Προς το περιεχόμενο

Ποια Ταινία Μόλις Είδατε; (2)

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε!

Σοβαρευτειτε!

Καθεστε και μαλωνετε με καποιον που θεωρει το Revolutions καλη ταινια!

Μιλαμε για τον τελειο καταναλωτη, a corporate's dream, τι το συνεχιζετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πριν λίγο είδα This Is Spinal Tap. Καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο, humor φάση South Park και έβγαλε πολύ γέλιο. Τα τραγούδια δε, όλα ένα κι ένα. Πέρασε ευχάριστα το 80λεπτο. Ένα 8 από μένα.

ΥΓ: "These go to eleven." :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επειδη πριν 2-3 βδομαδες ειδα το Kung Fu Hustle και μου ψιλοαρεσε, το shaolin Soccer που ειναι παλι Stephen Chow, λεει τπτ, ή dont bother?

αν σου αρεσει η μπαλα, δαγκωτο...

Το π

Πραγματικά για να την δεις με ποπκόρν στο σκοτάδι μονος η χουχουλιασμένος με την κοπέλα σου :P (κάνοντας εδώ και εκεί σοφιστικέ δηλώσεις πάνω στην υπόθεση για να την εντυπωσιάσεις :P )

πραγματικά δεν έπρεπε να την ξαναδώ γιατί τώρα που κατανοώ πολλά περισσότερα πράγματα τόσο στην πληροφορική όσο και στα μαθηματικά το σχετικό troll μέσα μου με ανάγκασε να αιστανθώ πως έχασε κάτι από την μαγεία που είχε την πρώτη φορα που την είδα πριν 10+ χρονια...

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η ιδέα 10/10 η εκτέλεση (από σκηνοθετικής άποψης) 8.5/10 η όλη ταινία από την πλευρά ενός καταναλωτή-θεατή 6.75/10

Υποκειμενική βαθμολογία μου: 9/10 (το 10 είναι μονο για τον θεό και το matrix :P )

Harry Brown.

Γαματο.

καλο το είδα πριν κάμποσο καιρό (μου το έφερε ο θείος μου) αλλα αισθάνθηκα ότι κάτι του λείπει... πάντως είναι καλή πρόταση.

Μην το συζητας με τοση πατατα που εχω δει τωρα τελευταια,ηταν οαση στα ματια μου.

Εγω δεν θα σου πω οτι εχει υψηλη βαθμολογια στο imdb (που εχει).

Θα σου πω μονο οτι η δικια μου το ειδε ολο χωρις να κοιμηθει!!!!(αυτο το κανει μονο σε ταινιες αστερια.)

μα το είπα και πιο πάνω, συμφωνώ πως είναι καλή ταινία, τώρα δεν ξέρω βεβαια αν αξίζει το 7.3 του imdb.. ένα σκέτο 7 οριακά κατά την γνώμη μου ..

όσο για το άλλο που λες έχεις απόλυτο δίκαιο δηλαδή πραγματικά αναπολώ τις μέρες που πήγαινα σε ένα videoclub και έβλεπα συνεχεια εξώφυλλα από ταινίες που μου κάνανε εντύπωση και όταν διάβαζα τα οπισθόφυλλα τους με τραβούσανε να τις δω.. τώρα βλέπω όλο τα ίδια και τα ίδια και ότι καινούργιο βγαίνει είναι απλά μέτριο γιαυτο έχω αρχίσει να ξαναβλέπω ταινίες που είδα στο παρελθόν... να σήμερα λέω να δω τον άρχοντα τον δαχτυλιδιών μπας και πάω για ύπνο χαχαχαχαχα

Επίσης έχω μια πικρία με τα video club των περιοχών που έχω ζήσει(δεν ξέρω αν είναι έτσι σε όλη την αθηνα) δηλαδή πραγματικά πολύ μεγάλη ταγαριά... περίμενα μεγαλύτερη ποικιλία πολύ πιο ψαγμένα άτομα ως προσωπικό και γενικά policy αμερικάνικων προδιαγραφών... μέχρι στιγμής κάτι μαγαζάκια έχω επισκεφτεί που τα περισσότερα δεν ξέρουν καν ποιες ταινίες να στήσουν με ποια σειρά στα ράφια... αλήθεια τα seven πως και δεν κάνουν θραύση εδώ με τέτοια χάλια που έχουν τα μαγαζάκια..?

Μετά σου λέει γιατί συνεχεια ζητάς ταινίες από τον θείο σου... :P

Παντως μακρινοι συγγενεις πρεπει να ειμαστε τον ιδιο θειο εχουμε.

Τωρα μου εφερε ο μπαγασας μια αλλη ταινια το tetro.

Το χει δει κανενας?

Εγώ αλλα η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πως τελειώνει... θα κρίνω από τα όσα θυμάμαι.. μέτριο απολοικό, καθημερινό και σχετικά αργό στυλ ... (μου θυμίζει σύχρονο ελληνικό κινηματογράφο-μιλάω για τις ξεπετες- που αν ήταν ελληνικό θα ήταν καλο... )

αν δεν αποκοιμηθείς πάντως θα σαρεσει εγώ μάλλον πρέπει να ειχα κοιμηθεί (όχι λόγω της ταινίας μάλλον ήμουν κουρασμένος εκείνο το βραδυ.. πάντως και η ταινία δεν βοηθησε.... :P )

σου προτείνω να δεις το le pacte des loups μονο που είναι γαλλική αποτελεί εγγύηση για εμενα αλλα η συγκεκριμένη νομίζω είναι ένα από τα μαργαριτάρια :) καλο κρασάκι να έχεις και θα περάσει ωραία το βραδυ με την συγκεκριμένη...

Assault on Precinct 13 (1976) - IMDb 3.5/10

Εχοντας δει πρωτα την εκδοση 2005, το εργο του John Carpenter φανηκε πολυ φτωχο...

Οχι απο θεμα ηχου, εικονας ή εφφε...Προς θεου, ταινια του 1976 ειναι...

Ηταν φτωχο απο πλευρας πλοκης...Χαζο σεναριο και αργες σκηνες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...