rhomio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το οτι ειναι ενα απο τα μεγαλύτερα franchise δε το κανει αμέσως και ταινιαρα. Και συγγνώμη αλλα να βάζεις το lotr στην ιδια πρόταση με το avengers ειναι ιεροσυλία. οσον αφορά το redemption δε νομίζω οτι κάθεται μαζι με τις υπόλοιπες ασιατικές,μακαρι να βγαινανε κάθε μέρα τοσο αληθοφανείς ταινίες. θεωρω τα Ong bak κατα πολυ καλυτερα!
klainmaingr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Cabin in the woods. Thriller περίμενα. Μέτρια προς κακή comedy μου βγήκε. Αυτό το 7,5 στο imdb δεν είμαι σίγουρος ποιες εκπαιδευμένες μαιμούδες το ψήφισαν. 5
Sellers Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εξηγηστε μου λιγο το 8.7 στο imdb και μετα ισως γραψω κατι για την ιστορια Τόσα λεπτά περίπου πρέπει να παίζει ο Σπέισι. 4
Fotis13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου, το εχω πει απειρες φορες. δεν κρυβω την ηλικια μου. το 1995 ημουν μολις ενος! οποτε κανε τις πραξεις. το εχω πει οτι βλεπω ταινιες που θα πρεπει να εχω δει μεχρι να πεθανω. το se7en το ειχα στην λιστα μου και ηρθε η σειρα της. το προβλημα σου πιο ειναι; εδω υπαρχουν αλλοι μεγαλυτεροι απο εμενα που δεν ειχαν δει το pulp fiction ή το lord of the rings Ειναι γνωστο πως ειμαι φαν σου οποτε δεν ειχα κανενα σκοπο να σε θιξω απλα ειχα απορια ,απαντησες για την ηλικια σου(δεν ηξερα πως εισαι τοσο μικρος ) οποτε δεκτο τωρα εξηγουνται ολα .
chill Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Men In Black III Επικούρα!!! Όπως πρέπει να ναι τα sequels. Μου αρέσει τρομερά η σειρά και πολύ χάρηκα που ο Willαρος επανεμφανίστηκε σε ταινία (Here comes the Black man για να παραφράσω και το song του 1ου MIB ). Τον γουστάρω με τα χίλια 8/10 Prometheus Οι 2 ώρες μου φάνηκαν σαν 2 λεπτά. Η πρώτη ώρα απλά απίστευτη μετά πέφτει κατά πολύ η ταινία αλλά και πάλι δεν ξεκολάς. Ευελπιστώ σε συνέχεια... 8,5/10 2
yanc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιος και τιμιος ειναι ο gavros10 στα reviews του ασχετως αν συμφωνω η διαφωνω με τις...βαθμολογιες του. Πολυ τον χαιρομαι που ανακαλυπτει ταινιες που εμεις τα γεροντια εχουμε δει πριν χροοοονια και γραφει πως τα βλεπει ο σημερινος πιτσιρικας. Keep on! On topic τωρα ειδα το Men in Black 3 και ηταν ακριβως οτι επρεπε να ειναι. Μια χαρα διασκεδαση και συστηνεται με πιτσακι και παρεα. 3
6xXx6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Dracula (Francis Ford Coppola) 8/10 Η καλύτερη μεταφορά που εχει γινει ποτε , φοβερές ερμηνειες και ασύλληπτη ατμοσφαίρα και παρα την ηλικια της η ταινια βλέπετε άνετα ειδικά σε 720/1080p (Gary Oldman Anthony Hopkins Keanu Reeves Monica Bellucci Winona Ryder) http://www.youtube.com/watch?v=GTOkLiqgEX0&hd=1 2
deesnider Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Dracula (Francis Ford Coppola) 8/10 Η καλύτερη μεταφορά που εχει γινει ποτε , φοβερές ερμηνειες και ασύλληπτη ατμοσφαίρα και παρα την ηλικια της η ταινια βλέπετε άνετα ειδικά σε 720/1080p (Gary Oldman Anthony Hopkins Keanu Reeves Monica Bellucci Winona Ryder) Όντως τρομερή εκδοχή. Παρεμπιπτόντως: Τι συγκλονιστική ηθοποιάρα, αυτός ο Oldman! Προσωπικά τον τοποθετώ μεταξύ των κορυφαίων εν ενεργεία ηθοποιών. Καλά, για τον παππούλη(!) το Hopkins, δε χωράει συζήτηση... Ξαναπαρεμπιπτόντως: Τι ...τιποτένιο τίποτα, αυτός ο Reeves! Μονομαχεί με τον Affleck, για τη διεκδίκηση του απόλυτου πάτου, όσο αφορά τις υποκριτικές ικανότητες, με το Matthew McConaughey ν' ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής... Τρία από τα πλέον ανέκφραστα ...αγγούρια που μπορώ να σκεφτώ! 2
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Snowwhite and the Huntsman 6.5 , ωραία ταινιούλα να περάσει η ώρα ευχάριστα, σίγουρα καλύτερη από το αναμενόμενο, εντάξει η πρωταγωνίστρια λίγο δεν αλλά οι άλλοι ήταν μια χαρά στους ρόλους τους. Σκοτεινό παραμύθι. 1
Plug Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 tropa de elite. πολύ ωραίο έργο,αληθοφανές και δείχνει τα πράγματα σωστά 8/10. 2
gavros10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Θελω να διευκρινησω κατι για το se7en πριν αρχισω. Ειναι ατμοσφαικη ταινια, ειχε μια μαυριλα η οποια προσθετε ενα μυστηριο και ειχε πολυ καλες ερμηνειες. Δεν μου αρεσε γιατι νομιζω οτι ηταν πολυ αδυναμο και οτι υπηρχαν αρκετα κενα ωστε να γινει το μπαμ οπως ελεγε και ο "κακος" στο τελος. Σε αντιθεση ομως με το Mystic river που το ειδα εχθες το βραδυ και μου αρεσε παρα πολυ. Ηταν ενα παρα πολυ καλο δραμα-μυστηριο. Εμπαινες στο κλιμα απο την πρωτη στιγμη. Ηταν μαγικα συνδεδεμενα ολα τα γεγονοτα. Ο Sean penn ηταν γαματος. Δεν εχω δει πολλες ταινιες του αλλα θα επανορθωσω συντομα. Ο Tim robbins για καποιο λογο παρα οτι ειναι πολυ καλος στις ταινιες που παιζει, εχω την εντυπωση οτι στην πραγματικοτητα πρεπει να ειναι λιγο περιεργος. Εχω την εντυπωση οτι δυσκολευομαι λιγο να εκτιμησω μια ταινια με φονους και τετοια γιατι εχω δει πολυ dexter, λιγο csi, πολλες ταινιες και ετσι, οποτε εχω μια Α ποικιλια. Δεν μπορω να καταλαβω ευκολα και να μεινω εκπληκτος απο μια τετοια ταινια. Αυτη παντως θα την βαλω στις αγαπημενες μου Και τωρα ηρθε η σειρα των ταινιων που βαριεμαι να γραψω... American pie the band camp Ο θεος και η ψυχη μου γιατι δεν εχω δει τα 3 επομενα απο αυτο. ισως η βαθμολογια στο imdb να ειναι πολυ υψηλη The five year engagment Παραδοξως μου αρεσε αρκετα. Ηταν απο τις πολυ καλες αμερικανικες κωμωδιες ή κατι τετοιο. Οσο περναγε η ωρα εμπαινε και πιο βαθυα, περναγαν τα χρονια και νομιζες οτι ειχε περασει αρκετη ωρα που εβλεπες την ταινια αλλα δεν ηταν ετσι. Ειχε παρα πολυ ωραιες ατακες και σκηνες. Αν μπορουσα θα κραταγα αρκετες. Η Emily Blunt αρχιζει και μου αρεσει πολυ σαν ηθοποιος. Την ειχα παρει με ασχημο ματι στο Adjustment Bureau αλλα αρχιζει και το τουμπαρει Vicky cristina barcelona Πολυ καλη ταινια με βασικο θεμα τον ερωτα παντα. Πηρε μια τροπη που δεν περιμενα και εμεινα λιγο μ@λ@κ@ς. Ηταν ελαφρια, ξεκουραστη και ολιγον ταξιδιαρικη. Ο narrator λιγο μου την εσπασε. Θα μπορουσε να κατι κατι αλλο ο woody allen και να τον γλυτωσουμε. H Penelope cruz ειχε παρει τον ρολο της πολυ στα σοβαρα. Πιστευα οτι θα εβγαινε απο την οθονη και θα με σκοτωνε. Η scarllet ή ηταν λιγη για την ταινια ή μου φανηκε λιγη. Λες και ηταν στο διπλα στουντιο. Salmon Fishing in the Yemen Οκ καλη ταινια, δεν ειχα παραπονο The raid redemption Πολυ ξυλο, το στορυ το εχουμε ξαναδει απειρες φορες αλλα το κινεζικο βρωμοξυλο χαρακτηριζε την ταινια. Ηταν σαν να εβλεπα το call of duty με combo moves και multikills στην πραγματικοτητα The Bourne Indentity Μολις τωρα την ειδα και μου αρεσε παρα πολυ. ειχε δραση, μυστηριο. Ειχε ενα background ρε παιδι μου. Μου θυμισε λιγο το trailer του skyfall. Θα δω και τα υπολοιπα συντομα 2
xreokopia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 "Η διακριτικη γοητεια της μπουρζουαζιας" (1972) http://www.imdb.com/title/tt0068361/ Μεχρι το μισο που ειδα δεν ειχα καταλαβει τιποτα. Εν τω μεταξυ αυτη θεωρειται πολυ καλη ταινια. Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τα... βαθεια της νοηματα?
the_end Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 "Η διακριτικη γοητεια της μπουρζουαζιας" (1972) http://www.imdb.com/title/tt0068361/ Μεχρι το μισο που ειδα δεν ειχα καταλαβει τιποτα. Εν τω μεταξυ αυτη θεωρειται πολυ καλη ταινια. Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τα... βαθεια της νοηματα? για ποιο λόγο? ασ'την να πάει... 1
Vassilis_24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 "Η διακριτικη γοητεια της μπουρζουαζιας" (1972) http://www.imdb.com/title/tt0068361/ Μεχρι το μισο που ειδα δεν ειχα καταλαβει τιποτα. Εν τω μεταξυ αυτη θεωρειται πολυ καλη ταινια. Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τα... βαθεια της νοηματα? Μα είναι όχι απλά καλή, εξαιρετική ταινία... για παντομίμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις