Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

to fight club ειναι η ταινια που εχω δει πιο πολλες φορες απο ολες..καμια 15αρια φορες την εχω δει σιγουρα..ειναι απολαυστικοτατη καθολη την διαρκεια..και οσο για το τελος ειναι παρα πολυ καλο και δενει πολυ ωραια με ολη την ταινια..

επισης σιχενομαι τις ταινιες που βασιζονται μονο σενα και καλα "mindfuck τελος" και τρως στη μαπα μια ανουσια-βαρετη ταινια για να δεις και καλα το ανατρεπτικο τελος(πχ εκτη αισθηση,memento,το mechinist που ειδα προσφατα,ειναι πολλες αλλες)..

και το βιβλιο σπερνει..

Επεξ/σία από Ahigh_forvalue
  • Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
επισης σιχενομαι τις ταινιες που βασιζονται μονο σενα και καλα "mindfuck τελος" και τρως στη μαπα μια ανουσια-βαρετη ταινια για να δεις και καλα το ανατρεπτικο τελος(πχ εκτη αισθηση,memento,το mechanic που ειδα προσφατα,ειναι πολλες αλλες)..

Ε όχι και το Memento "ανούσια-βαρετή ταινία για να δεις και καλά το ανατρεπτικό τέλος". Πρωτότυπο σενάριο κι ροή που σε κρατούσε. Το έχω δει τουλάχιστον 5 φορές και κάθε φορά πιάνεις κάτι ακόμα που σε κάνει να νιώθεις λίγο ηλίθιος που δεν κατάλαβες με την πρώτη θέαση που το πάει ο ποιητής.

Για τις άλλες δύο δε διαφωνώ και τόσο αν και το Machinist πιστεύω δε βασίστηκε τόσο στο τέλος του αλλά στην ατμόσφαιρα και την ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή.

Δημοσ.

One Flew Over the Cuckoo's Nest

http://www.imdb.com/title/tt0073486/

Κορυφή η ταινία.Δεν την είχα ξαναδεί ποτέ.Ο nicholson απίστευτος όπως μας έχει συνηθήσει και γενικά όλοι οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί.Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε βάζει μέσα στην ταινία για τα καλά.Πολλές στιγμές κορύφωσεις και όσο για το τέλος εξαιρετικό.Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος δυστυχώς.

9/10

Tropa de Elite 2

http://www.imdb.com/title/tt1555149/

Aκόμα καλύτερη απο την πάρα πολύ καλή πρώτη.Σε βάζει στο κλήμα απο την αρχή και για το τι θα ακολουθήσει.Πολλές φορές σκέφτηκα τέτοια καραγκιοζιλίκια γίνονται ακριβώς και εδώ στην Ελλάδα με τους μα...κες πολιτικούς μας.Ταινία με νόημα αληθινή απο την αρχή μέχρι το τέλος.Δείτε την όλοι.

9.5/10

Mulholland Dr.

http://www.imdb.com/title/tt0166924/

Να πω ότι κατάλαβα τι παίζει με την πρώτη θέαση δεν θα το πω.Δεν είχα δει και καμία ταινία του Lynch και έτσι έβλεπα κάτι που λέω που το πάει που το πάει και στο τέλος δεν το πήγε πουθενα.Μου άρεσε όμως πάρα πολύ η σκηνοθεσία τα 2 μωρά απίστευτα και στο λεσβιακό τέλειες.Αμέσως μετά την ταινία ανοίγω insomia εξήγηση της ταινίας.Αμέσως κατάλαβα τι παίζει.Όσο σύνδεα τα κομμάτια τόσο καταλάβαινα πόσο πανέξυπνη ήταν αυτή η ταινία.Ταινία για λίγους(δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να κατάλαβε τι παίζει με την πρώτη θέαση).Κάθε φορά που σκέφτομαι την ταινία ανακαλύπτω ακόμα περισσότερες συνδέσεις μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.Το 8/10 είναι πλήρως αντιπροσωπευτικό στο imdb αλλά θα έπρεπε να δίνουν και ένα manual να εξηγεί ακριβώς τι θέλει να πει ο ποιητής(αν ξέρει και αυτός 100% την πλήρη εξήγηση της ταινίας).

Σε λίγο ετοιμάζομαι για το Κουρδιστό Πορτοκάλι μιας και είναι στα top στο imdb και διαβάζω και πάρα πολύ καλά σχόλια.

Δημοσ.

J.Edgar

Ξεκινησε με handicap η ταινια,καθως μου ειναι δυσκολο να δω τους χαρακτηρες τετοιων ανθρωπων ακομα και σε ταινια.Εκτος απ'αυτο,ηταν απιστευτα βαρετη και 'αγευστη' .

• Like 2
Δημοσ.

τελειο!

χαχαχαχαχα... αν δεν τελειωνε τοσο τραγικα , και δεν εστιαζε τοσο στα βυζια αλλα στο χαβαλε θα ηταν ολα τα λεφτα.

αγαπημενος ηρωας της ταινιας?

Δημοσ.

σας άρεσε το Project X?

Τι σκατά μόνο σε εμένα και στους φίλους μου δεν άρεσε;Μόνο και μόνο η κάμερα είναι στον ώμο,και δεν βγάλαμε αυτά που φάγαμε καλά είμαστε.Δεν είχε κάποιο αστείο,ήταν όλα της υπερβολής.Άντε υπερβολικός είμαι,γέλασα σ αυτό που κάναν το σκυλί.Κατα τα άλλα είχα όλην τη διάθεση να γελάσω.Και να φανταστείτε μου αρέσουν τέτοιες teen movies, με το American Reunion είχα γελάσει πάρα πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

σας άρεσε το Project X?

Τι σκατά μόνο σε εμένα και στους φίλους μου δεν άρεσε;Μόνο και μόνο η κάμερα είναι στον ώμο,και δεν βγάλαμε αυτά που φάγαμε καλά είμαστε.Δεν είχε κάποιο αστείο,ήταν όλα της υπερβολής.Άντε υπερβολικός είμαι,γέλασα σ αυτό που κάναν το σκυλί.Κατα τα άλλα είχα όλην τη διάθεση να γελάσω.Και να φανταστείτε μου αρέσουν τέτοιες teen movies, με το American Reunion είχα γελάσει πάρα πολύ.

τετοιου ειδους ταινια δε θα τι δεις σοβαρα. εννοειται οτι περιμενεις κατι υπερβολικο , αλλιως το να βλεπεις απλα καποιους να πινουν και τσιτσια εμενα προσωπικα θα μου περνουσε απαρατηρητο

• Like 1
Δημοσ.

C.R.A.Z.Y

Δεν είχε την μαγεία του Cafe De Flore, αν και απο αυτά που διάβαζα στο ιντερνετ θεωρείται καλύτερο του cafe. Ίσως έφταιγε η διάρκεια. Έπρεπε να είναι ένα μισάωρο λιγότερο γιατι απο ένα σημείο και μετά κούρασε και άρχισε να επαναλαμβάνεται η

κόντρα με τον πατέρα

.

6,8/10.

Δημοσ.

C.R.A.Z.Y

Δεν είχε την μαγεία του Cafe De Flore, αν και απο αυτά που διάβαζα στο ιντερνετ θεωρείται καλύτερο το cafe. Ίσως έφταιγε η διάρκεια. Έπρεπε να είναι ένα μισάωρο λιγότερο γιατι απο ένα σημείο και μετά κούρασε και άρχισε να επαναλαμβάνεται η

κόντρα με τον πατέρα

.

6,8/10.

To Cafe De Flore ειναι σαφως καλυτερο απο ολες τις αποψεις και ειναι και πιο δαιδαλωδες φυσικα.Βασικα αλλο στυλ ταινιας και σκηνοθεσιας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...