Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bel Ami

Πιστευω οτι ο pattinson ειναι ενας πολυ καλος ηθοποιος και μπορει να γινει ακομα καλυτερος. Σε αυτη την ταινια δεν μου αρεσε. Ειχε μια πολυ παθητικη σταση στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας, λες και ηταν αυτος η γυναικα της οικογενειας. Εχω την εντυπωση οτι του εχει μεινει αυτη η γκριματσα που εχει και η stewart απο το twilight. Ισως αυτη η τετραλογια να τους κατεστρεψε. Η ιστορια ηταν πολυ καλη. Θα μπορουσε να γινει πολυ μεγαλυτερος ντορος αλλα ηταν επικεντρωμενη στην απλιστια του pattinson. Κριμα, οι σκηνοθετες κατεστρεψαν μια πολυ ωραια ιστορια. Μπραβο τους παντως για το πιεσμενο στηθος της uma thurman. Με ενοχλει απιστευτα οταν οι ηθοποιοι πανε και κανουν πλαστικες και μποτοξ. Εισαι ηθοποιος, πρεπει το προσωπο σου να ειναι ελαστικο για να μεταδιδεις καλυτερα τα συναισθηματα σου UMA THURMAN. Δηλαδη ελεος

Remember me

Ειναι απο εκεινες τις ταινιες... Τι να σχολιασω; Τα ειχε ολα. Ο pattinson ηταν πολυ καλος. Καμια σχεση με το bel ami. Μου αρεσε η κοντρα πατερα-γιου και ετσι οπως γυρισε στο τελος. ακολουθει σποιλερια

απο την στιγμη που ξεκινησε το 1991 λεω θα εχει πολλα διασπαρτα γεγονοτα μεχρι σημερα σχεδον. Μετα το μεσο της ταινιας ομως που ειχε κολλησει στο 2001 απορουσα γιατι. Ηθελαν απλα να κανουν και καλα την ατμοσφαιρα πιο παλια; Αυτο νομιζα μεχρι που ειδα τους δυο πυργους και λιγο πιο πριν. 2001, τοσο ψηλη θεα απο ενα κτιρια στην νεα υορκη και zoom-out... ενταξει ας ειμαστε σοβαροι. σε ολη την ταινια σε προιδεαζε σιγα σιγα οτι καποιος ακομα θα πεθανει στο τελος χωρις να ξερεις ποιος με αυτον τον τροπο. Επικο. Πιο πιθανο μου φαινοταν να αυτοκτονουσε η αδερφη του. Αυτος δεν γινοταν να αυτοκτονησει οποτε ο πιο σωστος τροπος ηταν αυτος. Μπραβο τους. Μπαινει κατευθειαν στην λιστα με τις αγαπημενες μου ταινιες.

ps ο pierce brosnan ειναι πολυ καλοντυμενος. τα ζηλεψα τα κοστουμια του και τα λινα του τα σακακια

Επεξ/σία από gavros10
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

500 days of summer. Πολυ ωραια ταινια με ενα οχι και τοσο προβλεψιμο τελος. Λατρευω την Zooey Deschannel, την θεωρω την πιο γλυκια κοπελα μετα την Amelie!! Μα γιατι εχει παιξει μονο σε 4 ταινιες? :( Στα δικα μας,περασε πολυ ευχαριστα η ωρα, 8/10 ειναι η ακριβης βαθμολογια που της ταιριαζει.

• Like 3
Δημοσ.

500 days of summer. Πολυ ωραια ταινια με ενα οχι και τοσο προβλεψιμο τελος. Λατρευω την Zooey Deschannel, την θεωρω την πιο γλυκια κοπελα μετα την Amelie!! Μα γιατι εχει παιξει μονο σε 4 ταινιες? :( Στα δικα μας,περασε πολυ ευχαριστα η ωρα, 8/10 ειναι η ακριβης βαθμολογια που της ταιριαζει.

http://www.imdb.com/name/nm0221046/

δεν εχει παιξει σε 4 ταινιες

• Like 1
Δημοσ.

http://www.imdb.com/name/nm0221046/

δεν εχει παιξει σε 4 ταινιες

My bad,ειμαι απο κινητο και δεν προσεξα το Ful Filmography. Ειπα και εγω..

Almost Famous, seriously πόσο τα έσπασε αυτή η ταινία?

Την εψηνα να την δω καιρο αυτη,φαινεται πολυ καλη!

Δημοσ.

Χτες βραδυ το "we need to talk about Kevin". Πολυ καλη ταινια αλλα δεν ημουν σε φαση να δω κατι τετοιο. Δεν ξερω πως να την βαθμολογησω την συγκεκριμενη. Αρκετα "βαρια" σε σχεση με το μεσο ορο θα ελεγα.

Δημοσ.

Χτες βραδυ το "we need to talk about Kevin". Πολυ καλη ταινια αλλα δεν ημουν σε φαση να δω κατι τετοιο. Δεν ξερω πως να την βαθμολογησω την συγκεκριμενη. Αρκετα "βαρια" σε σχεση με το μεσο ορο θα ελεγα.

Η καλυτερη ταινια και γυναικεια ερμηνεια του 2012 για μενα

Δημοσ.

ειδα το snow white and the huntsman .στα θετικα τα υπεροχα εφε φωτογραφια σκηνοθεσια λιγο αγωνια και οχι μεγαλη διαρκεια για να σε πιασει αυπνια :-D

στα αρνητικα η ΧΙΟΝΑΤΗ :fear: .δεν ξερω που τελιωσε δραματικη σχολη η κοπελιτσα και αν την τελιωσε αλλα ειναι για μενα η ΠΙΟ ανεκφραστη ηθοπιος που ναι το ομολογω εχω δει ΕΒΕΡ..καθολου συναισθημα ο ιδιος τροπος εκφρασης ξανα και ξανα και για μια στιγμη νομιζα πως νομιζε οτι επαιζε στη συνεχια του twilight.

Δεν θα σχολιασω φυσικα καπιες στιγμες που οταν παθαινε κατι η χιονατη ηταν τοσο κομικο να το βλεπεις. :blink: ..

Οσο αφορα για τη θερον καλη στο ρολο της αλλα πολυ ομορφη για μενα για να θελω να τη μισησω..Ενω το ολο στορι φυσικα κατακρεουργησε το γνωστο παραμυθι φυσικο ειναι μιας και ηθελαν να το κανουν σαν το μπατμαν δηλ σκοτεινο και οχι για παιδακια αλλα δεν ξερω το τελικο αποτελεσμα δεν ηταν τοσο ικανοποιητικο.Αλλα σε σχεση με το μιρορ μιρορ που εκεινο δεν βλεποταν ηταν καλυτερο.

Την ταινια την ειδα στο αιπαντ 3 και την απολαυσα γιατι τα εφε της οταν τα βλεπεις σε hd αναλυση σε κανουν να ξεχνας για λιγο τα διαφορα ελλατωματα του εργου..αρα συνιστω να το δειτε σε full hd αναλυση για περισσοτερη απολαυση.

Επισης το TEDD για μενα αποτελει την απολυτη κωμωδια του καλοκαιριου.Αστειρευτο γελιο φοβερες σκηνες και το αρκουδακι ολα τα λεφτα

Σιγουρα η ταινια απευθυνεται στο κοινο του american pie και family guy αλλα ειναι ενα εργο που ανετα το βλεπεις ανετα και αλλες φορεσ

• Like 1
Δημοσ.

Χτες ειδα τους ''AVENGERS'' και μου αρεσε αρκετα...Σεναριο μετριο αλλα χαρακτηρες και ατακες πολυ γελιο και δραση!!!

Του βαζω 10/10 για τις 2,25 ωρες που κρατησε!!!

• Like 2
Δημοσ.

5,8/10 από μένα

Hallam Foe

http://www.imdb.com/title/tt0466816/

7,5/10

Δεν θα εισαι fun των ταινιων δρασης η δεν ξερω πως προκειπτει αυτο το 5.8.. Ποια αλλη προσφατη ταινια ΔΡΑΣΗΣ σου προσφερε το κατι παραπανω απο το Αvengers?? Γνωμη μου και εμενα παντα ,με πολυ αυστηροτητα κατω απο 7 δεν μπορει να παρει.. Η ταινια ειναι η εννοια παω σινεμα να φαω ποπκορν και να απολαυσω μια ταινια με απειρο γελιο και δραση..

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα εισαι fun των ταινιων δρασης η δεν ξερω πως προκειπτει αυτο το 5.8.. Ποια αλλη προσφατη ταινια ΔΡΑΣΗΣ σου προσφερε το κατι παραπανω απο το Αvengers?? Γνωμη μου και εμενα παντα ,με πολυ αυστηροτητα κατω απο 7 δεν μπορει να παρει.. Η ταινια ειναι η εννοια παω σινεμα να φαω ποπκορν και να απολαυσω μια ταινια με απειρο γελιο και δραση..

Η μονη εξηγηση ειναι να πηγε στο σινεμα χωρις να ξερει τι θα δει.
Δημοσ.

Την ειδα και γω σημερα αλλα προετοιμασμενος οτι ηταν dark.Προσωπικα την βρηκα και γω παρα πολυ καλη,με μια εξαιρετικη πραγματικα σκηνοθεσια και παρα πολυ καλη στο ρολο της η Swinton.

Πολυ διφορουμενη οπως και στο τελος της(οπου για μενα ειναι και η κορυφωση της ταινιας) το οποιο πιστευω οτι ηταν genuine το παιδι σε αυτα που ειπε.Το μονο που με χαλασε και το βρηκα καπως over the top και λαθος ηταν η αντιδραση της πολης προς το προσωπο της λες και ειχε κανει η ιδια τις δολοφονιες.Δεν νομιζω οτι θα αντιδρουσαν ολοι τοσο εντονα απο την ωρα κιολας που ξερουν οτι ειχε χασει την κορουλα της και τον αντρα της.

9/10

ΥΓ:Θα συνιστουσα σε οσους προκειται να το δουν,να εχουν ετοιμη μια κωμωδια για μετα. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...