Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αυτό το έγραψα bold, γιατί για εμένα το κοινωνικό στοιχείο είναι που επικράτησε. Τί μυστηρίου είναι, όταν το μεγαλύτερο μέρος του μυστηρίου αποκαλύπτεται κάπου στο 43ο λεπτό;

Νομιζω πως ειναι ανωφελο να το αναλύσουμε αν ετσι πιστευεις δικαίωμα σου, αν βάζεις το The Tall man στην ίδια κατηγορία με τα I Am Sam και Seven Pounds τι να πω!!

Prayers for Bobby 7,5/10

Sigourney Weaver

Henry Czerny

Ryan Kelley

Πλοκή: Η Mary Griffith είναι μία γυναίκα με πολύ συντηρητικές απόψεις. Όταν αποκαλύπτετε ότι ο μικρότερος γιός της είναι gay, η ήρεμη ζωή τους κλονίζεται. Αντίθετα με τα υπόλοιπα μέλη η μητέρα του δεν το αποδέχεται και πιστεύει ότι με την βοήθεια προσευχών, ο Θεός θα γιατρέψει την ”αρώστιά” του… Θα σταματήσω κάπου εδώ γιατί ακολουθούν πολλές ανατροπές και πρέπει να τις διαπιστώσετε μόνοι σας!

http://www.youtube.com/watch?v=sSee8On2lEQ

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

cosmopolis σε dvdrip... αντε και σε 720p σε 3 μερες

Δεν έχει υπότιτλους ακόμα όμως ε;

Bait 2012

Ενταξει low budget movie και δεν ειχα καν ορεξη να το δω ομως γρηγορα αλλαξα γνωμη. Οχι κατι φοβερο αλλα περναει ευχαριστα η ωρα με ενα θριλερ επιβιωσης. Αγνωστοι οι περισοτεροι για μενα ηθοποιοι αλλα αψογοι σττον ρολο τους. Ωραιος συνδυασμος τσουναμι με καρχαρια :P

6.8/10

Αξίζει να το δω λες; η τσάμπα χρόνος

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει υπότιτλους ακόμα όμως ε;

Αξίζει να το δω λες; η τσάμπα χρόνος

Δεν ξερω τι ακριβως ταινιες βλεπεις και προτιμας οποτε δεν σου λεω. Για καποιον ομως που του εχουν αρεσει ταινιες οπως frozen, με οχι τοσο διασημους ηθοποιους αλλα παρολα αυτα να σε ξαφνιαζει η ταινια, τοτε ναι θα περνουσε ωραια η ωρα του.
Δημοσ.

before sunrise κορυφη και αυτο..περιμενω με ανυπομονησια το τριτο

Το οποίο μόλις είδα στο imdb και γυρίζεται στην Ελλάδα! Βλέπω στο casting πολλούς Έλληνες.

Και κοιτώντας στα comments, κάποιος αναφέρει:

The sequel to "Before Sunset" is currently filming in Greece. Not in Athens but in Messinia (a part of the greek mainland) at the seaside villages of Pylos, Kardamili, Koroni.

Πανέμορφα μέρη!

Πηγή: http://www.imdb.com/.../nest/203553854

ΥΓ: Όχι, δεν είμαι εγώ ο cinemanolis. ;)

Δημοσ.

the cut 2007

ZYKV.jpg

ειχε καλα στοιχεια αλλα του γ@μ#σ$ στο τελος

the scent 2012

qCCxM.jpg

δεν ηταν κακο. οχι για την βαθμολογια που του δινει το imdb

επισης

τι εχουνε παθει ολοι στην κορεα και γ!@$ντε?

Δημοσ.

Το οποίο μόλις είδα στο imdb και γυρίζεται στην Ελλάδα! Βλέπω στο casting πολλούς Έλληνες.

To ανέφερα πρώτος (και καλύτερος) μία σελίδα πιο πριν (και με καλύτρερες πηγές από τις δικές σου). Αν δε με έχεις βάλει στην ignore list σου θα μπορούσα να πιστέψω ότι θες να με προκαλέσεις.

Δημοσ.

To ανέφερα πρώτος (και καλύτερος) μία σελίδα πιο πριν (και με καλύτρερες πηγές από τις δικές σου. Αν δε με έχεις βάλει στην ignore list σου θα μπορούσα να πιστέψω ότι θες να με προκαλέσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=8LK7hKTP9gg&t=9s

Δημοσ.

Cabin in the Woods

Χαχα, ο Wheddon και ο Goddard σπανε μεγαλη πλακα με ολο το teen horror cinema δεκαετιων

Οχι αρκετα καφρικο σε ολη τη διαρκεια και οχι αρκετα ιδιαιτερο αλλα σιγουρα αξιεπαινη προσπαθεια

6,5/10

Δημοσ.

Μια και το ανέφερες. Εγω είχα βαρεθεί αρκετά μπορώ να πώ. Κατ'εμέ δεν κατάφερε να γελοιοποιήσει την μόδα των teen horror movies αλλα να φτιάξει μία τέτοια. Εντάξη είχε διαφορετικό τέλος αλλα και πάλι δεν το βρήκα ούτε πρωτότυπο ούτε καλόγουστο. Άσε που απο πολυ νωρίς εγω είχα καταλάβει οτι το πάει για καφρίλα τέλος (

Βέβαια εγω νόμιζα οτι πρόκειται για reality...

)

• Like 1
Δημοσ.

The Tall Man

Το προμοταραν και ξεκινησε σαν θριλερ και κατεληξε κοινωνικο.Μου θυμισε αναλογη περιπτωση του "Pan's labyrinth'' που αλλα περιμενα και αλλα ειδα.Τεςπα,μ'αρεσε σαν ιδεα παρα πολυ μπορω να πω οσο και τραβηγμενη μπορει να θεωρηθει και το τελος του σου δινει πασα να διαλεξεις

7,5/10

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις είδα το Moonrise Kingdom. Και μπορώ να πώ οτι μου άρεσε πάρα πολυ 9/10. Η εκτέλεση ήταν απίστευτη, σκηνοθεσία, ηθοποιία κτλ. εξαιρετικά. Άμα προσπαθήσω να πώ σε κάποιον το σενάριο, θα γελάσω απο την γελοιότητα των όσων θα λέω. Αυτή είναι και η γοητεία του μάλλον. Μία σουρεαλιστή προσέγγιση της παιδική ψυχής(*).

Το προτίνω και δείτε το...

(*)

Πες μία ιστορία σε ένα παιδί..... Και μετά μπές στο μυαλό του και δες τις εικόνες και την σύνθεση που θα κάνει απο αυτά που θα ακούει. Εμένα αυτή την αίσθηση μου έδωσε η ταινία.

Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι ανωφελο να το αναλύσουμε αν ετσι πιστευεις δικαίωμα σου, αν βάζεις το The Tall man στην ίδια κατηγορία με τα I Am Sam και Seven Pounds τι να πω!!

Δεν είπαμε και έτσι. Αλλά άνετα θα το έβαζα στην ίδια κατηγορία με το Kramer vs Kramer ή και το Αμάρτησα για το παιδί μου. Ο λόγος προφανής, και αυτές οι ταινίες έχουν να κάνουν με παιδάκια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...