Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μ'αρέσει πάντως, άνετα θα έκανα κάτι μαζί της (όχι σοβαρό όμως).

και η αντιδραση της θα ηταν

tumblr_macg80UMOq1qiqcvgo4_250.gif

προσεξες οτι κατι κοιταξε κατω και μετα απογοητευηκε :P

και ασε που παιζει ναναι man

tumblr_m7pxb7jHQC1qc4g8vo2_r1_250.gif

• Like 1
Δημοσ.

και η αντιδραση της θα ηταν

tumblr_macg80UMOq1qiqcvgo4_250.gif

προσεξες οτι κατι κοιταξε κατω και μετα απογοητευηκε :P

Kατάλαβες απογοήτευση στο βλέμα της δηλαδή? Εξελίσεται όντως.

• Like 3
Δημοσ.

Snow White and the Huntsman

Εμ... λοιπόν... παραέχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια ταινίες-κολάζ από άλλες ταινίες-επιτυχίες. Δεν το μπορώ. Seriously. Σενάριο, μουσική, ήταν copy-paste. Επίσης, πολύ κακό το ότι η ταινία αλλάζει συνεχώς κάθε 5 λεπτά θέμα και σκηνή (για να προλάβουν να χωρέσουν όλα τα κλισέ/συνταγές που έχουν αποφασίσει να βάλουν στην ταινία), χωρίς να σου δίνει την ευκαιρία να ταυτιστείς με κανέναν χαρακτήρα. Πεθαίνεις κόσμος και σκασίλα σου.

Στα θετικά της ταινίας, μερικές πολύ ωραίες εικόνες, στιγμές από την ερμηνεία της Σαρλίζ Θέρον και τα ειδικά εφέ! Ειδικά εκεί που βάλανε ένα ψηφιακό δάκρυ στο μάτι της Kristen Stewart έπαθα πλάκα! "Να κάτι που δε βλέπει κανείς κάθε μέρα!" Εκπληκτικό. Νομίζω θα πάνε για όσκαρ τα ειδικά εφέ.

Μιας και ο λόγος για το πουλέν μου, της βγήκε σε πολύ καλό η τρυφερή σχέση που είχε με το σκηνοθέτη. Έδωσε την ερμηνεία της ζωής της. Υπήρχαν 3 στιγμές στην ταινία που είχε διαφορετικό ύφος από τις υπόλοιπες 500, ενώ στις υπόλοιπες ταινίες της σπάνια υπάρχει έστω και μια στιγμή. ΟΚ, το ξέσκισε τελείως στο λόγο που βγάζει, αλλά γενικά προοδεύει. Προσοχή! Spoiler που δύσκολα θα προέβλεπε κάποιος που βλέπει μια ταινία για τη Χιονάτη.

Ειδικά στη σκηνή που πεθαίνει, έπαθα πλάκα. Έκλεισε το στόμα της!!! Απίστευτη. Εκεί, πραγματικά το ένιωσα πως "ΟΚ, πέθανε στα αλήθεια". Με το που ζωντανεύει βέβαια, ωωωωπ, τα λαγουδο-δόντια έξω.

Εντωμεταξύ στη σκηνή που ο Γουίλιαμ την "προδίδει" σκέφτηκα ότι "α, ΟΚ, έχει και μια ωραία ανατροπή η ταινία, ο Γουίλιαμ είναι προδότης", αλλά μπα. Τελικά ήταν η μητριά. ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥ!

Εντάξει για παραμυθάκι που ήταν εμένα μου άρεσε λίγο, συμπαθητικό ήταν. Αυτό με τις εναλλαγές όντως ήταν κουραστικό και σε κάποια σημεία γέλασα δείγμα του ότι δεν την είχα πάρει πολύ σοβαρά την ταινία(και φταίει η ίδια).

Αυτό με το ψεύτικο δάκρυ σε ποια σκηνή ήταν;

Πάντως άμα είχε και λίγο μπούτι θα ήταν πιο καλή. Α και η κριστεν το δεξί της μάτι είναι λίγο πιο μεγάλο από το αριστερό και μάλλον γιαυτό δεν τα κουνάει καθόλου και είναι σαν νυσταγμένη...

Δημοσ.

Ε τώρα ποιος σε φταίει? Tαινία που παίζει η Kristen Stewart και την βλέπεις. (εξαιρείται το into the wild) Ποιος σε φταίει?

Μα για την Stewart την είδα την ταινία, για να γελάσω. Έχω μια φίλη και καθόμαστε και βλέπουμε ότι έχει παίξει και γελάμε με τις προσπάθειες της να ερμηνεύσει. Κάνει κάτι φάτσες που είμαστε σε φάση "τι στο καλό προσπαθεί να πετύχει εδώ;!"

Γενικά λιώνουμε.

Απλά για τη συγκεκριμένη ταινία είχα διαβάσει σχόλια του τύπου "μια χαρά είναι η ταινία, μόνο η τύπισσα είναι αίσχος" και περίμενα κάτι τις περισσότερο από την υπόλοιπη ταινία. Ο κυνηγός, επίσης, ήταν καλός.

Αυτό με το ψεύτικο δάκρυ σε ποια σκηνή ήταν;

Σε spoiler

εκεί που πεθαίνει ο νάνος

Δημοσ.

κρατά το κρατά το :P

δεν ειναι κακη ταινια απλα δεν ειναι το κατι το εξαιρετικό γι αυτο του έβαλα 6,5

δείτε οπωσδήποτε το Red Light πολύ ενδιαφέρων ταινια νομιζω έκανε την έκπληξη φετος στο ειδος του

Δημοσ.

Good Will Hunting

Απο τις ταινιες που μου αρεσουν πολυ. Δεν εχω λογια. Οταν προκειται για ταινιες με ηθος δεν ξερω τι να πω. Θελω να δω αλλες 100 ταινιες με τον robin williams. Νομιζω οτι ισως τωρα να συνηθισα τον matt damon. Η ιρλανδια βγαζει πολυ καλους ηθοποιους τα τελευταια χρονια.

ΥΓ. Η σκαιλαρ ηταν σαν την βερα λαμπρου. Πολυ καλη στον ρολο της, μου αρεσε παρα πολυ, ηταν πολυ εκφραστικη

• Like 1
Δημοσ.

Είχα καιρό να δω θρίλερ και είπα τις τελευταίες μέρες να δω κανένα. Είδα δύο. Το Gut που το πρότειναν στο " Τι να δω; Προτείνετε μου ταινίες & σειρές." και το [Rec] για το οποίο συζητάτε πριν μερικές σελίδες (το 1ο).

Απογοητεύτηκα και απ'τις δυο και βαρέθηκα απίστευτα.

Η γνώμη μου:

Το Gut είναι στην ουσία μια κουλτουριάρικη ταινία απ'την άποψη ότι έχει αργά πλάνα, αφήνει κενά σιωπής κλπ κλπ. Αυτό είναι... και κατά διαστήματα δείχνει και κάποιες άρρωστες εικόνες.

Το [Rec] ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν ενδιαφέρον, το έκαναν άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να φαίνεται τελείως αδιάφορο ακόμη και το πιο σημαντικό πράγμα (π.χ. το να σκοτώνονται άνθρωποι που μπορούσαν να βοηθήσουν).

Επίσης δεν έγινε καμία προσπάθεια να χτιστεί το σενάριο και να σου βάλει π.χ. κάποιες ιδέες στο μυαλό (θα μπορούσαν αν ήθελαν να "χτίσουν" διάφορες υποϊστορίες, σαν μικρά quest π.χ. κλπ). Απλά σου δείχνει κάποιες εικόνες εκεί, και τα υπόλοιπα τα αφήνει σε εσένα. Διάλογοι μηδέν. Λίγοι και βαρετοί (πώς να χτιστεί το σενάριο, με τα "ωχ" και τα "ωπ" ή με το "μας κλείσανε μέσα σε μια πολυκατοικία και δε μας αφήνουν να βγούμε" με 15 διαφορετικούς τρόπους-λέξεις; ).

Έχει μεν γρήγορη δράση που είναι καλό αυτό. Αλλά ενώ το σενάριο υποθετικά θα ήταν ωραίο, το αχρήστεψαν. Λίγο το σώνουν με τις τελευταίες σκηνές (~τελευταία 10 λεπτά).

Είδα όμως το Horrible Bosses, που μου πρότεινε ο Sellers και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι'αυτό. Πολύ συμπαθητική ταινία. Εντάξει το αναμενόμενο, αλλά περνάει ευχάριστα ο χρόνος σου.

Δημοσ.

Το [Rec] ενώ θα μπορούσαν να το κάνουν ενδιαφέρον, το έκαναν άχρηστο κατά τη γνώμη μου. Δεν ξέρω πώς κατάφεραν να φαίνεται τελείως αδιάφορο ακόμη και το πιο σημαντικό πράγμα (π.χ. το να σκοτώνονται άνθρωποι που μπορούσαν να βοηθήσουν).

Επίσης δεν έγινε καμία προσπάθεια να χτιστεί το σενάριο και να σου βάλει π.χ. κάποιες ιδέες στο μυαλό (θα μπορούσαν αν ήθελαν να "χτίσουν" διάφορες υποϊστορίες, σαν μικρά quest π.χ. κλπ). Απλά σου δείχνει κάποιες εικόνες εκεί, και τα υπόλοιπα τα αφήνει σε εσένα. Διάλογοι μηδέν. Λίγοι και βαρετοί (πώς να χτιστεί το σενάριο, με τα "ωχ" και τα "ωπ" ή με το "μας κλείσανε μέσα σε μια πολυκατοικία και δε μας αφήνουν να βγούμε" με 15 διαφορετικούς τρόπους-λέξεις; ).

Έχει μεν γρήγορη δράση που είναι καλό αυτό. Αλλά ενώ το σενάριο υποθετικά θα ήταν ωραίο, το αχρήστεψαν. Λίγο το σώνουν με τις τελευταίες σκηνές (~τελευταία 10 λεπτά).

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Θριλερ ειναι σκοπος ειναι να τρομαξεις οσο περισοτερο μπορεις με τις σκηνες και να σε αφηνει σε αγωνια συνεχεια και οχι να μιλανε συνεχεια για το τι εγινε και πως θα επιζησουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...