Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The Departed

Το ειδα εχθες το βραδυ αλλα επειδη ημουν κουρασμενος το ξεχασα

Κατι με χαλασε, δεν ξερω τι. Δεν μπορουσαν να τον συλλαβουν 1+ χρονο; Οχι, και η απαντηση ειναι προς το τελος της ταινιας. Εκει το εχασα λιγο. Μια χαρα μπερδεμα ηταν αλλα ηταν βασισμενο πανω σε κατι ασταθες. Ενας τυπος κατι σαν μαφιοζος, πιο πολυ σαν επιχειρηματιας "μαυρων αντικειμενων". Δεν υπηρχε σοβαρο υποβαθρο στην ιστορια. Οι ηθοποιοι ειναι μια αλλη ιστορια. Μια χαρα ηταν ολοι δεν εχω παραπονο. Παντως για 6 χρονια που εχουν περασει απο τοτε, ολοι εχουν παχυνει αισθητα. Ακομα και η Vera Farmiga. Τρομαξα να την γνωρισω. Δυστυχως δεν εκανε την καριερα που ισως να περιμεναν πολλοι. Ρε παιδια, ο matt damon και ο mark walhberg πως σκατα λεγετε, δεν μοιαζουν παρα πολυ; Στην αρχη που τους εβλεπα σε ταινιες νομιζα οτι ηταν το ιδιο ατομο. Το τελος της ταινιας ηταν ενα απο τα πιο δικαια που εχω δει ποτε μου. Αυτοι που αξιζαν πεθαναν, ο αλλος τιμηθηκε δεωντος και ολοι ηταν ευχαριστημενοι. Το περιμενες κιολας ετσι οπως πηγαινε

The Black Swan

Απο τις πιο ελαφριες ταινιες που ειχα, διαλεξα αυτη. Ωραια επιλογη μετα απο 3.30 ωρες portal 2 με τον naruto14

Αρρωστη ταινια. Ηταν στημενη γυρω απο τα ψυχολογικα προβληματα της πρωταγωνιστριας. Ολα ξεκιναγαν απο την καταπιεση που δεχοταν απο την ψυχικα αρρωστη μανα της η οποια δεν εκπληρωσε το ονειρο της λογω της νινα. Ετσι εγινε μια μυξοπα$@!%^ γεματη ανασφαλιες κλπ κλπ την ιστορια την ξερετε. Εχω την αισθηση οτι μπορω να την χωρισω σε 2 μερη. Προ mila kunis και Μετα mila kunis. Πριν την ml μας εδειχνε τα προβληματα της και οτι ηταν σφιγμενη χωρις να εχει καταφερει να χαιδεφτει ακομα και μετα ερχεται η θεα, η υπερλαμπρη, η καλλονη, η καβλα, η χαρα της ζωης Mila Kunis και αλλαζει αρδην ολη την ταινια. Υπαρχει ενα εικοσαλεπτο που εγινε χαμος. Ηταν και η περιοδος που η νινα απο αντι-σεξουαλικη προς εμας οπως ελεγε και ο σκηνοθετης, αρχισε να βελτιωνεται σαν χαρακτηρας και να μας δειχνει το κατι παραπανω. Το λεσβιακο ηταν αναμενομενο αλλα και ολη η φαση ηταν εκπληκτικη. Μετα μας εδειξε τα ψυχοσυγκινησιακα της προβληματα και εκει αποφασισα οτι ηταν πιο ψυχολογικα σκληρη και απο το requiem for a dream για τον λογο οτι στο black swan επαιζε ολη την ωρα απο πισω αυτο το βιολι, αυτος ο καταθλιπτηκος ηχος ενω η νινα σου μετεδιδε σε ολη την ταινια με νευρικοτητα, ενα αγχος, μια ανασφαλεια που καταντισε να σε τρομαζει. Λες δεν θα την βγαλει την ταινια. Ενω στο requiem for a dream ξερεις τι πας να δεις, εχει καποια σταδια και σε μεταφερει στο τελος σιγα σιγα. Υπαρχουν χαρες, λυπες και το καταπληκτικο τελος με το απιστευτο ost απο πισω. Δεν ξερω πως το σκεφτηκα και εκανα αυτη την συγκριση, ισως μαλλον γιατι δεν παιζει να εχω δει αλλα καλα ψυχολογικα δραματα. Ολη η ταινια ΕΙΝΑΙ η natalie portman

• Like 3
Δημοσ.

The Black Swan

Ολη η ταινια ΕΙΝΑΙ η natalie portman

Όχι όλη η ταινία, αλλά πραγματικά ήταν εξαιρετική η Portman. Την απογείωσε τελείως την ταινία.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβως επειδη στο τελος εμεινες WTF θα επρεπε να την θεωρεις καλη ταινια.

snow white and the huntsman

Λοιποοοοοοοοοοοοον..

Μαρεσε :fear: και βαζω 10/10 για τα καλυτερα εφε που εχω δει προσωπικα. Το avatar -transformer μπα ε?

Δεν μαρεσε που ενιωθα πως εβλεπα το Twilight στην διαρκεια της ταινιας. Οτι ρολο και να της δωσουν θα παιξει παλι τον δικο της, αυτον που εμαθε. Αν τελειωσει το twilight παει η οποιαδηποτε καριερα της.

Η Charlize Theron αψογη στον ρολο της και πανεμορφη! ακομα και γρια ηταν μια.. :P+1

Στον ρολο της χιονατης αλλα και της κακιας μαγισας πιστευω θα μπορουσε να παιξει η Emilia Clarke, ειδικα οταν ειναι ξανθια ειναι οτι πρεπει για τον ρολο.

Σαν ταινια 7/10

A! και ξεχασα τον Chris Hemsworth, νομιζω στα αγγλικα θα τον περιγραψω καλυτερα...I love that crazy motherf@cker!!

Δημοσ.

The Departed

Το ειδα εχθες το βραδυ αλλα επειδη ημουν κουρασμενος το ξεχασα

Κατι με χαλασε, δεν ξερω τι. Δεν μπορουσαν να τον συλλαβουν 1+ χρονο; Οχι, και η απαντηση ειναι προς το τελος της ταινιας. Εκει το εχασα λιγο. Μια χαρα μπερδεμα ηταν αλλα ηταν βασισμενο πανω σε κατι ασταθες. Ενας τυπος κατι σαν μαφιοζος, πιο πολυ σαν επιχειρηματιας "μαυρων αντικειμενων". Δεν υπηρχε σοβαρο υποβαθρο στην ιστορια. Οι ηθοποιοι ειναι μια αλλη ιστορια. Μια χαρα ηταν ολοι δεν εχω παραπονο. Παντως για 6 χρονια που εχουν περασει απο τοτε, ολοι εχουν παχυνει αισθητα. Ακομα και η Vera Farmiga. Τρομαξα να την γνωρισω. Δυστυχως δεν εκανε την καριερα που ισως να περιμεναν πολλοι. Ρε παιδια, ο matt damon και ο mark walhberg πως σκατα λεγετε, δεν μοιαζουν παρα πολυ; Στην αρχη που τους εβλεπα σε ταινιες νομιζα οτι ηταν το ιδιο ατομο. Το τελος της ταινιας ηταν ενα απο τα πιο δικαια που εχω δει ποτε μου. Αυτοι που αξιζαν πεθαναν, ο αλλος τιμηθηκε δεωντος και ολοι ηταν ευχαριστημενοι. Το περιμενες κιολας ετσι οπως πηγαινε

Δες και το original

• Like 1
Δημοσ.

καμια σχεση avatar και transformers για μενα, ισως επειδη το ειδα σε bluray να μου φανηκε τοσο τελειο.

The Departed

Ρε παιδια, ο matt damon και ο mark walhberg πως σκατα λεγετε, δεν μοιαζουν παρα πολυ; Στην αρχη που τους εβλεπα σε ταινιες νομιζα οτι ηταν το ιδιο ατομο.

Πολυ ενδιαφερον ταινια πραγματι. Και ναι τους μπερδευα και εγω παντοτε!

The Black Swan

Την μισω απιστευτα αυτην την ταινια οπως ακριβως και την natalie portman!

Δημοσ.

η natalie portman μαρεσει παρα πολυ οταν κανει ομως διαφημισεις, σποτακια που βαφεται, ντυνεται και ειναι πολυ ελκυστικη

σε κατι τετοιες ταινιες, που μας δειχνει ποσο κοντη ειναι και οτι εγω εχω περισσοτερο στηθος που λεει ο λογος ουτε εμενα μου αρεσει

• Like 1
Δημοσ.

Sci Fi εκ Γερμανίας..

Ωχ, μας έχετε κουράσει εσείς οι ψευτοκουλτουριάρηδες με τα ξενόφωνα σας. Τα αγγλικά έιναι πολύ ''της μάζας'' για σας ε? χααχχααχαχαχαχ. Τώρα που είναι γερμανικό είναι ωραίο. Αν ήταν αμερικανοκλανιά (όπως το λέτε) θα το θάβατε. χαχαχαχαχαχα. Πολύ κουλτούρα ρε παιδιά. χαχαχαχαχαχ

καιιιιιιι πίιιιιιισω στο διάβασμα...

• Like 3
Δημοσ.

Dark Shadows-->http://www.imdb.com/title/tt1077368/

Δεν ειχα ακουσει τιποτα για αυτην οποτε δεν ηξερα τι να περιμενω.

Ψιλοκωμωδια περιμενα πριν την βαλω,στην αρχη σαν θριλερακι πηγε να το γυρισει αλλα τελικα κρατηθηκε ανεμεσα στα ορια. Τελεια ισορροπια και πεταγε και τις ελαφρως αστειες σκηνες

π.χ την σκηνη που ρουφηξε το αιμα απο την γιατρο και ακουγοταν ο ηχος οταν ρουφας απο καλαμακι.

Θα πειτε χαζο αλλα επειδη ολη η ταινια εχει λιγα αστεια ολο κι ολα οταν στο πεταει στο ακυρο τι να κανεις γελας.

Η την αλλη που πηδεξ3 την μαγισσα και τα καναν ολα πουτανα μεσα στο δωματιο επειδη ο johny depp ηταν υποτιθεται γυναικας.

Εμενα με ενθουσιασε και σκηνοθετικα. Βεβαια ισως το γ@μησανε στο μακιγιαζ που σε πολλες σκηνες δεν φαινοταν μονο ο johny depp βρυκολακας λογω της ασπριλας αλλα και αλλοι ηρωες αλλα ηταν ωραια στημμενο το ολο σκηνικο.

Το story ενδιαφερον ηταν. Ειχε και τα κωμικα σημεια του.

Απο τις πιο προσφατες ταινιες αξιζει να χαλαρασωτε ενα βραδακι για ενα 2ωρο για να την δειτε.

8/10

Δημοσ.

Frequently Asked Questions About Time Travel

Ταινία που κάθε νέρντ και οπαδός του Time Travel οφείλει να δει. Χαμηλές προσδοκίες και περνάμε στο χαβαλέ 80 λέπτα... Και μόνο για τις αναφορές σε άλλες ταινίες αξίζει τη θέαση (μερικές από τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις πιάσεις).

• Like 1
Δημοσ.

Ταινία που κάθε νέρντ και οπαδός του Time Travel οφείλει να δει. Χαμηλές προσδοκίες και περνάμε στο χαβαλέ 80 λέπτα... Και μόνο για τις αναφορές σε άλλες ταινίες αξίζει τη θέαση (μερικές από τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις πιάσεις).

Απο τις καλυτερες time-travel ταινιες!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...