DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Moonrise Kingdom Φανταστικό. 8,5/10 Δεν έχω δει άλλη ταινία του Anderson (εκτός του Mr. Fox). Ποια θεωρείτε (εσείς) καλύτερη από τις Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited & The Life Aquatic with Steve Zissou και γιατί? 3
Evilsmile Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Nothing But the Truth Αρκετά προβλεπόμενο και λίγο βαρετό κατά διαστήματα. Δε το λες κακό αλλά σίγουρα το έχεις ξεχάσει το επόμενο πρωί. 5,8/10 συνάδελφε νομίζω υπερβάλλεις! Η ταινία είναι ένα σίγουρο 5.7/10 .
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) συνάδελφε νομίζω υπερβάλλεις! Η ταινία είναι ένα σίγουρο 5.7/10 . Βασικά (δε θα το πιστέψεις) ήμουν ανάμεσα στο 5,7 & 5,8. Αμφιταλαντευόμουν για ώρες αλλά τελικά θυμήθηκα ότι στο Armageddon είχα βάλει 5,7 και αυτό ήταν λίγο καλύτερο. Οπότε και κατέληξα στη βαθμολογία μου. Και προσοχή με αυτά τα "συνάδελφε". Δε θέλω να μου κολλήσουν τη ταμπέλα του κομμουνιστή εδώ μέσα. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2012 από DeadOrganPlayer
Material_Defender_1032 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Moonrise Kingdom Φανταστικό. 8,5/10 Δεν έχω δει άλλη ταινία του Anderson (εκτός του Mr. Fox). Ποια θεωρείτε (εσείς) καλύτερη από τις Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited & The Life Aquatic with Steve Zissou και γιατί? Rushmore, Royal Tenenbaums.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Moonrise Kingdom Φανταστικό. 8,5/10 Δεν έχω δει άλλη ταινία του Anderson (εκτός του Mr. Fox). Ποια θεωρείτε (εσείς) καλύτερη από τις Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited & The Life Aquatic with Steve Zissou και γιατί? εμενα το royal tenenbaums δεν μου αρεσε παντως,αλλα εγω εχω μια ρουμανικη πρωτη στη λιστα γιαυτο μην με υπολογιζεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχω δει άλλη ταινία του Anderson (εκτός του Mr. Fox). Ποια θεωρείτε (εσείς) καλύτερη από τις Royal Tenenbaums, The Darjeeling Limited & The Life Aquatic with Steve Zissou και γιατί? Το Rushmore και θα επιχειρηματολογήσω με αδιάσειστα στοιχεία! (ανοίξτε το, δεν έχει spoilers) Τις άλλες δεν τις έχω δει. ΤΕΛΟΣ
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα πάντως από όλη τη ταινία το τέλος δεν μου άρεσε καθόλου και της "έκοψε" βαθμό για μένα. Πέρα από την κατάληξη ακόμα και σαν γύρισμα ήταν βιαστικό και άγαρμπο, σαν να τέλειωσαν τα χρήματα για 5 λεπτά παραπάνω. Κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή και μου άρεσε ιδιαίτερα το ατμοσφαιρικό ξεκίνημα με την αγορά και τις συνθήκες διαβίωσης. Ένιωθες ότι βλέπεις ντοκυμαντέρ. Περίμενα μια εκδίκηση, να τους σκότωεν τα μωρά ή ακόμα καλύτερα να έκλεβε τη μικρή κόρη και να την έπαιρνε για δικιά της για το μωρό που της στέρησαν ή κάτι τέτοιο τελος πάντων. Τους έκλασε μια μάντρα με αυτό που έκανε. Χάρη τους έκανε. Και η τελευταία σκηνή εντελώς άκυρη και κυρίως δεν έπιασα γιατί μιλούσαν αγγλικά. Και ήταν και λίγο ξεκάρφωτη σαν "όνειρο" γυρισμένη. Λες και την γύρισε άλλος σκηνοθέτης. βαριεμαι λιγο και θα απαντησω αλλιως τι εκανε ο μοναχος με την βενζινη στην πλατεια...? [ειναι μαθημα ιστοριας και οχι ανεκδοτο] in other news κατι ηθελα να δω και εχω ξεχασει και ηταν αλλα και που ειναι... χμμ... 1
thermo-sifounas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 To Rome with Love 6/10 Η τελευταια ταινια του Woody Allen ειναι δυστυχως πολυ μετρια και βαρετη σε πολλα σημεια. Καμια σχεση με την εξυπνη ιδεα και εκτελεση του Midnight in Paris. Μια-δυο ιστοριες ειχαν ενδιαφερον , ενω αλλες ηταν κακογραμμενες-βαρετες με αποκορυφωμα τα καραγκιοζιλικια του Roberto Begnini σε μια ιστορια για χασμουρητα.
Panos.Powers Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ειδα το Residen evil to retribution φοβερο δειτε το αν θελετε να σπαταλησετε τσαμπα λεφτα , οτι ναναι ταινια χωρις ροη που σε πολλα σημεια νομιζα πως ηταν parody 4/10 δεν ξερω ισως βαζω πολυ για οσους δεν το χουν δει πραγματικα το λεω ανοιχτε το spoiler γιατι σας λυπαμαι αν μακουσετε και πατε εξαιτιας μου να το δειτε.
linkin Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Καποιες ταινιες που ειδα προσφατα: a. There will be blood . Παρα πολυ καλη ταινια με εναν απιστευτο D.D.Leiws.Θα της εβαζα 9/10 αλλα θα πεσω στο 8,5 λογω διαρκειας.Θα μπορουσαν ανετα να κοψουν ενα 20λεπτακι και να ειναι η ταινια πιο...ευπεπτη. β. No country for old men.Tαινιαρα.τελος.9,5/10 γ. The lives of others . Επος . 9,5/10 και υστερα απο αυτες τις ταινιες ειδα και την παπαρα. Battleship. Βλεποντας rihanna στο cast περιμενα (οτι θα εδειχνε λιγο πωπουδακι αλλα ματαια) οτι θα ηταν τρελη μαπα.Τελικα δεν ηταν τρελη μαπα,ηταν αλλη μια ταινια της σειρας με εφε/διαστημοπλοια/εξωγηινους/γκομενετα/εκρηξεις.5/10 Απογοητευτηκα που ειδα liam neeson καθως τον θεωρω πολυ καλο ηθοποιο,οχι να παιζει σε ανουσια pseudo-block-busters.
gavros10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Cosmopolis Πολυ μπροστα. Το soundtrack ειναι απο το μελλον. Η σκηνοθεσια αρκετα περιεργη αλλα μου αρεσε. Οι "ρομποτικοι" διαλογοι του pattinson και της γυναικας του προσθεταν στην ταινια τα χαρακτηριστικο του συγχρονου κοσμου. Την ταχυτητα, την μαζοποιηση, και τους αυτοματισμους που εχουμε. Νομιζω οτι καταβαθος ειχε ενα πολυ βαθυ νοημα το οποιο ισως δεν εχω πιασει ακομα. Ο rb (robert pattinson) ηταν τοσο μεσα στην ταινια, ταιριαζε απολυτα. Νεος ομορφος καπιταλας απληστος και ερμηνευσε τον ρολο του παρα πολυ καλα. Ηταν αριστος. Καπου στη μεση της ταινιας θα ορκιζομουν οτι ειδα τον paul giamandi στον δρομο αλλα δεν ηξερα οτι παιζει! Ηταν φανταστικος στο τελος, τοσο που καταφερε με την σταση του να "πλακωσει" τον rb ο οποιος σταθηκε πολυ καλα. Νομιζω οτι εκεινη η σκηνη παρουσιαζε τον καπιταλισμο και τον απλο ανθρωπο. Το 1% και το 99%. Ακουγοντας και το soundtrack θα μπορουσα να το χαρακτηρισω το fight club της δεκαετιας. Θελω να την ξαναδω παντως σε λιγο καιρο για να καταλαβω αν μιλαμε για ενα επος ή για να καταλαβω αν λεω μαλακιες τοση ωρα 1
yanc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Rushmore, Royal Tenenbaums. Συμφωνω με την καταταξη και νομιζω οτι και χρονολογικα υπαρχει καθοδικη πορεια. Δεν ξετρελαθηκα με το Moonrise Kingdom, ωραιο το στυλιζαρισμα των πλανων αλλα το ειδαμε και το ξαναδαμε, χρειαζεται πλεον και ενα καλο στορι, μη χαραμιζονται τοσο και τοσοι καλοι ηθοποιοι απλα ως διακοσμητικα στοιχεια της εικονας.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξετρελαθηκα με το Moonrise Kingdom, ωραιο το στυλιζαρισμα των πλανων αλλα το ειδαμε και το ξαναδαμε, χρειαζεται πλεον και ενα καλο στορι, μη χαραμιζονται τοσο και τοσοι καλοι ηθοποιοι απλα ως διακοσμητικα στοιχεια της εικονας. Εμένα τόσο οι εικόνες όσο και η μουσική με ταξίδεψε. Το στόρυ οκ δεν ήταν κάτι το φοβερό αλλά δε βαρέθηκα ούτε λεπτό. Εγώ είμαι και αρκετά ευαίσθητη ψυχή βέβαια, ίσως έπαιξε και αυτό το ρόλο του.
Plug Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Cosmopolis Πολυ μπροστα. Το soundtrack ειναι απο το μελλον. Η σκηνοθεσια αρκετα περιεργη αλλα μου αρεσε. Οι "ρομποτικοι" διαλογοι του pattinson και της γυναικας του προσθεταν στην ταινια τα χαρακτηριστικο του συγχρονου κοσμου. Την ταχυτητα, την μαζοποιηση, και τους αυτοματισμους που εχουμε. Νομιζω οτι καταβαθος ειχε ενα πολυ βαθυ νοημα το οποιο ισως δεν εχω πιασει ακομα. Ο rb (robert pattinson) ηταν τοσο μεσα στην ταινια, ταιριαζε απολυτα. Νεος ομορφος καπιταλας απληστος και ερμηνευσε τον ρολο του παρα πολυ καλα. Ηταν αριστος. Καπου στη μεση της ταινιας θα ορκιζομουν οτι ειδα τον paul giamandi στον δρομο αλλα δεν ηξερα οτι παιζει! Ηταν φανταστικος στο τελος, τοσο που καταφερε με την σταση του να "πλακωσει" τον rb ο οποιος σταθηκε πολυ καλα. Νομιζω οτι εκεινη η σκηνη παρουσιαζε τον καπιταλισμο και τον απλο ανθρωπο. Το 1% και το 99%. Ακουγοντας και το soundtrack θα μπορουσα να το χαρακτηρισω το fight club της δεκαετιας. Θελω να την ξαναδω παντως σε λιγο καιρο για να καταλαβω αν μιλαμε για ενα επος ή για να καταλαβω αν λεω μαλακιες τοση ωρα Δεν ξερω αλλα εγω έμεινα με την εντύπωση οτι έπεσε πολυ φιλοσοφία για το τπτ... Βέβαια μου αρεσε το ολο της στήσιμο ενα 7ακι το παίρνει.
DKNI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδη αναφερθηκαν κατι Descent 2 και Rec 3-4 Νομιζω οτι το καλυτερο μαθημα απο τα Cube (κυριως) και Saw(λιγοτερο καθοτι ηταν φανερο απο το 1ο οτι δεν μπορει να τραβηξει για πολυ) ηταν πως αν τυχει και βρεις cultιλα και διαμαντακι απο το πουθενα (οκ, το Saw δεν το λες διαμαντακι αλλα μετραγε) μην κανεις το λαθος να δεις το 2,3,4 κ.ο.κ. Ευτυχως δεν εχω δει το Descent 2, δεν εχω δει τα Rec 3-4 και δεν το μετανιωνω (οπως μετανιωσα για τα επομενα Cube ας πουμε) Καποια "πειραματα" πετυχαινουν μια φορα, τα sequel ειναι για ταινιες που εχουν στηθει ετσι (και υπαρχουν παμπολλες που εχουν στηθει ετσι και απετυχαν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις