Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Red Lights

Καλη ταινια με ανατροπη στο τελος .Ντε νιρο αν και εχει παιξει σε επικες αηδιες τελευταια, επανηλθε με μια ερμηνεια αντιστοιχη του βεληνεκους του.

Sigourney Weaver εκφραστικη οπως παντα ,Cillian Murphy τιποτα το ιδιαιτερο αν και προσπαθησε.

6/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα λέω ότι τη βρήκα αδιάφορη, επειδή μου φάνηκαν οι διάλογοι και το acting ανύπαρκτα, και με ρωτάς πώς θα άλλαζα τους διαλόγους, για να την κάνω πιο ενδιαφέρουσα; Να κάτσω να σκεφτώ ιδέες δηλαδη; Ας καθότανε αυτός που έγραψε τους διαλόγους, να σκεφτεί κάτι παραπάνω απ΄το "φύγε φύγε" και το "τρέξε τρέξε". Τι να πω, είναι και υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα.

Ας μείνουμε στο ότι αυτή ήταν απλά η δική μου γνώμη και βαρετό μου φάνηκε εμένα, οκ το δέχομαι.

Δηλαδή έχεις άλλη άποψη, αλλά δεν την έχεις σκεφτεί ακόμη. Οκ, δεκτό.

Οντόπικ:

8 Another Earth Σάιφάι και δράμα, με ωραίο περιτύλιγμα. Σεναριακά, σκηνοθετικά και ερμηνευτικά, πάρα πολύ καλή. Δυνατή ταινία από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Πολύ καλές και οι σκηνές που έδειχναν την Rhoda, στην Γη2 ;)

6 The Cabin in the Woods Ντάξ, καλό ξεκίνημα, καλή η φάση στο σπίτι, καλό και το τέλος. Αλλά. Ενώ έχει τα φόντα να γίνει μια καλή νεανική ταινία τρόμου στυλ (και καλύτερη από το) Scream, μπλέκεται με την παρωδία. Μπορεί η επιτυχία του Drag Me to Hell, να έδωσε ξανά ώθηση σε αυτό το στυλ, αλλά πίσω από αυτή την ταινία, ήταν ο δάσκαλος, σε αυτά, Ράιμι ;). Στον μόνο τομέα που υπερτερεί το TCITW, είναι στα εφέ. Σενάριο μέτριο, σκηνοθεσία καλή, και ερμηνείες κακές.

Παράκληση!

Όταν μια ταινία έχει ανατροπή στο τέλος, και την αναφέρετε, βάλτε "[spοiler]" πριν και "[/spοiler]" μετά. Δεν είναι δύσκολο!

Επεξ/σία από demessakis
Δημοσ.

Όχι δεν έχω άλλη άποψη, και γενικώς δεν έχω μια αντιπρόταση για το κάθε πράγμα που δε μου αρέσει. Και νομίζω και οι περισσότεροι άνθρωποι το ίδιο κάνουν.

Δημοσ.

ennoeitai, στις 21 September 2012 - 04:43 PM, έγραψε:

Μα λέω ότι τη βρήκα αδιάφορη, επειδή μου φάνηκαν οι διάλογοι και το acting ανύπαρκτα, και με ρωτάς πώς θα άλλαζα τους διαλόγους, για να την κάνω πιο ενδιαφέρουσα; Να κάτσω να σκεφτώ ιδέες δηλαδη; Ας καθότανε αυτός που έγραψε τους διαλόγους, να σκεφτεί κάτι παραπάνω απ΄το "φύγε φύγε" και το "τρέξε τρέξε". Τι να πω, είναι και υποκειμενικό το τι αρέσει στον καθένα.

Ας μείνουμε στο ότι αυτή ήταν απλά η δική μου γνώμη και βαρετό μου φάνηκε εμένα, οκ το δέχομαι.

Εγώ διαβάζοντας τι γράφει ο φίλος καταλαβαίνω ότι η άποψη του είναι σαφής: Δε του αρέσαν οι διάλογοι στη συγκεκριμένη ταινία. Τόσο απλό. Το ότι δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί τι είδους διάλογοι θα ταίριαζαν δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχει κατασταλαγμένη άποψη για το τι δεν του άρεσε. Έτερον εκάτερον που λένε.

• Like 1
Δημοσ.

ξερεις τι ταινια ειναι το rec??αν δε το καταλαβες να σου πω εγω..χορρορ ειναι..οι διαλογοι και το acting σαν λογοι που δεν σου αρεσε ταιριαζουν σε ολα τα χορρορ.. αρα με λιγα λογια δεν σου αρεσουν τα χορρορ..στο λεω για να μην πεδευσε και καθεσε και τα βλεπεις και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν σου αρεσαν..

το rec ειναι κορυφη στο ειδος του

• Like 1
Δημοσ.

Όχι γενικώς μου αρέσουνε οι χόρορ. Κι έχω ήδη αναφέρει και δύο απ'αυτές που θεωρώ καλές. Η συγκεκριμένη δε μου άρεσε. Απλά σκέψου πως είναι μόνο η γνώμη μου, δεν είναι το γενικό πόρισμα οκ; :) κουλ

Δημοσ.

Όχι γενικώς μου αρέσουνε οι χόρορ. Κι έχω ήδη αναφέρει και δύο απ'αυτές που θεωρώ καλές. Η συγκεκριμένη δε μου άρεσε. Απλά σκέψου πως είναι μόνο η γνώμη μου, δεν είναι το γενικό πόρισμα οκ; :) κουλ

δεχομαι φυσικα πως δεν σου αρεσε..δεν δεχομαι τους λογους και εξηγησα γιατι..ποιες ειναι οι δυο ταινιες που σου αρεσαν??κοιταξα 3 σελιδες πισω και δεν προσεξα να γραφεις καποιες..

Δημοσ.

δεχομαι φυσικα πως δεν σου αρεσε..δεν δεχομαι τους λογους και εξηγησα γιατι..ποιες ειναι οι δυο ταινιες που σου αρεσαν??κοιταξα 3 σελιδες πισω και δεν προσεξα να γραφεις καποιες..

Άρα δε διάβασες τα ποστ μου. Καλή φάση.

Δημοσ.

Άρα δε διάβασες τα ποστ μου. Καλή φάση.

νομιζω πως το ποστ που σου απαντησα ειναι σαφεστατα αυτα που λες και δεν χρειαζομαι να διαβασω κατι περαιτερω για να σου απαντησω..τι νομιζεις εσυ δηλαδη για να σου απαντησω θα επρεπε να εχω διαβασει ολα τα ποστ που εχεις γραψει??μηπως να κοιταξω και σε αλλα θεματα μηπως εγραψες κατι και δεν το πηρα χαμπαρι?αν προσεξες εκανα παραθεση το συγκεκριμενο σχολιο σου στο οποιο απαντησα..

Δημοσ.

νομιζω πως το ποστ που σου απαντησα ειναι σαφεστατα αυτα που λες και δεν χρειαζομαι να διαβασω κατι περαιτερω για να σου απαντησω..τι νομιζεις εσυ δηλαδη για να σου απαντησω θα επρεπε να εχω διαβασει ολα τα ποστ που εχεις γραψει??μηπως να κοιταξω και σε αλλα θεματα μηπως εγραψες κατι και δεν το πηρα χαμπαρι?αν προσεξες εκανα παραθεση το συγκεκριμενο σχολιο σου στο οποιο απαντησα..

Κοίταξε. Στις τελευταίες 2 σελίδες είχαμε μια κουβέντα για το Rec. Εκεί λοιπόν παρέθεσα εγώ τα επιχειρήματά μου , για το τι θεωρώ αρνητικό σ'αυτήν την ταινία. Τα οποία προφανώς δεν τα είχες διαβάσει εκτός από το συγκεκριμένο ποστ. Αυτά στις προηγούμενες 2 σελίδες και όχι στις προηγούμενες 3 όπως είπες, ούτε σε "άλλα θέματα". Γι'αυτό θεώρησα ότι έπρεπε να έχεις δει τη γνώμη μου ολοκληρωμένη πριν μου κάνεις την επισήμανση που μου έκανες (αν τα είχες διαβάσει π.χ. θα ήξερες ότι βλέπω ταινίες τρόμου. και μιλάω για τη συγκεκριμένη κουβέντα που κάνουμε τώρα ε; όχι για "άλλα θέματα").

Σε κάθε περίπτωση, η συζήτηση είχε τραβήξει αρκετά, ακόμα και πριν μιλήσεις εσύ. Καθόμαστε και μιλάμε για το Rec 3 σελίδες. Εγώ τελείωσα, αυτή ήταν η γνώμη μου για το ρεκ. Οβερ.

Δημοσ.

για αλλο λογο μπηκα και ξεχαστηκα με αυτα και μαυτα..

Before Sunset http://www.imdb.com/title/tt0381681/

η ταινια τα σπαει(και εννοω πως κατα την γνωμη μου τα σπαει για να μην εχουμε παρεξηγησεις)

εντω μεταξυ ομως ειναι συνεχεια του Before Sunrise το οποιο θα το δω και αυτο και δεν το ηξερα..

αξιζει πιστευω..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...