hurin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ο θηλυκός Νικολας Κεητζ, στο πιο αταλαντο όμως... I've seen N.C. cry...
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ο νικολας κεητζ εχει αυτο το υφος το χαζο. η αρσενικη εκδοση της kristen
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός που έχει μία έκφραση προσώπου και μόνο στην Ελλάδα είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ποτέ δεν τον θεώρησα ηθοποιό. 2
rhomio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 rhomio τι εχεις παθει τελευταια και βλεπεις συνεχεια αμερικανικες ιστοριες; (αντιστοιχο του οικογενειακες ιστοριες του alpha) χαχαχα ε οικογενειαρχης και εγω με πιανει καμια φορα
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 The Fighter Φοβερη ταινια, πολυ καλοι και δυο ηθοποιοι! Μεγαλη μου αδυναμια ομως ο Christian Bale. 8/10 Μέχρι τη μέση που άντεξα να δω, πιο πολύ από περιέργεια για το πόσο γελοία μπορεί να είναι μια παραγωγή, πιο πολύ γελούσα, μη πιστεύοντας τους διαλόγους που έβλεπα.Ανούσιοι διάλογοι, ανούσιες σκηνές, ηθοποιοί της οκάς, πλοκή χωρίς να κεντρίζει το ενδιαφέρον.Πρέπει να είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου.
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου. Πρέπει να έχεις δει ελάχιστες ταινίες ή πρέπει να μην έχεις βρεθεί ποτέ χωρίς γκόμενα, η γνωστή και ως "η περίοδος της μεγάλης σαβούρας"! 1
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέχρι τη μέση που άντεξα να δω, πιο πολύ από περιέργεια για το πόσο γελοία μπορεί να είναι μια παραγωγή, πιο πολύ γελούσα, μη πιστεύοντας τους διαλόγους που έβλεπα.Ανούσιοι διάλογοι, ανούσιες σκηνές, ηθοποιοί της οκάς, πλοκή χωρίς να κεντρίζει το ενδιαφέρον.Πρέπει να είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου. Ξεκινα να βλεπεις ταινιες. Δες λιγο απο cristian bale, mark walhberg και τους λοιπους. δες το warrior και αλλες 100 ταινιες. μαθε λιγο νολαν και μετα ξαναπες μου για το fighter Πρέπει να έχεις δει ελάχιστες ταινίες ή πρέπει να μην έχεις βρεθεί ποτέ χωρίς γκόμενα, η γνωστή και ως "η περίοδος της μεγάλης σαβούρας"! αστον. ή ειναι μικρος και δεν ξερει ή δεν ξερει απο κινηματογραφο. θα ψηθει... και εγω κατι τετοια ελεγα οταν την ειχα δει και τωρα την εξυμνω 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Πρέπει να έχεις δει ελάχιστες ταινίες ή πρέπει να μην έχεις βρεθεί ποτέ χωρίς γκόμενα, η γνωστή και ως "η περίοδος της μεγάλης σαβούρας"! μπα, απλά του αρέσει πολύ σαβούρα... αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο, ο cinefile που σνομπάρει τα πάντα ή αυτό... 1
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Άκουσα ότι η τελευταία του εμφάνιση ήταν σκέτη απογοήτευση!
deesnider Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Προχθές είδα το gran torino, στο οποίο ο γέρο Clint με γοήτευσε (όπως συνήθιζε ανέκαθεν) και χθες είδα το two for the money, στο οποίο η μεγάλη μου αγάπη, ο Pacino, με απογοήτευσε (όπως δεν το συνηθίζει, αν και δεν ήταν η πρώτη φορά). Όχι διότι ήταν «κακός» (δύσκολα θα μπορούσε, υποθέτω), αλλά διότι θεωρώ (όπως και σε κάποιες ακόμα περιπτώσεις ταινιών όπου έχει πρωταγωνιστήσει) ότι δεν είχε καμιά δουλειά εκεί μέσα. Ένας ηθοποιός αυτής της αξίας, πιστεύω ότι υποτιμά τον εαυτό του σε τέτοια «ρολάκια». Δεν είναι απολύτως στο χέρι του ηθοποιού υποθέτω, η αυστηρή επιλογή των ρόλων, αλλά και πάλι... (δε μιλώ καν γι' αυτό το μπαγλαμά το McConaughey, που νομίζω ότι σε όλα τα έργα που έχει παίξει, έχει την ίδια ακριβώς έκφραση...)
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Άκουσα ότι η τελευταία του εμφάνιση ήταν σκέτη απογοήτευση! Ε τώρα χωρίς πλάκα, δεν χρειάζεται να είσαι σινεφιλ για να το σνομπάρεις αυτό. Ελεύθερη πτώση έκανε ο πούστης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 πρέπει να περιορίζεις πολύ τις πραγματικά κακές ταινίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις