Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα το The Hike: http://www.imdb.com/title/tt1572194/

Θα είμαι καλός και θα πω πως ήταν απλά μετριότατο. Ένας απ' τους λόγους που το είδα, είναι ότι έπαιζε και η Shauna Macdonald και ήλπιζα σε κάτι καλό, αλλά απλά δεν.

Θέλει πολλά κότσια πάντως να ξεκινήσεις μια ταινία του 3,7. Ακόμα και αν παίζει σε αυτή η Shauna Macdonald (η ποιά?).

Μας απέδειξες ότι είσαι σκληρό καρύδι.

• Like 4
Δημοσ.

To οποίο γυρίζεται στη Μάνη.

http://collider.com/...before-midnight

edit: γυρίστηκε.

http://www.thebest.g...iewStory/146162

Στην Πύλο έμενε ο ηθοποιός τους τελευταίους μήνες και βολόδερνε καθημερινά στην κεντρική πλατεία, χύμα ντυμένος (κλασσικά) και χωρίς καθόλου τουπέ.

Ειδικά για όσους ξέρουν από Πύλο το μέρος είναι εντελώς "χωριό" και όμως ο "χολυγουντιανός" σταρ έμοιαζε σαν ντόπιος. Πολύ απλός άνθρωπος.

Για αυτό λατρεύουμε Ίθαν Χοκ!!!

the housemaid 2010

αξιζει να το δεις για την glαμουρια και για το τελος...

Εμένα πάντως από όλη τη ταινία το τέλος δεν μου άρεσε καθόλου και της "έκοψε" βαθμό για μένα. Πέρα από την κατάληξη ακόμα και σαν γύρισμα ήταν βιαστικό και άγαρμπο, σαν να τέλειωσαν τα χρήματα για 5 λεπτά παραπάνω.

Κατά τα άλλα ήταν πολύ καλή και μου άρεσε ιδιαίτερα το ατμοσφαιρικό ξεκίνημα με την αγορά και τις συνθήκες διαβίωσης. Ένιωθες ότι βλέπεις ντοκυμαντέρ.

Περίμενα μια εκδίκηση, να τους σκότωεν τα μωρά ή ακόμα καλύτερα να έκλεβε τη μικρή κόρη και να την έπαιρνε για δικιά της για το μωρό που της στέρησαν ή κάτι τέτοιο τελος πάντων.

Τους έκλασε μια μάντρα με αυτό που έκανε. Χάρη τους έκανε.

Και η τελευταία σκηνή εντελώς άκυρη και κυρίως δεν έπιασα γιατί μιλούσαν αγγλικά. Και ήταν και λίγο ξεκάρφωτη σαν "όνειρο" γυρισμένη. Λες και την γύρισε άλλος σκηνοθέτης.

Δημοσ.

Θέλει πολλά κότσια πάντως να ξεκινήσεις μια ταινία του 3,7. Ακόμα και αν παίζει σε αυτή η Shauna Macdonald (η ποιά?).

Μας απέδειξες ότι είσαι σκληρό καρύδι.

Η πρωταγωνίστρια του The Descend 1 και 2 είναι. Θα μπορούσες να το κοιτάξεις πρώτα στο imdb πριν αρχίσεις τις ειρωνείες.

Ζητάω πολλά μάλλον, ε; Δεν βαριέσαι.

Δημοσ.

Η πρωταγωνίστρια του The Descend 1 και 2 είναι. Θα μπορούσες να το κοιτάξεις πρώτα στο imdb πριν αρχίσεις τις ειρωνείες.

Ζητάω πολλά μάλλον, ε; Δεν βαριέσαι.

Κάνεις λάθος, πάντα ανοίγω τα link πριν αρχίσω τις ειρωνίες.

Ξέχασες να αναφέρεις και το Mutant Chronicles, τη πραγματική κορύφωση της καριέρας αυτής της σπουδαίας ηθοποιού.

:P

• Like 1
Δημοσ.

There Will Be Blood

Αν και το θέμα της δε με ιντρίγκαρε τόσο πριν τη ξεκινήσω, η απίστευτη σκηνοθεσία και η φοβερή ερμηνεία από τον D.D. Lewis (μέσα στο τοπ 10 όλων των εποχών) με έκαναν να αναθεωρήσω πλήρως. Οι (όχι πάντα) διακριτικές αναφορές στο καπιταλισμό και στο ρόλο της διαχρονικό εκκλησίας το κερασάκι στη τούρτα.

8/10

Ισως ηταν απο τις πιο βαρετες σε θεμα και ρυθμό ταινίες που εχω δει, ενω ειχε πολυ μεγάλη διαρκεια αλλά δεν βαρεθηκα καθόλου το αντιθετο μαλιστα. Δεν ξερω τι με κρατησε τόσο, μαλλον ο D.D.Lewis.. Oλα τα λεφτα η σκηνη με το bowling :-D

Δημοσ.

Ισως ηταν απο τις πιο βαρετες σε θεμα και ρυθμό ταινίες που εχω δει, ενω ειχε πολυ μεγάλη διαρκεια αλλά δεν βαρεθηκα καθόλου το αντιθετο μαλιστα. Δεν ξερω τι με κρατησε τόσο, μαλλον ο D.D.Lewis.. Oλα τα λεφτα η σκηνη με το bowling :-D

Γενικώς το τελευταίο 20λεπτο ήταν φοβερό. Όπως και η φάση του εξαγνισμού του Plainview (όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ).

Ξέχασα να αναφέρω πόσο αντιπαθής μου ήταν ο Eli (Paul Dano). Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω).

• Like 2
Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πόσο αντιπαθής μου ήταν ο Eli (Paul Dano). Άνετα τον καρύδωνα (του ρήματος καρυδώνω).

One of the most punchable faces ever.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικώς το τελευταίο 20λεπτο ήταν φοβερό. Όπως και η φάση του εξαγνισμού του Plainview (όποιος την έχει δει καταλαβαίνει τι εννοώ).

Τι ειναι το plainview?
  • Like 1
Δημοσ.

Είδα τα REC:

1. Το πρώτο: η αποκάλυψη.

2. Το δεύτερο: ακόμη καλύτερο.

3. Το τρίτο: Το ηθικό δίδαγμα είναι μη καλείτε τον θείο σας τον κτηνίατρο στον γάμο σας.

4. Το τέταρτο: Θα γίνει σε βαφτίσια τώρα; Τι βαφτίζεται το παιδί της Ρόζμαρι;

Δημοσ.

Είδα το To Rome With Love το πολυαγαπημένου Woody σήμερα το απογευματάκι. Ελάχιστος κόσμος στην αίθουσα που φάνηκε να περνάει ωραία. Το ίδιο κι εγώ αν και ψιλο-απογοητεύτηκα μπορώ να πω μετά το θεϊκό Midnight In Paris(όχι ότι ξαφνιάστηκα κιόλας αφού μας έχει δώσει "διαμαντάκια" του τύπου Scoop και Anything Else αλλά κουβέντα να γίνεται). Δεν ξέρω τι έπινε όταν την έγραφε πάντως είχε κάποια ψιλο-ασυνάρτητα πράγματα. Η κριτική στη show biz ήταν εμφανέστατη και ορισμένες φορές εξαιρετικά spot on αλλά σίγουρα θα μπορούσε να την κάνει και καλύτερα. Θα πρότεινα να περιμένετε να βγει σε DVD,BR ή ότι άλλο τραβάει ο οργανισμός σας(wink wink) και να κρατήσετε το ταληράκι/εφτάευρο για κανά ποτό ή καμιά άλλη ταινία. Όχι ότι θα μετανιώσετε τα λεφτά σας αλλά νταξ.

Ένα 6αράκι λόγω φωτογραφίας, Penelope και Eisenberg πάντως.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...