Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

American pie the band camp

Ο θεος και η ψυχη μου γιατι δεν εχω δει τα 3 επομενα απο αυτο. ισως η βαθμολογια στο imdb να ειναι πολυ υψηλη

Σαν τα τρια πρωτα και το τεταρτο που βγηκε τωρα δεν εχει και ουτε θαχει!

The five year engagment

Παραδοξως μου αρεσε αρκετα. Ηταν απο τις πολυ καλες αμερικανικες κωμωδιες ή κατι τετοιο. Οσο περναγε η ωρα εμπαινε και πιο βαθυα, περναγαν τα χρονια και νομιζες οτι ειχε περασει αρκετη ωρα που εβλεπες την ταινια αλλα δεν ηταν ετσι. Ειχε παρα πολυ ωραιες ατακες και σκηνες. Αν μπορουσα θα κραταγα αρκετες. Η Emily Blunt αρχιζει και μου αρεσει πολυ σαν ηθοποιος. Την ειχα παρει με ασχημο ματι στο Adjustment Bureau αλλα αρχιζει και το τουμπαρει

Μου αρεσε και εμενα πολυ η ταινια γενικα λατρευω τον Jason Segel και σε ταινιες αλλα και σειρες, ενα ακομα εργακι του που λατρεψα ειναι το Forgetting Sarah Marshall. Αμα σαρεσε αυτο δες το think like a man, πιστευω θα σαρεσει! Το ειδα χτες και μαρεσε αρκετα.

The raid redemption

Πολυ ξυλο, το στορυ το εχουμε ξαναδει απειρες φορες αλλα το κινεζικο βρωμοξυλο χαρακτηριζε την ταινια. Ηταν σαν να εβλεπα το call of duty με combo moves και multikills στην πραγματικοτητα

Πραγματικα πολυ ξυλο, μου θυμιζε αρκετα το Ong Bak

The Bourne Indentity

Μολις τωρα την ειδα και μου αρεσε παρα πολυ. ειχε δραση, μυστηριο. Ειχε ενα background ρε παιδι μου. Μου θυμισε λιγο το trailer του skyfall. Θα δω και τα υπολοιπα συντομα

Θα τρελαθεις με το παρτ2! Ειδικα καποιες σκηνες σε κανουν και ανατριχιαζεις! Και δεν του φαινοταν του ηθοποιου ρε συ, εγω δηλ. τον συνηθισα σαν φλωρακι που μας τον εδειξαν στο '' συμορια των 11''

Δημοσ.

prometheus

Ξεκινα πολυ ωραια μιλωντας για αρχαιους πολιτισμους και θεους κτλ κτλ. Μεχρι την μεση περιπου με κραταει σε πληρης αγωνια, απτην μεση και μετα αρχιζει και τα χαλαει ο σκηνοθετης και βαζει τις συνηθισμενες μπουρδες που βλεπουμε σε καθε θριλερ τετοιου τυπου. Προς το τελος αρχιζει καπως και καλυτερευει παλι. Γενικα μπορω να πω πως ειδα δυο εργακια, η μεση για μενα δεν ειχε καμια σχεση με την μεγαλη εικονα της ταινιας.

Μαρεσουν ταινιες που μιλανε για θεους και για αρχαιους πολιτισμους Ινκας, Μαγιας κτλ, και γιαυτο μαρεσε και η ταινια μεχρι την μεση τουλαχιστον, διοτι με εβαζε σε σκεψεις απο που μπορει να προηλθαμε (εξωγηινοι ή Θεος), να μου πεις ακομα και να μας εφτιαξαν οι εξωγηινοι καποιος πρεπει να εφτιαξε αυτους... Απτην μεση και μετα το εκανε σαν το Alien, χαλαστηκα πολυ γιατι δεν ηθελα αλλη ταινια παρομοια. Και στην τελευταια σκηνη μου φανηκε ή πραγματικα γενηθηκε ενα baby alien?

7,9/10

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ήταν βαρετή, γιατί το time travel στοιχείο ήταν της πλάκας, η ιστορία για τα πανηγύρια, γιατί ο "κακός" ήταν για γέλια και για κλάματα αλλά.... δε γέλασα καθόλου, γιατί, γιατί, γιατί...

Α, και ντρέπομαι γιατί το αρχείο είναι 14GB!!! 14 ολόκληρα GB! :confused:

• Like 2
Δημοσ.

Wall Street: Money Never Sleeps

Ίσως η πρώτη φορά που βλέπω ένα sequel χωρίς να έχω δει το πρώτο, όχι ότι είχε και μεγάλη σημασία. Η ταινία δε ξεφεύγει από τη μετριότητα σε κανένα σημείο των 133 λεπτών και ο Oliver Stone φαίνεται κουρασμένος. Το ίδιο κι εγώ μετα τη προβολή. Καληνύχτα.

5,5/10

Δημοσ.

Wall Street: Money Never Sleeps

Ίσως η πρώτη φορά που βλέπω ένα sequel χωρίς να έχω δει το πρώτο, όχι ότι είχε και μεγάλη σημασία. Η ταινία δε ξεφεύγει από τη μετριότητα σε κανένα σημείο των 133 λεπτών και ο Oliver Stone φαίνεται κουρασμένος. Το ίδιο κι εγώ μετα τη προβολή. Καληνύχτα.

5,5/10

ειχε καποια ωραια στοιχεια απο οτι θυμαμαι αλλα μεχρι εκει, θελω να δω και το πρωτο

Δημοσ.

Tropa De elite2

Χάρηκα που η συνέχεια ήταν ισάξια της πρώτης και την τροπή που πήρε η ιστορία.

Βέβαια,επειδή στην πρώτη ταινία,έθαψε την αριστερά,στη δεύτερη,έχω την αίσθηση πως κοίταξε να το ισοφαρίσει το πράμα.

Για μια ακόμα φορά η ισορροπία που κράτησε μεταξύ αληθοφάνειας,βίας και ωμότητας,ήταν αξιοσημείωτη,με μια πάλι σκηνή να σε ταράζει συθέμελα.

8/10 και γιαυτη λοιπόν

Δημοσ.

Χαίρεται. Καινούριος στο forum.

Μόλις είδα το Taken.

Πολύ καλή ταινία κατα την γνώμη μου για το είδος της. Η πλοκή δεν κόλλαγε, δεν βαρέθηκα καθόλου στην πορεία. Κυλούσε πολύ καλά. Και ο Liam Neeson εξαιρετικός..!

8/10

• Like 3
Δημοσ.

The tall man

Τελικα ο Pascal Laugier ειναι απο τους πιο ιδιοφυεις, πλουραλιστες, αντισυμβατικους, πρωτοποριακους σκηνοθετες-σεναριογραφους των τελευταιων χρονων. Κατι τετοιοι τυποι με κανουν χαιρομαι στο επακρο τη σχεση μου με τον κινηματογραφο. Μιλαει κατευθειαν στη ψυχοσυνθεση μου σε ολα τα επιπεδα. Εκει που ελεγα οτι δε μου θυμιζε το μεγαλειο του martyrs... μου βγηκε παλι το σκαλπ. Σαν εκτελεση δεν ειναι αψογο αλλα ειναι πολυ καλο. Σαν ιδεα ειναι απλα για προσκυνημα. Μπραβο.

8.5/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...