Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χιονάτη κι ο κυνηγός.

5/10

1 για τα εφέ

1 για το μαγεμένο δάσος.

1 για την εμφάνιση των πανοπλιών και γενικά τα κοστούμια.

1 για τους ιππότες της πρώτης μάχης

1 για τους νάνους.

θα συμφωνησω απολυτα!! θεά η Theron, τελειως βλαμμενη η Stewart και θα εχει και συνεχεια απ'οτι βλεπω.

Δημοσ.

Ειδα προχθες το Forrest Gump http://www.imdb.com/title/tt0109830/

και χθες The Shawshank Redemption http://www.imdb.com/title/tt0111161/

Μπορω να πω οτι με γοητευσε πιο πολυ το Forrest Gump. Τρομερο soundtrack και μουσικη γενικα super ο Χανκς στο ρολο του χαζου

Ενα 9/10 απο μενα

Απο την αλλη το The Shawshank Redemption ηθελα να το δω για το 9.3 στο imdb. Συγουρα απο τις τοπ ταινιες αλλα νομιζω κατι ελειπε ισος η μουσικη ισος οτι δεν απογειώθηκε οσο περιμενα;

Τελος παντον μου φανικε υπερκτιμημενο το 9.3. Απο εμενα 8.7/10

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτη ταινια του μηνα η χιονατη και ο κυνηγος!

Σαν concept, πλοκη και στησιμο μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ. Δεν την περιμενα τοσο καλη. Καμια σχεση με την βλακεια το mirror mirror. Απορω παντως πως ξαφνηκα την ιδια χρονια εχουμε την ιδια ιστορια 2 φορες. Αν μπορει καποιος ας το εξηγηση. Η stewart ηταν χαλια. Μπορει να την δικαιολογησει καποιος αν πουμε οτι επειδη ηταν μια πιο σκοτεινη εκδοση της χιονατης, οτι καλα εκανε και εμενε ανεκφραστη ή αλλιως επερνε το δικο της ναρκωμενο υφος. Αν το σκεφτουμε ετσι ηταν καλη. Αλλα εγω δεν θα σκεφτω ετσι. Ειχε 3; αν δεν κανω λαθος, εκφρασεις σε ολη την ταινια. το κλασσικο υφος, λιγο το γελακι εκει που χορευε με τον νανο και σε αλλη μια σκηνη και το πολεμικο το οποιο ειναι το κλασσικο της συν μια κραυγη. (εντωμεταξυ εχω την εντυπωση οτι εχει πολυ ωραιο κ$λο). Αντι για την stewart θα μπορουσε να παιξει η olivia wilde. Ταιριαζει στα χαρακτηριστικα της χιονατης. Ειχε παρα πολλα σκηνοθετικα λαθη. Ελεγες τωρα, τι γινετε; Βλεπω καλα; Η λογικη λιγο δεν δουλευε σε αυτη την ταινια. Η πολιορκια ηταν η κορυφωση. Αμα πηδας κυριε σκηνοθετα και σκηνες, ετσι το περνω και μονος μου. Ο Chris Hemsworth εξελισεται σε εναν νεο bad-ass χαρακτηρα. ειναι ο thor, εχει παιξει στο avengers, ειναι ο κυνηγος στο νεο σικουελ οπως φαινεται. Τι αλλο θες; Η Charlise Theron ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους μου ερωτες. Ηταν φανταστικη και κ#βλα. Παλι παντως η πρωταγωνιστρια, ναι η συγκεκριμενη, βρεθηκε σε ερωτικο τετραγωνο! Ο σκηνοθετης, η πορνη, και οι κυνηγοι. Σειρηνακη τρεχα σου βρηκα concept.

ΥΓ. Ετσι οπως τελειωσε η ταινια σου λεει οτι θα υπαρχουν και αλλες ταινιες. Αλλα ετσι οπως τα εκανε ο σκηνοθετης... και η κακομουτσουνη...

ΥΓ2. Σαν πολλα τα ξεχναω και ανησυχω. Εκεινος ο ταρανδος, ηταν ο μεγαλυτερος κερατας που εχω δει ποτε στην ζωη μου! Λογικο αφου πρωταγωνιστρια ειναι η stewart!

Επεξ/σία από gavros10
  • Like 1
Δημοσ.
Απο την αλλη το The Shawshank Redemption ηθελα να το δω για το 9.3 στο imdb. Συγουρα απο τις τοπ ταινιες αλλα νομιζω κατι ελειπε ισος η μουσικη

Τι λες τώρα;! Η μουσική της συγκεκριμένης ταινίας, είναι για μένα ο βασικός λόγος που βρίσκεται εκεί στο imdb! Πολύ καλύτερη από την ταινία.

Απορω παντως πως ξαφνηκα την ιδια χρονια εχουμε την ιδια ιστορια 2 φορες

Η γνώμη μου είναι ότι από τη στιγμή που οι ταινίες πουλάνε κυρίως με τον τίτλο, τους πρωταγωνιστές-ονόματα, άντε και καμιά αφίσα και τρέιλερ (η ίδια η ταινία δεν παίζει σημαντικό ρόλο για τις εισπράξεις που θα κάνει), κάπου τα research που γίνονται συμπίπτουν, οπότε βγαίνουν παρόμοιες ταινίες από διαφορετικά στούντιο. Το ίδιο είχε γίνει και με το Αρμαγεδδών και το Deep Impact, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις.

Γενικά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύ αισθητό ότι οι ταινίες πρέπει να έχουν τίτλους που ο θεατής ήδη γνωρίζει. Μέχρι κι εγώ το καταλαβαίνω. Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων του Τιμ Μπάρτον, έχει κάνει μακράν τα περισσότερα έσοδα από κάθε άλλη ταινία του, όταν οι περισσότεροι την θεωρούν από τις χειρότερές του. Όλα αυτά τα remake ή τα adaptations, επίσης βασίζονται εκεί. Στο ότι ο θεατής γνωρίζει από πριν τον τίτλο της ταινίας.

Για του λόγου το αληθές:

http://www.the-numbe...ctors/TBURT.php

3/5/2010 Alice in Wonderland $334,191,110

12/21/2007 Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street $52,898,073

9/16/2005 The Corpse Bride $53,359,111

7/15/2005 Charlie and the Chocolate Factory (IMAX) $14,000,000

7/15/2005 Charlie and the Chocolate Factory $206,459,076

12/10/2003 Big Fish $66,432,867

7/27/2001 Planet of the Apes $180,011,740

11/19/1999 Sleepy Hollow $101,068,340

12/13/1996 Mars Attacks! $37,771,017

9/30/1994 Ed Wood $5,828,466

6/19/1992 Batman Returns $162,831,698

12/7/1990 Edward Scissorhands $53,976,987

6/23/1989 Batman $251,188,924

3/30/1988 Beetle Juice $73,326,666

7/26/1985 Pee Wee's Big Adventure $40,940,662

και από imdb:

Δημοσ.

Είδα και γω την χιονατη, λίγο με κούρασε που ήταν 2ωρες και...αλλα σαν κονσεπτ πολυ ωραίο δεν μπορω να πω όπως και τα εφέ!!!

Αλλα με την kristen δεν μπορω να την βλεπωωωω, με αυτο το αχανές βλέμμα δεν υπάρχει δλδ με εκνευρίζει

Ακόμα κΑ αυτη που έπαιζε στο mirror mirror καλύτερη ήταν!

8/10 αν δεν έπαιζε αυτη θα έπερνε παραπάνω :P

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Beyond The Black Rainbow

Δε κατάλαβα τπτ,πέρα απο τα βασικά.

Γαμάτη οπτικη του σκηνοθέτη(βέβαια σε καποια φάση νόμιζα οτι έγινε ολόκληρη η ταινία στο ινσταγκραμ αλλά τεσπα)όπως είπε κι ενα παιδί πιο πάνω,υπεργαματη μουσική.

μέχρι εκει,η αλήθεια ειναι οτι λογω κούρασης με έπιασα να κοιμάμαι σε κανα 2 σκηνικά,γιαυτό ισως δε κατάλαβα τπτ.

Βαθμολογία δε βάζω,γιατί..Τι να βάλω σε κατι που δε κατάλαβα..

Δημοσ.

What to expect when you are expecting

Μια παρα πολυ καλη αμερικανια. Γελασα παρα πολυ. Ειχε πολυ ωραιες στιγμες. Εξυπνες ατακες και αντλησαν πολλα πραγματα απο την πραγματικοτητα

Εχω την εντυπωση οτι η cameron diaz εκανε πλαστικη και τραβηχτηκε αρκετα. Η Anna Kendrick τεινει να μπει στις αγαπημενες μου ηθοποιους. Παρα πολυ καλη

Δημοσ.

The Lincoln Lawyer

Εκει που την εβλεπα και ειχα φτασει στην 1ωρα και 6 λεπτα προβολης και εμπαινε στο ψητο η ταινια, εκανα μια παυση 4ωρων και 30 λεπτων γιατι επρεπε να κανω μια μετακομιση! Τελως παντων. Η ταινια ηταν φοβερη. Μου αρεσε σε ολους τους τομεις. Ο mathew ηταν εκπληκτικος. Προσαρμοζε την φωνη του και το υφακι του ιδανικα σε καθε περιπτωση. Εχω ενα παραπονο. Το τελος δεν ηταν οσο BIG περιμενα. Ηταν λιγο. Ολη η ταινια ηταν τουμπανο και το τελος της στερησε την αιωνιοτητα. Για αυτον τον λογο θα το σκεφτω αν θα την βαλω στις αγαπημενες μου.

Αν ξερετε, προτεινετε μου και αλλες ταινιες με δικες κλπ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...