DKNI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ε, αμα δεν του βγαινει καποιου, δεν πιεζουμε κανεναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Tooth Fairy 6/10 Όταν ένας επαγγελματίας παίκτης χόκεϋ, με το παρατσούκλι η Νεράιδα για την ικανότητά του να χτυπάει στα δόντια τους άλλους παίκτες, κάνει σκόνη τις ελπίδες ενός νεαρού αγοριού σχετικά με την ύπαρξη νεράιδων, θα καταδικαστεί σε καταναγκαστικά έργα μιας εβδομάδας, όπως μια πραγματική Νεράιδα. Με τον Dwayne Johnson (THE ROCK) Ευχαριστη ταινιουλα που βλεπεται ανετα με το παιδι σας μαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 the rise of the planet of the apes 8,5/10 απιθανη ταινια και ο Ceasar ολα τα λεφτα.απο τις καλυτερες ταινιες του 11 για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 warrior 2011 τραγικοι χαρακτηρες μια πραγματικα αντρικη ταινια στο πανθεον με τις λιγοστες υπολοιπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crypton-R- Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 the rise of the planet of the apes 8,5/10 απιθανη ταινια και ο Ceasar ολα τα λεφτα.απο τις καλυτερες ταινιες του 11 για μενα Δεν έχω δεί κανένα απ' τα δυο. Είναι συνέχεια του παλιού ή remake? Χθες είδα το Final Destination 5, του βάζω 6/10. Όσοι είστε fans των Final Destination θα σας αρέσει. Είναι ένα mixάρισμα των προηγούμενων ταινιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω δεί κανένα απ' τα δυο. Είναι συνέχεια του παλιού ή remake? Τιποτα απο τα δυο, ειναι prequel και reboot μαζι Δηλαδη σου δειχνει πριν το Νο1 (το πρωτο, με τον Ιστον) και διατηρει στοιχεια απο ολο το franchise αλλα αλλαζει καποια αλλα στοιχεια οποτε στην ουσια ειναι reboot - αν θελουν - μιας καινουριας σειρας ταινιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Warrior Δράμα για άντρες. 6/10 τίμιο, μπορούσε και παραπάνω. Κλισεδιάρικο λίγο αλλά ρε φίλε να μην έχουμε και μεις δικαίωμα στο βούρκωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 IMDb - Final Destination 5 (2011) 5.6/10 Κανιβαλιστικες σκηνες κλασσικα και στον 5ο τιτλο της σειρας, προβλεψιμη σειρα θανατων, δεν κουρασε ως διαρκεια καθολου, αλλα παραμενει κατωτερο των τριων πρωτων τιτλων... Killer Elite (2011) - IMDb 4,8/10 Ανοστος και χωρις στυλ ο De Niro, κλασσικος Statham, αδικαιολογητα μεγαλη σε διαρκεια η ταινια, σεναριο για γελια, αλλα αρκετη δραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Είδα κι εγώ το Warrior. Μου άρεσε πάρα πολύ, περίσσότερο από το Fighter λίγο λιγότερο από το Wrestler. O Hardy απίστευτος το μόνο που με ξενέρωσε στη ταινία ήταν το τέλος. οκ αμερικανιά περιμένουμε αλλά δώσε μας στο τελίκο Κόμπα vs Tommy να κ@υλώσουμε κι άλλο. Θα τη γούσταρα τρελά αυτή τη μάχη. 7,4/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ισα ισα, ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι ΔΕΝ εγινε αυτο Παντως ηταν λογικο στο τελος να χτυπηθουν τα 2 αδελφια. Εγω περιμενα απλα ο Χαρντι σε καποια φαση να καθοταν να χασει για να γλυτωσει το σπιτι του ο αδελφος του O Xαρντι εχει γινει σαν bouncer απλα σας φανηκε και σας λιγο κοντος για Bane? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ισα ισα, ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι ΔΕΝ εγινε αυτο Παντως ηταν λογικο στο τελος να χτυπηθουν τα 2 αδελφια. Εγω περιμενα απλα ο Χαρντι σε καποια φαση να καθοταν να χασει για να γλυτωσει το σπιτι του ο αδελφος του O Xαρντι εχει γινει σαν bouncer απλα σας φανηκε και σας λιγο κοντος για Bane? Ρε συ το αναμενόμενο (και το ξενέρωτο επίσης) ήταν αυτό που έγινε να χτυπηθούν δλδ τα δύο αδέρφια (και να κερδίσει ο φλώρος), μη μου πείς ότι δε το περίμενες να γίνει από την αρχή (έστω τη μέση) της ταινίας! Όχι και έκπληξη... Κόντος ή όχι ο Hardy έχει γίνει ζώο. Τέτοιους τραπεζοειδείς δε θυμάμαι να έχω ξαναδει πέρα από body builders. Με σε ενοχλεί το ύψος, στο Batman μπορούν να τον "ψηλώσουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 ^^ Επειδή, φαίνεσαι λάτρης των αριθμών, θα ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήσεις. Ι. Η χαμηλότερη βαθμολογία σου, είναι η 0 ή η 0.25; ΙΙ. Αν στην παραπάνω ερώτηση, η απάντηση είναι 0, μπορείς να μου αναφέρεις μια ταινία, που έχεις βαθμολογήσει με 0.25 (αντίστοιχα, αν η απάντηση είναι 0.25, θα ήθελα να αναφέρεις μια ταινία, που την έχεις βαθμολογήσει με 0.5); Ευχαριστώ, προκαταβολικά. Ον τόπικ: Η ΘΥΣΙΑ Διαβάζοντας την περίληψη, από το πίσω μέρος του dvd, μου κινήσε την περιέργεια. Στο πρώτο μισό, χτίζονταν οι χαρακτήρες, και το τέλος, δεν ήταν όπως το περίμενα. Ήταν η πρώτη ταινία του Ταρκόφσκι (και έτυχε η πρώτη μου, να είναι η τελευταία του), που βλέπω, και θα έλεγα πως απογοητεύτηκα. Αν και είναι εμφανές, πως κάνει σπουδαία και πολύ προσεγμένη δουλειά, και το γεγονός, πως τα μονόπλανα, είναι απόδειξη πολύωρων γύρισματων, η μεταφορά, θα έλεγα, πως δεν έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με λίγα λόγια, η υπερβολική χρήση μονόπλανων, κουράζει, και όταν περιμένεις να απογειωθεί, "πέφτουν" οι τίτλοι τέλους. Βαθμός: 6 (απογοητεύτηκα, αλλά δεν ξεκινάνε όλες οι ταινίες, από την ίδια βάση ;-) ) Εάν είναι να την δει κάποιος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ρίξει και μια ματιά στα extras. ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ Ε, νταξ. Σκηνοθεσία καλή, σενάριο και ερμηνείες, αγγίζουν την τελειότητα. Δεν υπήρχε κεντρικός χαρακτήρας, που να μην μπορούσα να ταυτιστώ. 3ώρες πέρασαν πιο γρήγορα, σε σύγκριση με κάποιες άλλες, με την μισή διάρκεια. Πιθανότατα η καλύτερη που έχω δει τους τελευταίους 2-3 μήνες. Βαθμός: 9 Δεν είμαι λάτρης των αριθμών και δεν καταλαβαίνω πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα... πρακτικός άνθρωπος είμαι (άλλο πρακτικός και άλλο απλοϊκός) είναι πιο εύκολο -όταν δεν θες να έχεις μονο ακέραιες βαθμολογίες δηλαδή 1,2,3,4,5,6,7,8,9- να τις "σπας" σε τέταρτα... ok και σε δευτερα καλά είναι απλά προσωπικά μου αρέσουν τα τέταρτα γιατί δίνουν περισσότερη ευελιξία και ποικιλία... τέλος το ότι βάζω στην διάθεση μου το 0 και το 0.25 δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δίνω σε κάποια ταινία 0... αν και 0.25 ίσως έδινα σε κάποιες αμερικανικες ταινίες δήθεν τρόμου... που δεν θυμάμαι ούτε όνομα ούτε δήθεν πλοκή ούτε τίποτα (όχι ότι τις θυμάται κανένας άλλος) που ουσιαστικά είναι δοκίμια κολεγιόπαιδων υπάρχει και μια ταινία φιλιππινέζικη (πάλι δεν θυμάμαι όνομα) που έχει να κάνει με μια μάγισσα... αυτή θα έπαιρνε 2.5... από εκεί και πέρα νομίζω ότι οποια ταινία και να σκεφτώ θα τις έβαζα πάνω από 4... 3.5 στην χειρότερη (δεν μου έρχεται καμια τώρα απλά το αφήνω ανοιχτό ως ενδεχόμενο... ) Στο θέμα μας τώρα... L'immortel (ή 22 bullets) όχι από τα πιο λαμπρά παραδείγματα σύγχρονου γαλλικού κινηματογράφου αλλα σίγουρα κρατιέται στο 7 στην χειρότερη των περιπτώσεων (όπως και κάθε άλλη γαλλική ταινία ) η ιστορία δεν είναι "εκσυζητημένη" παρόλο που υπάρχει αρκετή δράση... αυτό που θα μου μείνει ως εικόνα είναι η σκηνή που ο jean reno αφήνει τον γιο του να κατεβει από το αυτοκίνητο σε ένα δρόμο γεμάτο σκουπίδια.. (τελικά έχουν και οι γάλλοι δημοσιονομικά θέματα...) πραγματικά δεν περίμενα ότι τόση ασχήμια θα μπορούσε να βγάλει μια τέτοια ομορφιά στον φακό.. έντονα χρώματα, γραφικές φυσιογνωμίες, η κατσίκα.. και ο άνεμος που κάνει τα ράκη πλαστικού να μοιάζουν με σημαίες που κυματίζουν... P.S Δεν καταλαβαίνω τι σας άρεσε τόσο στο Rise of the Planet of the Apes.... σαν μεμονωμένη ταινία είναι καλούτσικη, ευχάριστη.. αλλα μέχρι εκεί.. σίγουρα έχει πολλές υπερβολές.. (που γίνανε μάλλον για να δείξουν αυτό που θέλανε μέσα σε 120 λεπτά.. - έξυπνοι πίθηκοι που αποφασίζουν να ζήσουν αυτόνομα στο δασος και που θα αποτελέσουν την αρχή του πολιτισμού των πιθήκων- ) πραγματικά οι πίθηκοι υπό τις συνθήκες που παρουσιάστηκαν είχαν γίνει κιμάς πολύ πριν φτάσουν καν στην γέφυρα (όπου σίγουρα αν φτάνανε στην γέφυρα θα είχαν γίνει σκόνη.. ) από εκεί και πέρα έλεος.. δηλαδή πως μπορεί μια ομάδα 30, 50 πιθήκων σε ένα δασάκι διπλα σε μια πόλη να εξελιχθεί σε πολιτισμό που θα σκλαβώσει τους ανθρώπους?? την επομενη κιόλας μέρα (για να μην πω ώρα...) ο αμερικανικος στρατός θα είχε αποκλείσει την περιοχή και θα γινόταν πειραματόζωα.... αλλα οκ μεμονωμένα (χωρίς να αναρωτιέσαι πως συνδέεται με την κλασική ταινία και χωρίς να σκέφτεσαι πολύ τις λογικές συνέπειες) είναι ευχάριστη ταινία... πάντως όπως και να το δει κανεις.. είναι ταινία του σορού με ικανοποιητικό budget τίποτα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 the wild hunt 2009 ο χριστος και η μανα του πραγματικο cult τι σ/κ και αυτο back 2 back 2 απο τις καλυτερες ταινιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Είδα κι εγώ το Warrior. το τέλος. οκ αμερικανιά περιμένουμε αλλά δώσε μας στο τελίκο Κόμπα vs Tommy να κ@υλώσουμε κι άλλο. Θα τη γούσταρα τρελά αυτή τη μάχη. Ωραια και μενα αυτο με ξενερωσε οποτε δεν ειμαι ο μονος. Ισα ισα, ηταν ευχαριστη εκπληξη οτι ΔΕΝ εγινε αυτο Παντως ηταν λογικο στο τελος να χτυπηθουν τα 2 αδελφια. Εγω περιμενα απλα ο Χαρντι σε καποια φαση να καθοταν να χασει για να γλυτωσει το σπιτι του ο αδελφος του O Xαρντι εχει γινει σαν bouncer απλα σας φανηκε και σας λιγο κοντος για Bane? Οτι θα αναμετριοντουσταν ηταν αναμενο, αλλα εγω νομιζα, ή μαλλον ηλπιζα οτι θα ηταν στα ημιτελικα και οντως θα κατεληγε ο Tommy με τον Koba. Μολις πηγαν οι 2 τους τελικο και εγω πιστεψα πως ισως του την χαρισει, αλλα οχι αυτο που εγινε. Δεν ηταν εκπληξη βασικα, ηταν ακυρο. Ο τυπος τους κατεβαζε με μια μπουνια και με τον αδερφο του τραβηξε τοσους γυρους? Ασε που εκει που του τραβαει τον ωμο και αρχιζει να παλευει με το ενα χερι ειναι υπερτατη Αμερικανια! Αφου καλα το πηγαινες τοση ωρα, γιατι μου τα χαλας λιγο πριν το τελος, σκεφτηκα...Επισης οτι βαλαν τον Kurt Angle να κανει τον Ρωσο, τι κουλο και αυτο! Κατα τα αλλα μου αρεσε και μενα, και ανετα την ειδα παρα το οτι υπερνυσταζα εκεινη την ημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 το contagion ειδα, πολυ μετριο και αδιαφορο...και μιλαμε για καποιον(εμενα) που ειναι φανατικος του regenesis... http://www.imdb.com/title/tt0429422/ απλα το regenesis διαχειριζεται το ολο θεμα, πολυ καλυτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις