kostas_dr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Όντως έχω δει την συγκεκριμένη version και ούτε εμένα μου άρεσε. Την δεκαετία του 70 και αρχές του 80 βγαίναν αρκετές ταινίες που είχαν ως θέμα την κατάρευση της κοινωνίας κλπ (βλέπε Απόδραση από την Νέα Υόρκη). Όλες σχεδόν ήταν στο ίδιο μοτίβο. Απο τον Carpenter περίμενα κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 hobo with a shotgun, 6/10 σπλατεροκωμωδία, εκπληξη ο ρουντγκερ χαουερ, θα μπορούσε όμως να είναι πιο ενδιαφέρουσα, σε κάποια φάση βαρέθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ιδεα μου ειναι η σβηστηκανε μηνυματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ενα μυνημα σιγουρα σβηστηκε. Το πρωτο αυτης της σελιδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mchls Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Eden Lake (2008) - IMDb 2/10 Ειμαι ΚΑΤΑ των βιντεο που περιεχουν μεγα δοσεις κανιβαλισμου [δεν επιτρεπεται να λεγονται ταινιες αυτα τα εκτροματα]... Βεβαια το κεντρικο θεμα, θιγει ενα εντονο κοινωνικο φαινομενο... Το βιντεο αυτο που καποιοι το λενε ταινια σου γενναει αισθηματα θυμου, αδικιας, και απογοητευσης ειδικα για την καταληξη της καψερης κοπελας στη τελευταια σκηνη... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2011 από Sellers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b_real Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 This must be the place Φοβερός ο Sean Penn,πολύ καλή σκηνοθεσία και καλό-πρωτότυπο story 8/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τα πορφυρά ποτάμια πολύ καλή ταινία δεν θα κουράσει κανέναν πιστεύω 7.2/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνω για την καλή ταινια, αλλά πιστευω ότι αν καποιος χασει για λίγο την προσοχη του θα μπερδευτει αρκετα. Επίσης τα δεκαδικά που βαζετε μερικοι 7.2, 6.33, 5.8 εχουν να κανουν με καποιο προγραμματακι που εχετε φτιαξει/βρει ή τα πετατε ετσι στην τυχη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajo_r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τέταρτα όχι όλα τα δεκαδικά.. (δηλαδή 0,0.25,0.5,0.75,1) και αυτό γιατί καμια φορα δεν γίνετε να βάλεις πχ 7 σε μια ταινία αλλα το 7.5 είναι πολύ... (γιατί πχ 7.5 μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι παίρνει μια παρόμοια ταινία που ήταν καλύτερη όμως κτλ) ε θα βάλεις 7.25.. γενικά για να αποφύγεις να αδικήσεις άλλες ταινίες η επειδή όντως δεν αξίζει έναν βαθμό ..αυτό καλύτερο φαίνεται στα άκρα.. δηλαδή μια ταινία είναι σχεδόν τέλεια δεν θα τις βάλεις 10.. ούτε 9.5.. θα βάλεις 9.75 όλα αυτά βεβαια κατά την άποψη μου, προσπαθώντας όμως να είμαι αντικειμενικός χωρίς να βάζω προσωπικές συμπάθειες και γούστα στην μέση (όταν το κάνω αυτό βάζω ξεχωριστή βαθμολογία από διπλα ) Τώρα πιο πάνω απλά ξεγλίστρησε το 0.05 αλλα αυτό εννοώ 7.25 απλά έγραψα σκέτο 7.2 μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα.. πάντα βάζω τέταρτα είτε φαίνονται τα εκατοστά είτε όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demessakis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ^^ Επειδή, φαίνεσαι λάτρης των αριθμών, θα ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήσεις. Ι. Η χαμηλότερη βαθμολογία σου, είναι η 0 ή η 0.25; ΙΙ. Αν στην παραπάνω ερώτηση, η απάντηση είναι 0, μπορείς να μου αναφέρεις μια ταινία, που έχεις βαθμολογήσει με 0.25 (αντίστοιχα, αν η απάντηση είναι 0.25, θα ήθελα να αναφέρεις μια ταινία, που την έχεις βαθμολογήσει με 0.5); Ευχαριστώ, προκαταβολικά. Ον τόπικ: Η ΘΥΣΙΑ Διαβάζοντας την περίληψη, από το πίσω μέρος του dvd, μου κινήσε την περιέργεια. Στο πρώτο μισό, χτίζονταν οι χαρακτήρες, και το τέλος, δεν ήταν όπως το περίμενα. Ήταν η πρώτη ταινία του Ταρκόφσκι (και έτυχε η πρώτη μου, να είναι η τελευταία του), που βλέπω, και θα έλεγα πως απογοητεύτηκα. Αν και είναι εμφανές, πως κάνει σπουδαία και πολύ προσεγμένη δουλειά, και το γεγονός, πως τα μονόπλανα, είναι απόδειξη πολύωρων γύρισματων, η μεταφορά, θα έλεγα, πως δεν έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με λίγα λόγια, η υπερβολική χρήση μονόπλανων, κουράζει, και όταν περιμένεις να απογειωθεί, "πέφτουν" οι τίτλοι τέλους. Βαθμός: 6 (απογοητεύτηκα, αλλά δεν ξεκινάνε όλες οι ταινίες, από την ίδια βάση ;-) ) Εάν είναι να την δει κάποιος, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ρίξει και μια ματιά στα extras. ΕΛΑΦΟΚΥΝΗΓΟΣ Ε, νταξ. Σκηνοθεσία καλή, σενάριο και ερμηνείες, αγγίζουν την τελειότητα. Δεν υπήρχε κεντρικός χαρακτήρας, που να μην μπορούσα να ταυτιστώ. 3ώρες πέρασαν πιο γρήγορα, σε σύγκριση με κάποιες άλλες, με την μισή διάρκεια. Πιθανότατα η καλύτερη που έχω δει τους τελευταίους 2-3 μήνες. Βαθμός: 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ειδα το the skin i live in http://www.imdb.com/title/tt1189073/ δεν ξετρελαθηκα κιολας...αρκετα υπερβολικο...θα μου πεις παντα υπερβολικος ειναι ο αλμοδοβαρ, αλλα αυτη τη φορα δεν το ενιωσα...κομψι κομψα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Warrior Mεχρι τη μεση δεν ειχε να πει πολλα, δεδομενου οτι ηταν αλλη μια ιστορια στα χναρια του Rocky και τις προσφατης μοδας με Wrestler, The Fighter κτλ Οχι οτι μετα πρωτοτυπησε, αλλα το 2ο μισο, αποκει που αρχιζει το ξυλο, σου ξυπναει τον πρωτογονο λυρισμο που σου ξυπναγε ο Ροκυ, ναι ρε φιλε, γιατι ειμαστε βαρβατιλες και γουσταρουμε μπαχαλα να πουμε, ειμαστε αισθηματιες αλλα δερνουμε και Μποχουμ 6.5/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 σιγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 The Inbetweeners Movie (http://www.imdb.com/title/tt1716772/) Φανταστικη. 9.0/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 σιγα. τι σιγα? δεν ειμαστε βαρβατιλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις