Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πως σου φάνηκαν. Το ποιες είδες έτσι γενικώς... μπα...

Απο το στόμα μου το πήρες ρε τρελέ!

Καλύτερα βέβαια γιατί εγώ μάλλον θα ήμουν πιο απότομος (θα έλεγα κάτι του στυλ "Ναι, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πως σου φάνηκαν. Το ποιες είδες έτσι γενικώς... στη π0*t$@ μας")

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ Viper, μιας και βλέπω ότι παρακολουθείς πολύ Κορέα κτλ., δώσε κανά τίτλο γιατί νομίζω ότι δεν έχω αφήσει καμμία από τις γνωστές και στέρεψα. Vengeance trilogy, audition, chaser, i saw the devil, bittersweet life, no mercy, man from nowhere, memories of murder, mother, yellow sea, moss, hanse & gretel κτλ τα έχω δει όλα, μόνο το river of murder εχω στα χέρια μου που δεν έχω δει ακόμα. Υπάρχει τίποτα άλλο? Δεν με νοιάζει να είναι κορεάτικο αποκλειστικά, αλλά μόνο από εκεί ελπίζω!

Επίσης κάτι σαν τα ισπανικά mientras duermes, la cara oculta και el habitante incierto υπάρχει (όχι ορφανοτροφείο, julia's eyes και devil's backbone, τα εχω δει).

Κοινώς δώσε κάτι σε σκοτεινό/καταθλιπτικό/σκληρό κτλ με shit happens τελος!

The Housemaid..

Πολυ σκοτάδι ρε φίλε... :)

• Like 1
Δημοσ.

Men In Black 3 (τα άλλα δεν τα έχω δει)

Snow White and the Huntsman

Dark Shadows

The Dictator

Captain America: The First Avenger

The Avengers

Είχα καιρό να δω κάποια ταινία και τις είδα σχεδόν όλες μαζί :P

Οι 2 πρώτες πολύ καλές !!!

Η 3 δεν μου πολύ άρεσε και γενικά έτσι όπως τελείωσε στο τέλος πολύ απότομα

Ο διδάκτορας μάπα ήταν αλλά είχε λίγο γέλιο

Κάπτεν και avengers πολύ ωραίες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Οι 2 πρώτες πολύ καλές !!!

Η 3 δεν μου πολύ άρεσε και γενικά έτσι όπως τελείωσε στο τέλος πολύ απότομα

Ο διδάκτορας μάπα ήταν αλλά είχε λίγο γέλιο

Κάπτεν και avengers πολύ ωραίες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραίος ρε φίλε.

• Like 1
Δημοσ.

The Housemaid..

Πολυ σκοτάδι ρε φίλε... :)

Θα "ελεγχθεί" λίαν συντόμως! Σε ευχαριστώ για την πρόταση!

Btw, το Hansel & Gretel (το είδα χθες) ήταν το μόνο από όσα ανέφερα που δεν μου άρεσε καθόλου, βρήκα πολύ μπερδεμένο το σενάριο χωρίς ουσιαστικό λόγο, μπορούσε να είναι πιο απλό και πιο αποτελεσματικό. Εννοείται πως τεχνικά-σκηνοθετικά ήταν άριστη ταινία, όπως όλες οι κορεάτικες.

Δημοσ.

Θα "ελεγχθεί" λίαν συντόμως! Σε ευχαριστώ για την πρόταση!

Btw, το Hansel & Gretel (το είδα χθες) ήταν το μόνο από όσα ανέφερα που δεν μου άρεσε καθόλου, βρήκα πολύ μπερδεμένο το σενάριο χωρίς ουσιαστικό λόγο, μπορούσε να είναι πιο απλό και πιο αποτελεσματικό. Εννοείται πως τεχνικά-σκηνοθετικά ήταν άριστη ταινία, όπως όλες οι κορεάτικες.

τα τελευταια χρονια ηγουνται οι κορεατες στον ασιατικο κινηματογραφο [εικαστικα και οπτικα]. δυστυχως.

Δημοσ.

Eιδα το the tall man . Το ενδιαφερον στο εργο ειναι η τροπη που περνει , νομιζεις οτι θα δεις κατι συνηθισμενο αλλα τελικα εχεις κανει λαθος. Απο εκει και περα το εργο ηταν σε ενα μετριο επιπεδο αλλα παρολα αυτα το βλεπεις ευχαριστα . To 6/10 που εχει στο imdb για μενα ειναι σωστο .

Δημοσ.

τα τελευταια χρονια ηγουνται οι κορεατες στον ασιατικο κινηματογραφο [εικαστικα και οπτικα]. δυστυχως.

Γιατί λες δυστυχώς; Προτιμάς Japan να υποθέσω; Πάντως εγώ ζήτησα γενικά ασιατικό κινηματογράφο, όχι απαραίτητα κορεάτικο. Όμως δεν μου αρέσουν manga ή μεταφορες κτλ. βλέπε Ichi the killer (μούφα στα μάτια μου). Εξαίρεση το Oldboy αν και δεν ξέρω τι σχέση έχει με το κόμικ, δεν παρακολουθούσα ποτέ κόμικς, animation κτλ. Αυτό ισχύει για όλα τα animation, και αυτά της Pixar, Disney κτλ, δεν μπορώ να τα βλέπω.

Θέλω real ηθοποιούς και τοπία!

Και για να μη θεωρηθώ ότι βγαίνω off-topic, δίνω και δυο προτάσεις σε όσους (άτυχους) μέχρι σήμερα δεν έχουν δει αυτές τις ταινίες

http://www.imdb.com/title/tt0405094/ και

http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Και οι δυο έχουν πάρει οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, εκεί που τα όσκαρ συνήθως πιάνουν τόπο (τα υπόλοιπα είναι συνήθως μάρκετινγκ). Εγώ τα έχω βαθμολογήσει με 9 και 8 αντίστοιχα. Αξίζει να τα δείτε πραγματικά.

Δημοσ.

Γιατί λες δυστυχώς; Προτιμάς Japan να υποθέσω; Πάντως εγώ ζήτησα γενικά ασιατικό κινηματογράφο, όχι απαραίτητα κορεάτικο. Όμως δεν μου αρέσουν manga ή μεταφορες κτλ. βλέπε Ichi the killer (μούφα στα μάτια μου). Εξαίρεση το Oldboy αν και δεν ξέρω τι σχέση έχει με το κόμικ, δεν παρακολουθούσα ποτέ κόμικς, animation κτλ. Αυτό ισχύει για όλα τα animation, και αυτά της Pixar, Disney κτλ, δεν μπορώ να τα βλέπω.

Θέλω real ηθοποιούς και τοπία!

Και για να μη θεωρηθώ ότι βγαίνω off-topic, δίνω και δυο προτάσεις σε όσους (άτυχους) μέχρι σήμερα δεν έχουν δει αυτές τις ταινίες

http://www.imdb.com/title/tt0405094/ και

http://www.imdb.com/title/tt1305806/

Και οι δυο έχουν πάρει οσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, εκεί που τα όσκαρ συνήθως πιάνουν τόπο (τα υπόλοιπα είναι συνήθως μάρκετινγκ). Εγώ τα έχω βαθμολογήσει με 9 και 8 αντίστοιχα. Αξίζει να τα δείτε πραγματικά.

τσου

απλως δεν υπαρχει εναλλακτικη...

λιγες ευρωπαικες αξιζουν σαν σεναριο και λιγοτερες σαν εικονα.

επισης

real actors σε σεναρια...?

Δημοσ.

τσου

απλως δεν υπαρχει εναλλακτικη...

λιγες ευρωπαικες αξιζουν σαν σεναριο και λιγοτερες σαν εικονα.

επισης

real actors σε σεναρια...?

Για το πρώτο συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Για το 2ο δεν κατάλαβες τι εννούσα. Ότι δηλαδή δεν μου αρέσουν τα anime, manga, cartoons κτλ γιατί θέλω να βλέπω κανονικούς (εκει πήγαινε το real) ηθοποιούς και οχι κινούμενα σχέδια, δεν με συγκινούν και δεν μπορώ να τα πάρω σοβαρά αυτά τα έργα, προσωπική εκτίμηση σαφώς.

Ε πρότεινε και τίποτα να δούμε!

Δημοσ.

Ρε συ Viper, μιας και βλέπω ότι παρακολουθείς πολύ Κορέα κτλ., δώσε κανά τίτλο γιατί νομίζω ότι δεν έχω αφήσει καμμία από τις γνωστές και στέρεψα. Vengeance trilogy, audition, chaser, i saw the devil, bittersweet life, no mercy, man from nowhere, memories of murder, mother, yellow sea, moss, hanse & gretel κτλ τα έχω δει όλα, μόνο το river of murder εχω στα χέρια μου που δεν έχω δει ακόμα. Υπάρχει τίποτα άλλο? Δεν με νοιάζει να είναι κορεάτικο αποκλειστικά, αλλά μόνο από εκεί ελπίζω!

Επίσης κάτι σαν τα ισπανικά mientras duermes, la cara oculta και el habitante incierto υπάρχει (όχι ορφανοτροφείο, julia's eyes και devil's backbone, τα εχω δει).

Κοινώς δώσε κάτι σε σκοτεινό/καταθλιπτικό/σκληρό κτλ με shit happens τελος!

The Host το έχεις δει; μου άρεσε πάρα πολυ.

http://www.imdb.com/title/tt0468492/

• Like 1
Δημοσ.

Red Lights (2012)

Robert De Niro, Toby Jones, Sigourney Weaver, Cillian Murphy

Η ταινία μας διηγείται την ιστορία δυο ψυχολόγων της Μάργκαρετ Μάθεσον (Sigourney Weaver) και του βοηθό της Τομ Μπάκλει (Cillian Murphy).

Που ερευνούν τη νομιμότητα εκείνων που ισχυρίζονται ότι έχουν ψυχικές δυνάμεις (μέντιουμ κ.α.) προσπαθώντας να αποδείξουν ότι πίσω από αυτά κρύβονται κοινές απάτες.. Αφού πιστεύουν πλέον και οι δυο ότι υπάρχει πάντα μια λογική εξήγηση γύρω από τα μεταφυσικά γεγονότα εμφανίζεται ο Σάιμον Σίλβερ (Robert De Niro) ένα τυφλό μέντιουμ που θα φέρει την αναστάτωση στον κόσμο της επιστήμης και όχι μονό. Πολύ ωραιο ταινιακι όχι τιποτα το συγκλονιστικό αλλα αξίζει να το δει κανείς 7/10

(υγ. πως γερασε έτσι η Sigourney Weaver :confused:)

http://www.youtube.com/watch?v=KwXoB2m8lvI

Δημοσ.

Για το 2ο δεν κατάλαβες τι εννούσα. Ότι δηλαδή δεν μου αρέσουν τα anime, manga, cartoons κτλ γιατί θέλω να βλέπω κανονικούς (εκει πήγαινε το real) ηθοποιούς και οχι κινούμενα σχέδια, δεν με συγκινούν και δεν μπορώ να τα πάρω σοβαρά αυτά τα έργα, προσωπική εκτίμηση σαφώς.

Απο Shion Sono έχεις δει τίποτα ; Αν οχι σου προτείνω να δεις μερικές απο τις ταινίες και ειδικά το love exposure. Εδω θα βρεις και μια παρουσίαση.

Δημοσ.

γενικα δεν θυμαμαι τπτ απο ονοματα

αν βρεις καμια λιστα με εξωφυλλα θα σου πω τι αξιζει και τι οχι.

αμα βρεις ποστ μου σε αυτο το τοπικ [που δεν ειναι πολλα] τα περισσοτερα μιλανε για ασια μερια

in other news

red lights 2012

ναι... που λετε δεν ηταν κακο, θα μπορουσες να το πεις αρτιο, ισως εξυπνο αλλα κοσμοαποκαλυψη δε το λες

i dont know

Δημοσ.

The Bourne Trilogy

Ειδα και τα 3 πριν κατι μερες. Μου θυμισαν πολυ το unknown και το taken. και στα δυο πρωταγωνιστης ειναι ο liam neeson. Αντιστροφα επρεπε να τα ειχα δει αλλα δεν πειραζει. Ο jason ηταν συνεχεια στο κυνηγητο. Η περισσοτερη ωρα στην ταινια ηταν να μας δειχνει πως ξεφευγει και πως τους σκοτωνε. Οταν υπηρχαν διαλογοι ηταν μια χαρα γιατι εξηγουσαν τι γινοταν, αποκαλυπταν την ιστορια και μου αρεσε αυτο. Το 2 και το 3 ηταν αντιγραφη του πρωτου. To unknown μου θυμισε αρκετα το bourne σε πολλα σημεια. ηταν copy-paste. το 3ο ηταν σαφως καλυτερο απο τα προηγουμενα. Εχω ενα θεματακι με τον matt damon. Εχει πολυ γλυκια φατσα, σαν βουτυρομπεμπες ενα πραγμα, και εκει που προσπαθουσε να γινει bad-ass σου εσκαγε αυτα τα μαγουλα και λες τωρα γιατι επελεξαν αυτον; Μικροδειχνει, και αμα δειτε φωτογραφιες ή τις γκριματσες του μεσα στην ταινια ειναι σαν 17χρονος, αθωος. Δεν ξερω αν ηταν η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσαν να κανουν. Ηταν ναι μεν καλος αλλα μας τα χαλαγε.

Εχω μια ερωτηση για τους πιο παλιους ταινιοφιλους. Ποτε νιωσατε οτι μαθατε-γνωρισατε-ξερατε τον matt damon, απο πια ταινια; Αν και ειναι πολλα χρονια στον χωρο, με καλες ταινιες, ειναι σαν να τον ξερω απο παντα αλλα ακομα να μην εχει κανει το μεγαλο μπαμ. Δεν ξερω γιατι εχω αυτη την αισθηση. Εχει κανει μεγαλες και καλες ταινιες αλλα νομιζω σαν να ειναι ακομα ενα παιδι στα πρωτα του βηματα.

The notebook

Εμαθα την υπαρξη της πριν καμια εβδομαδα. Την ειχα στο προγραμα. Δεν ηξερα οτι παιζει ο ryan gosling και η rachel mc adams. Ντροπη μου. Εντωμεταξυ επεφτα και σε κατι ποστ που εξυμνουσαν την ταινια. Μου εκανε εντυπωση πως και δεν την ειχα βαλει στην λιστα μου μεχρι τωρα. Ειχα ψιλιαστει απο την αρχη τι παιχτηκε με την πλοκη. Ηταν παρα μα παρα πολυ καλα δομημενη, λιγο ο narrator μου την εσπασε και παλι. Στο τελος εκλαψα πολυ για οσο κλαιω εγω σε τετοια ταινια. Θα την βαλω στις αγαπημενες μου. Ας μιλησω λιγο για τα φαινομενα gosling και mc adams. ηξερα εγω γιατι τους εβαλα στην κορυφη της λιστας μου με τους αγαπημενους μου ηθοποιους. Ο ryan ηταν αλλος ανθρωπος πριν 8 χρονια που βγηκε η ταινια. Ηταν παιδακι, αμουστακο ακομα που λεει ο λογος, με μεγαλα ρουθουνια που απο οτι καταλαβα εκανε πλαστικη και ειχε και αυτο το βλεμα του παιδιου και τωρα ειναι αντρας. τι σου κανουν 8 χρονια. ελπιζω να γινω σαν και αυτον, μακαρι δηλαδη. Οσο για την rachel δεν υπαρχουν λογια. Εγω ξερω γιατι ειναι στο τοπ-3 μου. Εντωμεταξυ σε καποια φαση νομιζα οτι ηξερα τι θα συμβει. Μπορει να ειχα πετυχει καποια αποσπασματα στην τηλεοραση δεν εξηγητε αλλιως, θυμομουν καποιες σκηνες. Απιστευτη ταινια παντως, ντροπη μου που δεν την ειχα δει πιο πριν

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...