rhomio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 σας άρεσε το Project X? Τι σκατά μόνο σε εμένα και στους φίλους μου δεν άρεσε;Μόνο και μόνο η κάμερα είναι στον ώμο,και δεν βγάλαμε αυτά που φάγαμε καλά είμαστε.Δεν είχε κάποιο αστείο,ήταν όλα της υπερβολής.Άντε υπερβολικός είμαι,γέλασα σ αυτό που κάναν το σκυλί.Κατα τα άλλα είχα όλην τη διάθεση να γελάσω.Και να φανταστείτε μου αρέσουν τέτοιες teen movies, με το American Reunion είχα γελάσει πάρα πολύ. Αλλο το American pie και αλλο το project Χ. Το project X πηγαινε ακριβως γιαυτο που ειπες, την υπερβολη μεχρι αηδιας. Και πιστευω βασιζοταν σε αληθινη ιστορια ενος αυστραλου μαγκα, που ειχε κανει το ιδιο παρτυ που εδειξε η ταινια.
Plug Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 brest fortress Εντάξει πολύ προπαγάνδα και μάλιστα αίσχιστου είδους με ψευτοκαλλιτεχνικά στοιχεία. ευχαριστώ δε θα πάρω. 0/1000
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 0/1000 ...γιατί... μηδέν στα χίλια είναι... ΠΙΟ ΜΗΔΕΝ από μηδέν στα δέκα! (βάλε τουλάχιστον 1/1000, να έχει νόημα η αλλαγή κλίμακας)
Plug Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ...γιατί... μηδέν στα χίλια είναι... ΠΙΟ ΜΗΔΕΝ από μηδέν στα δέκα! (βάλε τουλάχιστον 1/1000, να έχει νόημα η αλλαγή κλίμακας) Επειδή ξέρω και το παρασκήνιο της δημιουργίας της ταινίας. 0 στα 1000
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή ξέρω και το παρασκήνιο της δημιουργίας της ταινίας. 0 στα 1000 Δεν το 'πιασες. Το μηδέν είναι μηδέν, όποια και αν είναι κλίμακα. Είτε 0 στα 2, είτε 0 στα 2.000.000, το 0 είναι 0.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το 'πιασες. Το μηδέν είναι μηδέν, όποια και αν είναι κλίμακα. Είτε 0 στα 2, είτε 0 στα 2.000.000, το 0 είναι 0. Σωστό αλλά μεταβαίνοντας κάποιος απο τη κλίμακα του 100 στη κλίμακα του 1000 η απαγοήτευση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπιστώνει ότι παραμένει στο 0. πχ. δεν είναι πιο τραγικό να έχεις 0/1000 τρίποντα αντί για 0/100? 7
Plug Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστό αλλά μεταβαίνοντας κάποιος απο τη κλίμακα του 100 στη κλίμκα του 1000 η απαγοήτευση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν διαπιστώνει ότι παραμένει στο 0. πχ. δεν είναι πιο τραγικό να έχει 0/1000 τρίποντα αντί για 0/100? εσύ το έπιασες
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει γενικώς είμαι καλός σε κάτι τέτοια. 5
Xorxhs! Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=j_qcLqKQm_Q 1
xreokopia Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 One Flew Over the Cuckoo's Nest http://www.imdb.com/title/tt0073486/ Κορυφή η ταινία.Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ.Ο nicholson απίστευτος όπως μας έχει συνηθήσει και γενικά όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί.Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε βάζει μέσα στην ταινία για τα καλά.Πολλές στιγμές κορύφωσεις και όσο για το τέλος εξαιρετικό.Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος δυστυχώς. Ποιος?
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 την χειρότερη τανία που θυμάμαι να έχω δει.... την είδα προχθές... The Tall Man...μείναμε άφωνοι για πολύ ώρα μετά... τεράστιο WTF
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 The avengers. Και γαμω. Μου θυμισε καταστασεις X-men 2 (απο αποψη σοκ και δεους του ποσο καλοφτιαγμενο ειναι). Δεν μπορω να καταλαβω πως γαμησαν ετσι το Thor, ironman 2 και λιγοτερο το Captain America και το Avengers το πιασανε τοσο καλα.
rhomio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 την χειρότερη τανία που θυμάμαι να έχω δει.... την είδα προχθές... The Tall Man...μείναμε άφωνοι για πολύ ώρα μετά... τεράστιο WTF ακριβως επειδη στο τελος εμεινες WTF θα επρεπε να την θεωρεις καλη ταινια. snow white and the huntsman Λοιποοοοοοοοοοοοον.. Μαρεσε και βαζω 10/10 για τα καλυτερα εφε που εχω δει προσωπικα. Δεν μαρεσε που ενιωθα πως εβλεπα το Twilight στην διαρκεια της ταινιας. Οτι ρολο και να της δωσουν θα παιξει παλι τον δικο της, αυτον που εμαθε. Αν τελειωσει το twilight παει η οποιαδηποτε καριερα της. Η Charlize Theron αψογη στον ρολο της και πανεμορφη! ακομα και γρια ηταν μια.. Στον ρολο της χιονατης αλλα και της κακιας μαγισας πιστευω θα μπορουσε να παιξει η Emilia Clarke, ειδικα οταν ειναι ξανθια ειναι οτι πρεπει για τον ρολο. Σαν ταινια 7/10 A! και ξεχασα τον Chris Hemsworth, νομιζω στα αγγλικα θα τον περιγραψω καλυτερα...I love that crazy motherf@cker!!
christiana78 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 ω δεν ήταν καλό wtf. Ηταν απορία για ποιο λόγο γυρίστηκε αυτή η ταινία, ποιος έγραψε αυτό το σενάριο , πώς μπορώ να την ξεχάσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις