kostask91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 μολις ειδα το rec 3 ( ναι ειμαι ατομο που οταν θα δω ταινια θα δω κατι ξεκουραστο που να μη θελει σκεψη ). σε συγκριση με τα αλλα 2 πολυ καλυτερο απο αποψη καμερας, οπου δεν ειχε πολλες σκηνες με καμερα στο χερι , πηραν φαινεται πρεφα οτι αυτο δε πουλαει. αλλα για καμμενη ταινια με ζομπυ και αιματα κτλ πολυ ρομαντζο ρε φιλεεε... 8/10 ( στην κατηγορια καμμενων ταινιων. οχι οτι μια σοβαρη ταινια που της βαζω 7 ειναι χειροτερη αυτης )
Sellers Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Χαίρεται. Καινούριος στο forum. Μόλις είδα το Taken. Πολύ καλή ταινία κατα την γνώμη μου για το είδος της. Η πλοκή δεν κόλλαγε, δεν βαρέθηκα καθόλου στην πορεία. Κυλούσε πολύ καλά. Και ο Liam Neeson εξαιρετικός..! 8/10 Kαλώς μας ήρθες.
rhomio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Kι εμένα με έψησε. Εμενα με κοιμησε.. Χαίρεται. Καινούριος στο forum. Μόλις είδα το Taken. Πολύ καλή ταινία κατα την γνώμη μου για το είδος της. Η πλοκή δεν κόλλαγε, δεν βαρέθηκα καθόλου στην πορεία. Κυλούσε πολύ καλά. Και ο Liam Neeson εξαιρετικός..! 8/10 Καλως ηρθες! Αν αρχισες με τετοια ταινια θεωρεισαι ηδη παλιος The tall man Τελικα ο Pascal Laugier ειναι απο τους πιο ιδιοφυεις, πλουραλιστες, αντισυμβατικους, πρωτοποριακους σκηνοθετες-σεναριογραφους των τελευταιων χρονων. Κατι τετοιοι τυποι με κανουν χαιρομαι στο επακρο τη σχεση μου με τον κινηματογραφο. Μιλαει κατευθειαν στη ψυχοσυνθεση μου σε ολα τα επιπεδα. Εκει που ελεγα οτι δε μου θυμιζε το μεγαλειο του martyrs... μου βγηκε παλι το σκαλπ. Σαν εκτελεση δεν ειναι αψογο αλλα ειναι πολυ καλο. Σαν ιδεα ειναι απλα για προσκυνημα. Μπραβο. 8.5/10 Συμφωνω, μονο η ιδεα, η μεγαλη εικονα σε εβαζε σε αρκετες σκεψεις..πισω απο ολο το αρχικο σκοταδιο κρυβοταν κατι τοσο αθωο...ή οχι και τοσο.. μολις ειδα το rec 3 ( ναι ειμαι ατομο που οταν θα δω ταινια θα δω κατι ξεκουραστο που να μη θελει σκεψη ). σε συγκριση με τα αλλα 2 πολυ καλυτερο απο αποψη καμερας, οπου δεν ειχε πολλες σκηνες με καμερα στο χερι , πηραν φαινεται πρεφα οτι αυτο δε πουλαει. αλλα για καμμενη ταινια με ζομπυ και αιματα κτλ πολυ ρομαντζο ρε φιλεεε... 8/10 ( στην κατηγορια καμμενων ταινιων. οχι οτι μια σοβαρη ταινια που της βαζω 7 ειναι χειροτερη αυτης ) Πολυ της εβαλες, κατεστρεψε πληρως την τρομακτικη εικονα που καποτε ειχε το rec!
kostask91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ της εβαλες, κατεστρεψε πληρως την τρομακτικη εικονα που καποτε ειχε το rec! Μονο και μονο που δεν ειχε αυτη την καμερα να πηγαινει πανω κατω πανω κατω ειναι πολλα ++ Αλλα ναι στα προηγουμενα ειχε ενδιαφερον ετσι οπως εβαζαν και τη θρησκεια στο παιχνιδι. Αυτο ηταν σαν να εβλεπα το left for dead σε ταινια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 πηραν φαινεται πρεφα οτι αυτο δε πουλαει Καλό είναι ρε παιδιά να έχετε τις απόψεις σας, αλλά μην ζείτε και στον κόσμο σας. Τι δεν πουλάει; Πλάκα μας κάνεις; ΟΚ, δε σου αρέσει. Μέχρι εκεί πάει.
kostask91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξερω γιατι πειραχτηκες τοσο , αλλα στα 2 προηγουμενα ηταν ολη η ταινια με καμερα στο χερι. Το 3 ειχε μονο στην αρχη καμερα στο χερι η υπολοιπη ηταν κανονικα με καμεραμαν Και οποιος γνωστος μου ειδε το rec 1-2 τη συχαθηκε και ουτε θελει να ξανακουσει για rec. οποτε το θεωρω μεγαλο μειον.
rhomio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλο αυτο που λες αλλα τετοια εργα γινονται διασημα μονο και μονο γιαυτον τον λογο, επειδη κουνιεται η καμερα ολη την ωρα σου δινει καποιο σημαδι/στοιχειο ρεαλισμου, σε κανει να νιωθεις οτι το ζεις και εσυ εκεινη την στιγμη και ετσι γινεται πιο τρομακτικο (αλλους βεβαια τους ζαλιζει ) Aλλα αμα δεις paranormal activity, cloverfield και project blair witch χωρις την ''κουνιστη καμερα'' δεν νομιζω να σου αρεσει και τοσο πολυ.
kostask91 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλο αυτο που λες αλλα τετοια εργα γινονται διασημα μονο και μονο γιαυτον τον λογο, επειδη κουνιεται η καμερα ολη την ωρα σου δινει καποιο σημαδι/στοιχειο ρεαλισμου, σε κανει να νιωθεις οτι το ζεις και εσυ εκεινη την στιγμη και ετσι γινεται πιο τρομακτικο (αλλους βεβαια τους ζαλιζει ) Aλλα αμα δεις paranormal activity, cloverfield και project blair witch χωρις την ''κουνιστη καμερα'' δεν νομιζω να σου αρεσει και τοσο πολυ. Να υπαρχει αυτο το στοιχειο αλλα οχι να βλεπεις ολη την ταινια ετσι. Πχ το paranormal activity που την ειχαν ακινητη την καμερα ηταν ωραιο Οσο για το project blair witch κανενα παραπονο , αν ειναι αυτο που νομιζω
6xXx6 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Indiana Jones Raiders of the Lost Ark 8/10 Φοβερή ταινια για την ηλικία της (1981) αλλά δεν θα σταθω σε αυτο αλλα το οτι ηταν ΟΛΌΙΔΙΑ με το The Adventures of Tintin (2011) ατμοσφαίρα ύφος σκηνοθετικό στυλ ακομα και σκηνες υπηρχαν που έμοιαζαν πολυ σαφώς και οι 2 ταινίας ειναι του Steven Spielberg αλλά δεν περιμενα να μοιάζουν τόσο στα ορια της αντιγραφής ο Spielberg επαναλαμβανεται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 dafuq?
nick11d Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Είδα το Identity. Αρκετά καλή ταινία!! Ωραία πλοκή... Μπορει να καταλαβα λίγο μετα την μεση τι παίζει αλλά η ταινία κυλάει πολύ καλά!! Πολύ καλό τέλος επίσης... Ένα 7/10. 2
Gkogkos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μόλις είδα το Gran Torino! Πολύ ωραία ταινία! 8/10 από μένα! 2
Sred Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί ήταν βαρετή, γιατί το time travel στοιχείο ήταν της πλάκας, η ιστορία για τα πανηγύρια, γιατί ο "κακός" ήταν για γέλια και για κλάματα αλλά.... δε γέλασα καθόλου, γιατί, γιατί, γιατί... Α, και ντρέπομαι γιατί το αρχείο είναι 14GB!!! 14 ολόκληρα GB! Oντως βαρετη ταινια,βασικα δεν περιμενα και κατι το ιδιατερο μιας και τα προηγουμενα δεν μου πολυ αρεσαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξερω γιατι πειραχτηκες τοσο , αλλα στα 2 προηγουμενα ηταν ολη η ταινια με καμερα στο χερι. Το 3 ειχε μονο στην αρχη καμερα στο χερι η υπολοιπη ηταν κανονικα με καμεραμαν Και οποιος γνωστος μου ειδε το rec 1-2 τη συχαθηκε και ουτε θελει να ξανακουσει για rec. οποτε το θεωρω μεγαλο μειον. Μπορείς να το θεωρείς όσο μείον θέλεις. Αλλά σίγουρα δεν είναι μείον για τα έσοδα της ταινίας. Οι γνωστοί σου δεν αποτελούν επαρκές δείγμα για να κριθούν τα έσοδα της ταινίας. Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχεις άδικο: η πρώτη ταινία (δεν ξέρω για τη δεύτερη) έκανε έσοδα, άσχετα αν δε σου άρεσε εσένα. Οπότε δεν υπάρχει το "επιτέλους κατάλαβαν το λάθος τους", όταν αυτό που έκαναν ήταν σωστό (με εμπορικούς όρους). Άλλο, βέβαια, το εμπόριο και άλλο το προσωπικό γούστο. Και εμένα δε μου άρεσε ο Τιτανικός, αλλά δεν μπορώ να γράφω "πάλι καλά που καταλάβαν ότι αυτή η ταινία ήταν πατάτα και γυρίσαν μετά καλύτερες, γιατί με τέτοιες βλακείες εισιτήρια δεν κόβεις".
Προτεινόμενες αναρτήσεις