Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο διαλέγεις?

1. Αρρώστια

2. Σιρόπι για το βήχα

3. Το όνομα του πρωταγωνιστή στη ταινία

Σρυ δεν καταλαβα τι εννοεις? Τι να διαλεξω?
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες το σαν τεστ και επέλεξε μία απάντηση. Στο τέλος θα σου πω αν το βρήκες.

Ποιο τεστ φιλε μου τι λες? Ρωτησα κατι αν μπορεις απαντα απλως.
Δημοσ.

Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω).

Δεν έχει κάποια σχέση ελπίζω με το «φυστίκωνα» (του ρήματος «φυστικώνω»)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Red Lights

Την ειδα προχθες το βραδυ αλλα το τελος ηταν τοσο αδιαφορο που ξεχασα ακομα και να γραψω εδω

Στην αρχη λες οτι τωρα θα παμε για μια επικη ταινια, η μαργκαρετ απογειωνε την ταινια μεχρι καποιο σημειο. μετα η κατρακυλα. Περιμενα αυτη την ταινια πως και πως γιατι επαιζε ο Cillian Murphy αλλα δεν μου αρεσε καθολου.Ηταν χαλια. Τελειως εξω απο την ταινια. Εντωμεταξυ μερικα πραγματα ηταν απαραδεκτα στην πλοκη. Εμπαζε απο 2 σημεια η ιστορια.

Του κανεις το τεστ το οποιο θα κρινει πολλα. Γιατι δεν τον βαζεις μεσα γυμνο που λεει ο λογος; του εχεις το ρολοι στο χερι του, το πουκαμισακι του. ΓΙΑΤΙ; ακομα και τοτε επρεπε, ΕΠΡΕΠΕ να ξαναδεις αμα ειναι οντως τυφλος. Τα παντα απο την αρχη. Μας ειχε προιδεασει οτι κατι παιζει με τα γυαλια του απο πιο πριν.

Ειχαν ενα γαματο concept που αν το χειριζοντουσαν καλυτερα θα την προσεχαμε περισσοτερο. Σαν το in time για παραδειγμα. Δυστυχως...

υγ το παραπανω κειμενο περιεχει κλεμενο περιεχομενο απο το ποστ rhomio λιγες σελιδες πριν

Επεξ/σία από gavros10
  • Like 1
Δημοσ.

Προσφατα ειδα κι εγω το "The Raid Redemption"

Κλασικη εκτιμηση -->Τρελλη μουφα :lol:

Mια ταινια του κιλου με καρατε της κακιας ωρας που ομως με τη τεραστια προβολη και διαφημιση εγινε γνωστη και εκοψε και πολλα εισιτηρια οπως βλεπω. Τα αμερικανακια στο imdb της εβαλαν 7.7, περισσοτερο δηλαδη απο ολες τις ταινιες του Μπρους Λη...

• Like 1
Δημοσ.

Red Lights

Την ειδα προχθες το βραδυ αλλα το τελος ηταν τοσο αδιαφορο που ξεχασα ακομα και να γραψω εδω

Στην αρχη λες οτι τωρα θα παμε για μια επικη ταινια, η μαργκαρετ απογειωνε την ταινια μεχρι καποιο σημειο. μετα η κατρακυλα. Περιμενα αυτη την ταινια πως και πως γιατι επαιζε ο Cillian Murphy αλλα δεν μου αρεσε καθολου.Ηταν χαλια. Τελειως εξω απο την ταινια. Εντωμεταξυ μερικα πραγματα ηταν απαραδεκτα στην πλοκη. Εμπαζε απο 2 σημεια η ιστορια.

Του κανεις το τεστ το οποιο θα κρινει πολλα. Γιατι δεν τον βαζεις μεσα γυμνο που λεει ο λογος; του εχεις το ρολοι στο χερι του, το πουκαμισακι του. ΓΙΑΤΙ; ακομα και τοτε επρεπε, ΕΠΡΕΠΕ να ξαναδεις αμα ειναι οντως τυφλος. Τα παντα απο την αρχη. Μας ειχε προιδεασει οτι κατι παιζει με τα γυαλια του απο πιο πριν.

Ειχαν ενα γαματο concept που αν το χειριζοντουσαν καλυτερα θα την προσεχαμε περισσοτερο. Σαν το in time για παραδειγμα. Δυστυχως...

Nαι πρεπει να ειμαστε συγγενεις, λες και αντεγραψες το ποστ μου :P

Είδα το ολική επαναφορά και το περίμενα καλύτερο.

Eιδα το μηνυμα σου και περιμενα περισσοτερα.

καρατε της κακιας ωρας

Τι εννοεις?
Δημοσ.

Nαι πρεπει να ειμαστε συγγενεις, λες και αντεγραψες το ποστ μου :P

Eιδα το μηνυμα σου και περιμενα περισσοτερα.

Τι εννοεις?

ναι, απο εσενα το ειδα και συμφωνω απολυτως. ξεχασα να γραψω στο τελος οτι η αποψη μας ηταν ολοιδια και οτι σου εκλεψα την ατακα

• Like 1
Δημοσ.

Είδα το The Back-up Plan.

Βαθμολογία θα έβαζα 7/10. Καλοί πρωταγωνιστές, μέτρια ιστορία. Λίγο τη βαρέθηκα και την προχώρησα αλλά μου άρεσε κάπως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...