speedy23 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις ειδα για πρωτη φορα το American Psycho.Εξαιρετικος στο ρολο του ο Μπειλ. WTF?Τελικα ηταν ολα στο μυαλο του,ετσι?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 The Lincoln Lawyer Εκει που την εβλεπα και ειχα φτασει στην 1ωρα και 6 λεπτα προβολης και εμπαινε στο ψητο η ταινια, εκανα μια παυση 4ωρων και 30 λεπτων γιατι επρεπε να κανω μια μετακομιση! Τελως παντων. Η ταινια ηταν φοβερη. Μου αρεσε σε ολους τους τομεις. Ο mathew ηταν εκπληκτικος. Προσαρμοζε την φωνη του και το υφακι του ιδανικα σε καθε περιπτωση. Εχω ενα παραπονο. Το τελος δεν ηταν οσο BIG περιμενα. Ηταν λιγο. Ολη η ταινια ηταν τουμπανο και το τελος της στερησε την αιωνιοτητα. Για αυτον τον λογο θα το σκεφτω αν θα την βαλω στις αγαπημενες μου. Αν ξερετε, προτεινετε μου και αλλες ταινιες με δικες κλπ εδω εισαι http://www.imdb.com/title/tt0117381/'>http://www.imdb.com/title/tt0117381/ The Lincoln Lawyer Εκει που την εβλεπα και ειχα φτασει στην 1ωρα και 6 λεπτα προβολης και εμπαινε στο ψητο η ταινια, εκανα μια παυση 4ωρων και 30 λεπτων γιατι επρεπε να κανω μια μετακομιση! Τελως παντων. Η ταινια ηταν φοβερη. Μου αρεσε σε ολους τους τομεις. Ο mathew ηταν εκπληκτικος. Προσαρμοζε την φωνη του και το υφακι του ιδανικα σε καθε περιπτωση. Εχω ενα παραπονο. Το τελος δεν ηταν οσο BIG περιμενα. Ηταν λιγο. Ολη η ταινια ηταν τουμπανο και το τελος της στερησε την αιωνιοτητα. Για αυτον τον λογο θα το σκεφτω αν θα την βαλω στις αγαπημενες μου. Αν ξερετε, προτεινετε μου και αλλες ταινιες με δικες κλπ εδω εισαι http://www.imdb.com/title/tt0117381/ 1
rhomio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 From Paris with love Αρκετα δυνατο, πολυ καλοι στον ρολο τους και οι δυο, το βλεπω δευτερη φορα. Το καινουργιο στυλακι του Travolta μαρεσει, φαλακρα και μαγκια!
skiabox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Men in Black 3 : Πολύ παιδικό μου φάνηκε.Δεν έχω δει τα προηγούμενα.Του βάζω 5/10.
gavros10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Dark Shadows Αποδειχτηκε οτι ξεπερασε τις προσδοκιες μου. Ηταν μια αρτια ταινια, με τα εφε της, την ιστορια της, τα μυστικα της. Ολες οι γυναικες που επαιζαν *εκτος απο την γιαγιακα, ηταν κ@βλες. Η Chloë Grace Moretz ηταν πολυ προκλητικη για την ηλικα της. Η σκηνη που καπνιζε μπαφο, ηταν αληθινη; Ειδα τον καπνο να βγαινει απο την μυτη της και παραξενευτηκα. Αν συνεχισει ετσι θα εχει μια σπουδαια καριερα αλλα δυστυχως δεν θα εχει αισια καταληξη. Ο χρονος θα δειξει. Η Michelle Pfeiffer κρατιεται παρα πολυ καλα. Μα παρα πολυ καλα. Το ταλεντο της δεν το εχει χασει καθολου. Η Eva Green μου αρεσε παρα πολυ. Δεν την ηξερα και δεν την θυμαμαι σε καμια ταινια. Ηταν πολυ σεξι παντως και εγω θα συμφωνουσα με την προταση που εκανε στον Johnny Depp ο οποιος εχει αποδειχτει τοσα χρονια οτι του πανε αυτοι οι ρολοι και πλαι στον tim burton κανει φοβερα πραγματα. Θα ηθελα ομως να τον δω και σε πιο σοβαρους ρολους χωρις τονους απο make-up. Για παραδειγμα στο rum diary μου αρεσε παρα πολυ. Για αυτο τον λογο την εχω στην λιστα με τις αγαπημενες μου ταινιες The Deep Blue Sea Ηθελα να την δω απο την μερα που ειδα το τρειλερ. Ειχε βγει εδω και 5 μηνες αλλα δεν το ειχα δει. Μαλλον καλα εκανα γιατι ηταν μια απο αυτες τις ταινιες που εκανα fast forward. Ηθελε να δειξει τον μονοπλευρο ερωτα-παθος απο μια αλλη οπτικη γωνια. Για μενα ηταν χαλια. 1 ωρα και 34 λεπτα αχρηστα για καποιον που την εβλεπε κανονικα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2012 από gavros10 3
Merdock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Taken Είχα ακούσει ότι ήταν καλή ταινία αλλά πραγματικά δε περίμενα να είναι τόσο καλή.Από τις καλύτερες action movies που έχω δει εδώ και αρκετό καιρό. 6
speedy23 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματι ηταν εξαιρετικη και ειχε εκπληξει ολους λιγο πολυ διοτι κανεις δεν την περιμενε τοσο καλη. Τωρα για το sequel που βγαινει,εχω τις επιφυλαξεις μου το κατα ποσο εξισου καλη θα ειναι.Μακαρι παντως. 1
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Πραγματι ηταν εξαιρετικη και ειχε εκπληξει ολους λιγο πολυ διοτι κανεις δεν την περιμενε τοσο καλη. Τωρα για το sequel που βγαινει,εχω τις επιφυλαξεις μου το κατα ποσο εξισου καλη θα ειναι.Μακαρι παντως. στανταρ θα ειναι καλη. το θεμα ειναι οτι εχουμε ηδη δει τον liam neeson σε αλλες 2 παρομοιες ταινιες. στο unknown και στο taken οποτε θα ειναι δυσκολο να μας εντυπωσιασει. εγω αυτο φοβαμαι. επειδη εχει καποια πολυ ενδιαφεροντα στοιχεια η ταινια εγω θα την τιμησω και στον κινηματογραφο
Thaninho Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Cabin in the wohods πιο βλακια δεν εχω δει 3/10 Fight club στην αρχη μου θυμισε πολυ το memento( το οποιο με κουρασε παρα πολυ και γενικα δεν ξετρελαθηκα) μου αρεσε παρα πολυ μεχρι που στο τελος μου τα χαλασε 8.5/10 Τhe next 3 days μου αρεσε γιατι o αντρας δεν εγινε ξαφνικα μαμαω και δερνω, φοβοταν δεν ηξερε τι εκανε κτλ. 7/10 δεν καταλαβα πως η αστυνομια εφτασε σε αυτον αφου τα αυτοκινητα ηταν 1000 1
Chrisxxx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Fight club στην αρχη μου θυμισε πολυ το memento( το οποιο με κουρασε παρα πολυ και γενικα δεν ξετρελαθηκα) μου αρεσε παρα πολυ μεχρι που στο τελος μου τα χαλασε 8.5/10 Ειδες το fight club που σου θυμησε για καποιο λόγο Μεμεντο, μετα σου αρεσε και τελικά στα χαλασε στο τελος; Το fight club; Θιριουθλι; 2
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Fight club στην αρχη μου θυμισε πολυ το memento( το οποιο με κουρασε παρα πολυ και γενικα δεν ξετρελαθηκα) μου αρεσε παρα πολυ μεχρι που στο τελος μου τα χαλασε 8.5/10 κανονικα πρεπει το memento να σου θυμισει το fight club μιας και το fight club βγηκε ενα χρονο νωριτερα. πολυ αντιγραφεας αυτος ο νολαν
Thaninho Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ειδες το fight club που σου θυμησε για καποιο λόγο Μεμεντο, μετα σου αρεσε και τελικά στα χαλασε στο τελος; Το fight club; Θιριουθλι; Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Μου θυμισε το memento στην αρχη μονο που δεν θυμοταν πραγματα οι μερες πηγαιναν μπρος πισω κτλ. Στο memento το μπρος πισω συνεχιστικε σε ολη την ταινια και αυτο με κουρασε ωσπου εχασα την μπαλα. Απο την αλλη στο fight club τα πραγματα μπηκαν σε μια σειρα απο νωρις. Το ολο στορι του fight club μου αρεσε εκτος απ το τελος που το εχω ξανα δει και σε αλλες ταινιες δηλαδη να φανταζετε πραγματα οπως νομιζω εγινε και στο καταραμενο νησi.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Το ολο στορι του fight club μου αρεσε εκτος απ το τελος που το εχω ξανα δει και σε αλλες ταινιες δηλαδη να φανταζετε πραγματα οπως νομιζω εγινε και στο καταραμενο νηση. Πάντα εκτιμούσα τα ποστ που σποϊλεριάζουν δύο ταινίες ταυτόχρονα μέσα σε μία πρόταση. Δεν είνα εύκολο πράμα. 5
gavros10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. Μου θυμισε το memento στην αρχη μονο που δεν θυμοταν πραγματα οι μερες πηγαιναν μπρος πισω κτλ. Στο memento το μπρος πισω συνεχιστικε σε ολη την ταινια και αυτο με κουρασε ωσπου εχασα την μπαλα. Απο την αλλη στο fight club τα πραγματα μπηκαν σε μια σειρα απο νωρις. Το ολο στορι του fight club μου αρεσε εκτος απ το τελος που το εχω ξανα δει και σε αλλες ταινιες δηλαδη να φανταζετε πραγματα οπως νομιζω εγινε και στο καταραμενο νηση. ναι αλλα το fight club το εκανε πρωτο! αυτο πρεπει να καταλαβεις και να εκτιμησεις στην ταινια
Προτεινόμενες αναρτήσεις