Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Προτείνω το Scary or Die. Έχει 8,3 στο imdb αν και το έχουν ψηφίσει 16 άτομα μέχρι τώρα, δηλαδή μόνο οι συντελεστές της ταινίας. Έπίσης έχω και αδυναμία στους κλόουν. HAHAHAHAHAHAHAH κλαιω Γιατί σε προβλημάτισε? Μάλλον bug του imdb είναι, αποκλείεται να πέφτει τόσο έξω ο rhomio.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης, μόλις είδα ότι τον Κλόουν υποδύεται ο πολύ αγαπημένος Domiziano Arcangeli οποίος έχει παίξει και στα γνώστα Orgy of Bllod, Waiting For Dracula και... -κρατηθείε- στο Wrath of The Clowns. Πράγμα που κάνει σαφές ότι ειναι γεννημένος για αυτο το ρόλο. Οπότε Scary or DIe FTW.
Fotis13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης, μόλις είδα ότι τον Κλόουν υποδύεται ο πολύ αγαπημένος Domiziano Arcangeli οποίος έχει παίξει και στα γνώστα Orgy of Bllod, Waiting For Dracula και... -κρατηθείε- στο Wrath of The Clowns. Πράγμα που κάνει σαφές ότι ειναι γεννημένος για αυτο το ρόλο. Οπότε Scary or DIe FTW. Ο Domiziano Arcangeli ειναι ο real apo c1? ο αδερφος του backshot?
rhomio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Λες ε; δεν τον ξερω γι'αυτο... εσυ ποια προτινεις απο τις δυο; Aκου τον, αυτην την φορα εχει δικιο, καποιο Bug θα ειναι.Τωρα για να γνωριστουμε, μαρεσουν διαφοροι τυποι θριλερ.. Insidius Drag me to hell Paranormal Activity Silent Hill The rite κτλ. κτλ. Χαρηκα
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Batman - the dark knight returns part 1 δεν εχει ΤΟΝ batman kai TON joker (conroy kai hamill) αλλα ειναι οτι εχουμε πιο κοντα στην τελεια δουλεια του frank miller. 8.5/10 1
Kasrith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Dredd Πολλές εκπλήξεις, δυνατό καστ που δεν περίμενα, gore, ατάκες, ξύλο κτλ. Την κατευχαριστήθηκα, δείτε την.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 the secret in their eyes http://www.imdb.com/title/tt1305806/ ενταξη καλουτσικη ειναι αλλα δεν ειναι και κατι τοσο πια..7/10 about schmidt http://www.imdb.com/title/tt0257360/ καλη αλλα η χειροτερη του payne που εχω δει,ισως να φταει οτι και ο nicholson ειναι λιγος..7/10
gnsX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι ρε,battleship Η μοναδική ταινία πιο αμερικανιά απο τα Rambo 1,2,3,4,5,6,7,8 και 9 μαζί. Φανταστικές σκηνές(μόλις τις συνηδητοποιήσεις) Βρίσκουν τα κομμάτια απο εξωγήινο σκάφος και απο τα 36.000 υλικά,γνωρίζουν μόνο 1. Το "πιλοτήριο" όμως μπροστά έχει τζάμι,ΝΑΙ ΤΖΑΜΙ,και σπάει,ω ναι σπάει με σφαίρα. Θωρηκτό του 1734 Κάνει κολιές σαν είναι τζετ-σκι Bonus Τα παπούδια Lets rock&roll στο άσχετο -Ας φυσήξουμε τις μύτες μας -Lets rock&roll -Βάλτε όλοι Mega -Lets rock&roll 4/10 γιατί πέρασε η ώρα χωρίς το μυαλό μου να πάρει μισή στροφή,αλλιώς είναι για 1 1
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 unfair: the answer 2011 δεν ηταν κακο αλλα δεν ηταν και η αποκαλυψη στα +: ωραια εικονα φωτογραφια, background story, corruption, snow και γυμνασμενο θηλυκο
Voodooman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Iron Maiden:Flight 666 (2008) "Καλό θα ήταν να την δει κάποιος ακόμη και αν δεν είναι οπαδός του metal ή των maiden". Κλισεδιάρικη και τετριμμένη έκφραση για τέτοιου είδους rockumentary, αλλά σε αυτήν την περίπτωση αρκετά πραγματική. Δεν αποφεύγει τις παγίδες του είδους (λέγε με αγιοποίηση του καλλιτέχνη), αλλά σε αυτήν την περίπτωση αυτό συμβαίνει ίσως γιατί πράγματι οι maiden είναι τόσο καλοί όσο τους παρουσιάζει.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Looper Hell yeah. Sci fi που σέβεται τον εαυτό του και το είδος γενικότερα. Οποιοσδήποτε γουστάρει time travel shit να το δει οπωσδήποτε. 8/10 1
6xXx6 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 x men trilogy :7,5/10 Aρκετά καλή superhero τριλογία με μεγάλα ονόματα στο cast και όμορφα εφέ (ιδικά η τρίτη ταινία) επισης καπου ειχα διαβασει οτι θα έβγαινε και τεταρτη μετα τo first class 2 μακάρι για να δούμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 βγαίνει new Wolverine movie...
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 hellraiser marathon [οχι σημερα, χθες] hellraiser 1 : γελιο ειχε, φανταζομαι οτι τοτες θα εκανε τρελο παταγο... επισης αυτο το μυαλο του barker πρεπει να ειναι το ποιο σαπιο evar... αντε να τον εχεις πατερα και να σου διαβαζει ιστοριουλες για να κοιμηθεις, μπρρρρρρρ
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 hellraiser marathon [οχι σημερα, χθες] hellraiser 1 : γελιο ειχε, φανταζομαι οτι τοτες θα εκανε τρελο παταγο... επισης αυτο το μυαλο του barker πρεπει να ειναι το ποιο σαπιο evar... αντε να τον εχεις πατερα και να σου διαβαζει ιστοριουλες για να κοιμηθεις, μπρρρρρρρ Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω οταν την πρωτοειδα ειχα χασει τον υπνο μου. Επισης δεν βγαινουν τετοιες ταινιες πλεον. Εχω να δω και να ακουσω πολλα χρονια για μια ταινια με τετοιο θεμα και τετοια σκηνοθεσια. Μιας και δεν εχω πολυ καιρο που ειδα ολη την σειρα (ναι ακομα και αυτα μετα το 4) εχω και εγω να βαλω τη δικη μου βαθμολογια. Hellraiser 1 - 9/10 Hellraiser 2 - 9/10 για πολυ διαφορετικους λογους σε σχεση με το πρωτο Hellraiser 3 - 4/10 το γαμησαν αν και ειχε μερικες αρκετα ενδιαφερουσες σκηνες Hellraiser 4 - 7/10 καθολου κακο και αρκετα παρεξηγημενο Και εδω τελειωνει η βασικη ιστορια και ξεκιναει νεα με αυτοτελη "επισοδεια" Hellraiser inferno - 8/10 πολυ διαφορετικη απο τα προηγουμενα αλλα πολυ καλη Hellraiser hellseeker - 7/10 στην ιδια ιδεολογια με το inferno αλλα καπως random που της αφαιρει βαθμο. Μπορει να αρεσει περισσοτερο ομως σε αρκετους σε σχεση με το inferno Hellraiser deader - 3/10 πραγματικα λες και φτιαξανε 2 ταινιες σε μια με οτι να 'ναι αποτελεσματα Hellraiser hellworld - 4/10 ακομα χειροτερη απο την προηγουμενη, της βαζω 4 μονο και μονο για τον Lance αλλιως 1/10 Γενικα σαν σειρα με βαση την κεντρικη ιστορια των τεσσαρων ταινιων παιρνει ενα 8/10. Οι υπολοιπες ταινιες μπορουν να θεωρηθουν "spinn-off" και συνεπως δεν μπορουν να αξιολογηθουν σαν συνολο καθως μπορεις να δεις οποιαδηποτε απο αυτες μονη της χωρις προηγουμενη εμπειρια με το ονομα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις