DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ διφορουμενη οπως και στο τελος της(οπου για μενα ειναι και η κορυφωση της ταινιας) το οποιο πιστευω οτι ηταν genuine το παιδι σε αυτα που ειπε.Το μονο που με χαλασε και το βρηκα καπως over the top και λαθος ηταν η αντιδραση της πολης προς το προσωπο της λες και ειχε κανει η ιδια τις δολοφονιες.Δεν νομιζω οτι θα αντιδρουσαν ολοι τοσο εντονα απο την ωρα κιολας που ξερουν οτι ειχε χασει την κορουλα της και τον αντρα της. Ίσως έπαιξε ρόλο ότι συνέχισε να στέκεται στο πλευρό του γιού της μετά από όλα αυτά και να τον στηρίζει μετά το συμβάν.
6xXx6 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα εισαι fun των ταινιων δρασης η δεν ξερω πως προκειπτει αυτο το 5.8.. Ποια αλλη προσφατη ταινια ΔΡΑΣΗΣ σου προσφερε το κατι παραπανω απο το Αvengers?? Γνωμη μου και εμενα παντα ,με πολυ αυστηροτητα κατω απο 7 δεν μπορει να παρει.. Η ταινια ειναι η εννοια παω σινεμα να φαω ποπκορν και να απολαυσω μια ταινια με απειρο γελιο και δραση.. Η μονη εξηγηση ειναι να πηγε στο σινεμα χωρις να ξερει τι θα δει. Ειμαι και μεγαλος φαν των ταινιων δράσης προσωπικά μου αρεσει πολυ περισσότερο το The Dark Knight Rises αν και δεν μπορεις να τα συγκρίνεις μεταξυ τους. Το Αvengers ηταν για μενα σαν ενα καλοστημένο power ranger ανύπαρκτο σενάριο όμορφα εφε χωρίς να το ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα και καλες ατάκες τίποτα παραπάνω θεωρώ οτι είναι απ οτι πιο υπερεκτιμημένες ταινίες της δεκαετίας και αυτο γιατι δούλεψε καλά το hype των εταιριών τα super hero fanboy και φυσικά το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων το 3d (που ακομα και το resident evil δείχνει καλο σε 3d ήμαρτον) 3
flik Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 The Help Ωραία ταινία, καλή σεναριακά φυσικά χωρίς να είναι το ατού της, αλλά σε μετέφερε πάρα πολύ ωραία στην εποχή και είχε και πολύ καλές ερμηνείες. 8/10 (και τώρα είδα στο metascore 62/100 και απόρησα). Κοτόπουλο με δαμάσκηνα Όταν είχε πρωτοβγεί και είχα διαβάσει λίγο την υπόθεση ήθελα να τη δω αλλά τελικά δεν τα κατάφερα. Βάσει αυτού που είχα διαβάσει την περίμενα λίγο καλύτερη, αλλά και πάλι μου άρεσε. 7/10 Παρθένος ετών 40 Δε ξέρω αν ήμουν απο την αρχή κουρασμένος ή η ταινία με νύσταξε. Σίγουρα έπρεπε να είναι μικρότερη, αλλά ακόμα και έτσι δε ξέρω πώς θα γινόταν να μου άρεσε. 2-3 σκηνές έβγαλαν κάποιο γέλιο, αλλά ως εκεί για το θέμα της κωμωδίας. Απο την μεριά της ρομαντικότητας είχε καλύτερα στοιχεία, αλλά πραγματικά δεν μου έκανε τίποτα, ούτε με συγκίνησε, ούτε τίποτα. 5/10 Ειμαι και μεγαλος φαν των ταινιων δράσης προσωπικά μου αρεσει πολυ περισσότερο το The Dark Knight Rises αν και δεν μπορεις να τα συγκρίνεις μεταξυ τους. Το Αvengers ηταν για μενα σαν ενα καλοστημένο power ranger ανύπαρκτο σενάριο όμορφα εφε χωρίς να το ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα και καλες ατάκες τίποτα παραπάνω θεωρώ οτι είναι απ οτι πιο υπερεκτιμημένες ταινίες της δεκαετίας και αυτο γιατι δούλεψε καλά το hype των εταιριών τα super hero fanboy και φυσικά το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων το 3d (που ακομα και το resident evil δείχνει καλο σε 3d ήμαρτον) Πολύ σωστά. Αλλά ψάχνω ακόμα να βρω πώς γίνεται να πήρε τέτοιες βαθμολογίες απο κριτικούς. Τι είδαν;
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 The magic of belle island Ηταν μια καλη ταινια, με πολυ ωραιους διαλογους. Δεν θα την ελεγα ταξιδιαρικη αλλα ειχε το κατι το διαφορετικο
thermo-sifounas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 La Pianiste (Η Δασκαλα του πιανου) 9/10 Απο τις πιο διεστραμμενες ταινιες που εχω δει στη ζωη μου, ο Michael Haneke ειναι για μενα ο καλυτερος ευρωπαιος σκηνοθετης , ασχοληθηκε με μαεστρια με ενα τοσο "βαρυ" και σκοτεινο θεμα Επισης η ερμηνεια της Isabelle Huppert βαζει κατω ο,τι εχω δει απο γυναικα ηθοποιο μεχρι στιγμης, οι εκφρασεις του προσωπου της και το συναισθημα που βγαζει δεν υπαρχουν 1
rhomio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ σωστά. Αλλά ψάχνω ακόμα να βρω πώς γίνεται να πήρε τέτοιες βαθμολογίες απο κριτικούς. Τι είδαν; Ειδαν αυτο που περιμεναν να δουν. Εσεις μαλλον περιμενατε κατι αλλο.
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Se7en Οταν ο brad pitt ηταν ακομα καλος ηθοποιος. Αμα αποφασισει να παιξει σε ταινια και δεν τον παιξει ειναι απο τους καλυτερους. Τον εφαγε η angelina, τα λεφτα και τα παιδια. Ο morgan freeman σε οποια ταινια και να παιξει ειναι φανταστικος. Εδω δεν εκανε την εξαιρεση. Μου αρεσε παρα πολυ ο kevin spacey οσο επαιξε. Η φωνη του ηταν σαν να ακουγα παρατηρητη απο το fringe ή απο καποιο computer. Εξηγηστε μου λιγο το 8.7 στο imdb και μετα ισως γραψω κατι για την ιστορια 2
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Se7en Οταν ο brad pitt ηταν ακομα καλος ηθοποιος. Αμα αποφασισει να παιξει σε ταινια και δεν τον παιξει ειναι απο τους καλυτερους. Τον εφαγε η angelina, τα λεφτα και τα παιδια. Ο morgan freeman σε οποια ταινια και να παιξει ειναι φανταστικος. Εδω δεν εκανε την εξαιρεση. Μου αρεσε παρα πολυ ο kevin spacey οσο επαιξε. Η φωνη του ηταν σαν να ακουγα παρατηρητη απο το fringe ή απο καποιο computer. Εξηγηστε μου λιγο το 8.7 στο imdb και μετα ισως γραψω κατι για την ιστορια Μα ειναι δυνατον να ειδες πρωτη φορα το seven το 2013 μου εχει κανει εντυπωση αυτο και γενικα ταινιες που συγκαταλεγονται στις κορυφαιες του Hollywood να τις βλεπεις τωρα πρωτη φορα .Εχω χασει επεισοδια ? ποσο χρονων εισαι?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μα ειναι δυνατον να ειδες πρωτη φορα το seven το 2013 μου εχει κανει εντυπωση αυτο και γενικα ταινιες που συγκαταλεγονται στις κορυφαιες του Hollywood να τις βλεπεις τωρα πρωτη φορα .Εχω χασει επεισοδια ? ποσο χρονων εισαι? Λογικά 10 πρέπει να είναι. Εκτός αν το username του είναι παραπλανητικό. 2
gavros10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μα ειναι δυνατον να ειδες πρωτη φορα το seven το 2013 μου εχει κανει εντυπωση αυτο και γενικα ταινιες που συγκαταλεγονται στις κορυφαιες του Hollywood να τις βλεπεις τωρα πρωτη φορα .Εχω χασει επεισοδια ? ποσο χρονων εισαι? φιλε μου, το εχω πει απειρες φορες. δεν κρυβω την ηλικια μου. το 1995 ημουν μολις ενος! οποτε κανε τις πραξεις. το εχω πει οτι βλεπω ταινιες που θα πρεπει να εχω δει μεχρι να πεθανω. το se7en το ειχα στην λιστα μου και ηρθε η σειρα της. το προβλημα σου πιο ειναι; εδω υπαρχουν αλλοι μεγαλυτεροι απο εμενα που δεν ειχαν δει το pulp fiction ή το lord of the rings 3
Plug Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύυπέρ εκτιμημένο το avengers. δλδ εντάξει,ειδα το raid redemption κι έπαθα πλακα,που δε το ξέρει ούτε η μάνα του και έχετε κολλήσει την ηλιθιότητα;
linuslost Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ειμαι και μεγαλος φαν των ταινιων δράσης προσωπικά μου αρεσει πολυ περισσότερο το The Dark Knight Rises αν και δεν μπορεις να τα συγκρίνεις μεταξυ τους. Το Αvengers ηταν για μενα σαν ενα καλοστημένο power ranger ανύπαρκτο σενάριο όμορφα εφε χωρίς να το ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα και καλες ατάκες τίποτα παραπάνω θεωρώ οτι είναι απ οτι πιο υπερεκτιμημένες ταινίες της δεκαετίας και αυτο γιατι δούλεψε καλά το hype των εταιριών τα super hero fanboy και φυσικά το φαινόμενο των τελευταίων χρόνων το 3d (που ακομα και το resident evil δείχνει καλο σε 3d ήμαρτον) Θα συμφωνησω μονο στο οτι και για μενα το The Dark Knight Rises ηταν καλυτερο απο το Avengers...Απλα το Avengers το δινουμε οι περισσοτεροι 10/10 ως ταινια δρασης! Συνολικα ως ταινια για μενα βρισκεται καπου στο 8-8,5/10 1
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύυπέρ εκτιμημένο το avengers. δλδ εντάξει,ειδα το raid redemption κι έπαθα πλακα,που δε το ξέρει ούτε η μάνα του και έχετε κολλήσει την ηλιθιότητα; Εγώ θεωρώ το Raid υπερεκτιμημένο με τη μαιμού τελικό κακό. Αλλά έχω δει και λίγο ασιάτικο και η ωμή βία δεν είναι έκπληξη πλέον για μένα. Αλλά είναι καλή ταινία δεν αντιλέγω. Το Avengers όμως είναι ότι και το Lord Of the Rings. ¨Ενα από τα μεγαλύτερα fanservice στην ιστορία. Μένει πλέον και ο Drizzt Do Urden. 1
Plug Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 το οτι ειναι ενα απο τα μεγαλύτερα franchise δε το κανει αμέσως και ταινιαρα. Και συγγνώμη αλλα να βάζεις το lotr στην ιδια πρόταση με το avengers ειναι ιεροσυλία. οσον αφορά το redemption δε νομίζω οτι κάθεται μαζι με τις υπόλοιπες ασιατικές,μακαρι να βγαινανε κάθε μέρα τοσο αληθοφανείς ταινίες.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύυπέρ εκτιμημένο το avengers. δλδ εντάξει,ειδα το raid redemption κι έπαθα πλακα,που δε το ξέρει ούτε η μάνα του και έχετε κολλήσει την ηλιθιότητα; Συγνωμη αυτες οι δυο ταινιες απο που και ως που συσχετιζονται. Η μια ειναι super hero action για ολους τους fans της marvel και η αλλη μια ασιατικη περιπετεια οπως χιλιαδες πριν απο αυτην φτιαγμενη για ολους ασχετα αν ο δεικτης βιας της ειναι μεγαλυτερος απο το μεσο ορο. Δεν λεω καλο το raid redemption αλλα μην τρελαθουμε κιολας, υπαρχουν παρα πολλες αντιστοιχες ασιατικες (και οχι μονο) περιπετειες που ειναι αρκετα σκαλοπατια πανω απο αυτη. Ειχα γραψει και παραδειγματα σε παλιοτερο ποστ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις