Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μen in Black !!!

Απλα καταπληκτικο! Οι ηθοποιοι οπως παντα στα καλυτερα τους, τρελο και ενδιαφερον με ωραια εφε οπως και τα προηγουμενα. Εμεινα αρκετα ευχαριστημενος. 7,5/10

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

το γαμάτο με το MIB 3 είναι ο Josh Brolin που ουσιαστικά υποδύεται τον Tommy Lee Jones :P

• Like 2
Δημοσ.

Εγω δεν τρελάθηκα με το MIB 3 αλλα μου άρεσε πολυ περισσότερο απο τα προηγούμενα. Στα πολλά +++ η νεαρή version του Agent K...

Στα +++ και η παρουσία του Michael Stuhlbarg...Α ρε Boardwalk Empire... Μία μέρα ακόμα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Vicky Cristina Barcelona

Woody as usual.

7,3/10

Και απο μενα το εχει το 7αρι, 7.1 ίσως αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορουσε να παρει το 0.1 παραπανω, αλλά

Σε ποιο παραλληλο συμπαντο ο Μπαρδεμ θα πηδουσε και θα συζουσε ταυτοχρονα με Cruz και Johansson ενω θα ειχε και αναπληρωματική την πως τη λενε; Και μαλιστα αυτες θα ηταν κολλημένες μαζί του. Μηπως ησουν λίγο υπερβολικος Woody παλιοφιλε; Λιγο υπερβολικος; Μηπως; Μ; Ισως λίγο; Μ:

Δανείστηκε πολλά στοιχεια για τον χαρακτηρα απο την προσωπικη ζωη του Πικασο ε;

Δημοσ.

Αντικειμενικά κι εγώ ένα 7/10 θα του έβαζα... του έδωσα 0,3 παραπάνω όμως γιατί σε πολλές φάσεις η ιστορία του Bardem μου θυμίζει εμένα και τις εμπειρίες μου.

• Like 2
Δημοσ.

audition 1999...

jesus

ΥΓ. τοτε που ειδα το tall man, το imdb του ειχε δωσει 4...

Ρε συ Viper, μιας και βλέπω ότι παρακολουθείς πολύ Κορέα κτλ., δώσε κανά τίτλο γιατί νομίζω ότι δεν έχω αφήσει καμμία από τις γνωστές και στέρεψα. Vengeance trilogy, audition, chaser, i saw the devil, bittersweet life, no mercy, man from nowhere, memories of murder, mother, yellow sea, moss, hanse & gretel κτλ τα έχω δει όλα, μόνο το river of murder εχω στα χέρια μου που δεν έχω δει ακόμα. Υπάρχει τίποτα άλλο? Δεν με νοιάζει να είναι κορεάτικο αποκλειστικά, αλλά μόνο από εκεί ελπίζω!

Επίσης κάτι σαν τα ισπανικά mientras duermes, la cara oculta και el habitante incierto υπάρχει (όχι ορφανοτροφείο, julia's eyes και devil's backbone, τα εχω δει).

Κοινώς δώσε κάτι σε σκοτεινό/καταθλιπτικό/σκληρό κτλ με shit happens τελος!

Δημοσ.

Αντικειμενικά κι εγώ ένα 7/10 θα του έβαζα... του έδωσα 0,3 παραπάνω όμως γιατί σε πολλές φάσεις η ιστορία του Bardem μου θυμίζει εμένα και τις εμπειρίες μου.

επιβητορα... teach me

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ Viper, μιας και βλέπω ότι παρακολουθείς πολύ Κορέα κτλ., δώσε κανά τίτλο γιατί νομίζω ότι δεν έχω αφήσει καμμία από τις γνωστές και στέρεψα. Vengeance trilogy, audition, chaser, i saw the devil, bittersweet life, no mercy, man from nowhere, memories of murder, mother, yellow sea, moss, hanse & gretel κτλ τα έχω δει όλα, μόνο το river of murder εχω στα χέρια μου που δεν έχω δει ακόμα. Υπάρχει τίποτα άλλο? Δεν με νοιάζει να είναι κορεάτικο αποκλειστικά, αλλά μόνο από εκεί ελπίζω!

Επίσης κάτι σαν τα ισπανικά mientras duermes, la cara oculta και el habitante incierto υπάρχει (όχι ορφανοτροφείο, julia's eyes και devil's backbone, τα εχω δει).

Κοινώς δώσε κάτι σε σκοτεινό/καταθλιπτικό/σκληρό κτλ με shit happens τελος!

ιαπωνικο ηταν αυτο που ειδα...

επισης white night? το κορεατικο και οχι το ιαπωνικο!

επισης τα περισσοτερα ποστ μου [σε τουτο εδω το τοπικ] ειναι απο ασιατικες ταινιες [τα τελευταια (2) χρόνια]

Δημοσ.

Men In Black 3 (τα άλλα δεν τα έχω δει)

Snow White and the Huntsman

Dark Shadows

The Dictator

Captain America: The First Avenger

The Avengers

Είχα καιρό να δω κάποια ταινία και τις είδα σχεδόν όλες μαζί :P

Δημοσ.
Είχα καιρό να δω κάποια ταινία και τις είδα σχεδόν όλες μαζί :P

Ναι, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το πως σου φάνηκαν. Το ποιες είδες έτσι γενικώς... μπα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...