Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ξεκινησει και κατεβαζω[[χμμμ βλεπωω] ταινιες του CUsack,Δεν ξερω αλλα τον λατρευω σαν ηθοποιο.Για πειτε τις καλυτερες του που σας εκαναν μεγαλη εντυπωση.

High Fidelity,1408 και Runaway Jury που μ'αρεσε και σαν ηθοποιος αλλα και σαν ταινια αρκετα.

Δεν θα προτεινα μια απο τις τελευταιες δουλειες του,The Raven.

Το Cosmopolis αξιζει ή η βαθμολογια του στο imdb το αντικατοπτριζει?

Δημοσ.

πριν βγει καν στις ελληνικές αίθουσες, trololol

πες μου μετα, πως θες εγω και ο καθενας μας να παει σινεμα. κανε ρε μια παγκοσμια πρεμιερα να γινει χαμος.

• Like 1
Δημοσ.

High Fidelity,1408 και Runaway Jury που μ'αρεσε και σαν ηθοποιος αλλα και σαν ταινια αρκετα.

Δεν θα προτεινα μια απο τις τελευταιες δουλειες του,The Raven.

Το Cosmopolis αξιζει ή η βαθμολογια του στο imdb το αντικατοπτριζει?

Δεν ηταν κακο το raven,οχι τιποτα φοβερο αλλα οχι κακο.Κια μαρεσε αυτο το υφακι που το εδωσαν,τν επαιξα τον ρολο αρκετα καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ξεκινησει και κατεβαζω[[χμμμ βλεπωω] ταινιες του CUsack,Δεν ξερω αλλα τον λατρευω σαν ηθοποιο.Για πειτε τις καλυτερες του που σας εκαναν μεγαλη εντυπωση.

Όχι ότι είναι ταινιάρα, αλλά αφου σου αρέσει ο Cusack τόσο πολύ, οφείλεις να την δείς, είναι Cusack must see!!!

http://www.imdb.com/title/tt0107594/

Και φυσικά να δεις και αυτές που σου είπαν τα παιδιά από πάνω.

Δημοσ.

Bait 2012

Ενταξει low budget movie και δεν ειχα καν ορεξη να το δω ομως γρηγορα αλλαξα γνωμη. Οχι κατι φοβερο αλλα περναει ευχαριστα η ωρα με ενα θριλερ επιβιωσης. Αγνωστοι οι περισοτεροι για μενα ηθοποιοι αλλα αψογοι σττον ρολο τους. Ωραιος συνδυασμος τσουναμι με καρχαρια :P

6.8/10

Δημοσ.

Snow White and the Huntsman

Εμ... λοιπόν... παραέχω βαρεθεί να βλέπω συνέχεια ταινίες-κολάζ από άλλες ταινίες-επιτυχίες. Δεν το μπορώ. Seriously. Σενάριο, μουσική, ήταν copy-paste. Επίσης, πολύ κακό το ότι η ταινία αλλάζει συνεχώς κάθε 5 λεπτά θέμα και σκηνή (για να προλάβουν να χωρέσουν όλα τα κλισέ/συνταγές που έχουν αποφασίσει να βάλουν στην ταινία), χωρίς να σου δίνει την ευκαιρία να ταυτιστείς με κανέναν χαρακτήρα. Πεθαίνεις κόσμος και σκασίλα σου.

Στα θετικά της ταινίας, μερικές πολύ ωραίες εικόνες, στιγμές από την ερμηνεία της Σαρλίζ Θέρον και τα ειδικά εφέ! Ειδικά εκεί που βάλανε ένα ψηφιακό δάκρυ στο μάτι της Kristen Stewart έπαθα πλάκα! "Να κάτι που δε βλέπει κανείς κάθε μέρα!" Εκπληκτικό. Νομίζω θα πάνε για όσκαρ τα ειδικά εφέ.

Μιας και ο λόγος για το πουλέν μου, της βγήκε σε πολύ καλό η τρυφερή σχέση που είχε με το σκηνοθέτη. Έδωσε την ερμηνεία της ζωής της. Υπήρχαν 3 στιγμές στην ταινία που είχε διαφορετικό ύφος από τις υπόλοιπες 500, ενώ στις υπόλοιπες ταινίες της σπάνια υπάρχει έστω και μια στιγμή. ΟΚ, το ξέσκισε τελείως στο λόγο που βγάζει, αλλά γενικά προοδεύει. Προσοχή! Spoiler που δύσκολα θα προέβλεπε κάποιος που βλέπει μια ταινία για τη Χιονάτη.

Ειδικά στη σκηνή που πεθαίνει, έπαθα πλάκα. Έκλεισε το στόμα της!!! Απίστευτη. Εκεί, πραγματικά το ένιωσα πως "ΟΚ, πέθανε στα αλήθεια". Με το που ζωντανεύει βέβαια, ωωωωπ, τα λαγουδο-δόντια έξω.

Εντωμεταξύ στη σκηνή που ο Γουίλιαμ την "προδίδει" σκέφτηκα ότι "α, ΟΚ, έχει και μια ωραία ανατροπή η ταινία, ο Γουίλιαμ είναι προδότης", αλλά μπα. Τελικά ήταν η μητριά. ΜΠΟΥΟΥΟΥΟΥ!

Δημοσ.

Στα θετικά της ταινίας, μερικές πολύ ωραίες εικόνες, στιγμές από την ερμηνεία της Σαρλίζ Θέρον και τα ειδικά εφέ! Ειδικά εκεί που βάλανε ένα ψηφιακό δάκρυ στο μάτι της Kristen Stewart έπαθα πλάκα! "Να κάτι που δε βλέπει κανείς κάθε μέρα!" Εκπληκτικό. Νομίζω θα πάνε για όσκαρ τα ειδικά εφέ.

χααχχα, ναι οντως. Παγκοσμιο πρωτοτυπια και οσκαρ one time only. λετε να την δουμε να κλαιει σε καμια ταινια;

οπως εχουμε τον ατσαλακωτο να εχουμε και την ακλαφτη

Δημοσ.
λετε να την δουμε να κλαιει σε καμια ταινια;

Ε, και συ.

Και η τεχνολογία έχει τα όρια της.

Δημοσ.

Ε τώρα ποιος σε φταίει? Tαινία που παίζει η Kristen Stewart και την βλέπεις. (εξαιρείται το into the wild) Ποιος σε φταίει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...