10
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Hard Candy Όχι τόσο σκληρό όσο το περίμενα, υπήρχαν στιγμές που κούραζε αλλά σε γενικές γραμμές αρκετά ενδιαφέρον. 6,7/10 1
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω οταν την πρωτοειδα ειχα χασει τον υπνο μου. Επισης δεν βγαινουν τετοιες ταινιες πλεον. Εχω να δω και να ακουσω πολλα χρονια για μια ταινια με τετοιο θεμα και τετοια σκηνοθεσια. Μιας και δεν εχω πολυ καιρο που ειδα ολη την σειρα (ναι ακομα και αυτα μετα το 4) εχω και εγω να βαλω τη δικη μου βαθμολογια. Hellraiser 1 - 9/10 Hellraiser 2 - 9/10 για πολυ διαφορετικους λογους σε σχεση με το πρωτο Hellraiser 3 - 4/10 το γαμησαν αν και ειχε μερικες αρκετα ενδιαφερουσες σκηνες Hellraiser 4 - 7/10 καθολου κακο και αρκετα παρεξηγημενο Και εδω τελειωνει η βασικη ιστορια και ξεκιναει νεα με αυτοτελη "επισοδεια" Hellraiser inferno - 8/10 πολυ διαφορετικη απο τα προηγουμενα αλλα πολυ καλη Hellraiser hellseeker - 7/10 στην ιδια ιδεολογια με το inferno αλλα καπως random που της αφαιρει βαθμο. Μπορει να αρεσει περισσοτερο ομως σε αρκετους σε σχεση με το inferno Hellraiser deader - 3/10 πραγματικα λες και φτιαξανε 2 ταινιες σε μια με οτι να 'ναι αποτελεσματα Hellraiser hellworld - 4/10 ακομα χειροτερη απο την προηγουμενη, της βαζω 4 μονο και μονο για τον Lance αλλιως 1/10 Γενικα σαν σειρα με βαση την κεντρικη ιστορια των τεσσαρων ταινιων παιρνει ενα 8/10. Οι υπολοιπες ταινιες μπορουν να θεωρηθουν "spinn-off" και συνεπως δεν μπορουν να αξιολογηθουν σαν συνολο καθως μπορεις να δεις οποιαδηποτε απο αυτες μονη της χωρις προηγουμενη εμπειρια με το ονομα. οπως προειπα τοτες θα εκανε παταγο in other news hellraiser hellbound ηταν καλυτερο αλλα εκλαψα στο γελιο με την απαντηση της μουγγης στο " the doctor is in"
tool1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Tα Hellraiser ειναι φοβερα,κι εγω θυμαμαι τον εαυτο μου να φοβαμαι να κοιμηθω μεχρι να ξημερωσει κ το πρωι στο σχολειο να ειμαι κομματια,για σχεδον 20 χρονια πισω μιλαω. Στα Hellraiser αυτο που μου αρεσει πιο πολυ ειναι η εμφανιση του Pinhead για 5-10λεπτα στην ιδια του τη ταινια. Οσο για το Hellraiser Revelations 2011 ειχα δει το τρειλερ ,δεν μπαινω καν στο κοπο να το δω,ειχα λιωσει στο γελιο με το σχολιο οτι πρεπει να εχει πολυ νοστιμα χαμπουργκερ στη κολαση,και παχυνε τοσο ο Pinhead.
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 hellraiser 3 καλη η ομαδικη σφαγη αλλα λιγακι εως πολυ βαρετο επισης γαζελα η χαζη...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Being There Respect στον Peter Sellers (όχι στον δικό μας Sellers μη μπερδευόμαστε -αν και αυτόν τον αγαπάμε-) 8/10 edit: θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που την έχει δει πως ερμηνεύει τη τελευταία σκηνή της ταινίας.... 1
thomasG4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Boot Camp 7/10 Αρκετά καλή ταινία και με καλές ερμηνείες από Mila Kunis και Gregory Smith.
Sellers Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 edit: θα ήθελα να ακούσω από κάποιον που την έχει δει πως ερμηνεύει τη τελευταία σκηνή της ταινίας.... Δεν ξέρω τι ήθελε να πει αλλά την έχω μέσα στο τοπ-10 απο τα καλύτερα φινάλε ταινιών. 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 οπως προειπα τοτες θα εκανε παταγο in other news hellraiser hellbound ηταν καλυτερο αλλα εκλαψα στο γελιο με την απαντηση της μουγγης στο " the doctor is in" Παντως ακομα και σημερα ενα remake στα χερια καποιου σκηνοθετη που το κατεχει το αθλημα μπορει να κανει παταγο. Εστω και μια νεα ιστορια ακομα. Το Inferno και το Hellseeker ηταν στο σωστο δρομο για κατι τετοιο ασχετα αν ειχαν εναν b-movie χαρακτηρα χωρια που ενοιωθες συνεχεια οτι εβλεπες μια καλοφτιαγμενη σειρα μεγαλης διαρκειας. Μετα πραγματικα δεν ξερω τι πηγε στραβα. Οσο υπαρχει Dug Braddley νομιζω οτι πρεπει να βγουν 1-2 hellraiser ακομα αλλα με τις δυναμεις καποιου καλυτερου σκηνοθετη ή ακομα και του ιδιου του Barker.
dhmhtrhs79 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Hard Candy Όχι τόσο σκληρό όσο το περίμενα, υπήρχαν στιγμές που κούραζε αλλά σε γενικές γραμμές αρκετά ενδιαφέρον. 6,7/10 Πολύ καλός ήσουν μαζί της. Εγώ δεν μπόρεσα να βάλω παραπάνω από 3. Και αυτό γιατί έχω κάτι "αξεπέραστες" μπαρούφες με βαθμολογίες 1 και 2, οπότε αυτήν την έβαλα ένα κλικ παραπάνω. Ανύπαρκτη σε όλα τα επίπεδα και εντελώς μη ρεαλιστική, αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ να το αναλύσω ακόμα και αν μου βάλεις το πιστόλι στον κρόταφο!
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 hellraiser 4 Δεν ηταν κακο. Το γιατι εχει 4.7 μου είναι άγνωστο...
rhomio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 hellraiser 4 Δεν ηταν κακο. Το γιατι εχει 4.7 μου είναι άγνωστο... Ειπαμε τελευταια εχει πολλα bugs το imdb
RottenLungs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 To inferno ποιο Hellraiser είναι;; Εμένα πάντως αυτό μου άρεσε πολύ. Βέβαια το είχα δεί πριν 8-9 χρόνια (μπορεί και παραπάνω) και δεν έχω δεί άλλο Hellraiser για να συγκρίνω.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 To inferno ποιο Hellraiser είναι;; Εμένα πάντως αυτό μου άρεσε πολύ. Βέβαια το είχα δεί πριν 8-9 χρόνια (μπορεί και παραπάνω) και δεν έχω δεί άλλο Hellraiser για να συγκρίνω. Δες στην προηγουμενη σελιδα που εχω λιστα ολα τα Hellraiser. Το inferno ειναι το 5 παντως.
Millennium Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Πολυ καλο ηταν το Hellraiser:Inferno.Και μενα μου χε αρεσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις