Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Midnight in Paris.

Γλυκιά νοσταλγική ταινία για το παρίσι περασμένων ετών και μια προσυζυγική σχέση σε κρίση. Γλυκιά και νοσταλγική , μικρή σε διάρκεια ότι πρέπει για μια ρομαντική βραδιά με το κορίτσι 8/10

Δημοσ.

Μόλις είδα Wrath of Titans. Καλούτσικη ταινία. Αν και γενικά είχε πολλά μειονεκτήματα ένα 6.5 θα το πάρει :P

Αύριο The Dark Knight Rises!

Δημοσ.

Jeff Who lives at home

την βαζω στην ιδια κατηγορια με το blue like jazz. δεν ξερω αν μου αρεσαν ή αν ηταν οντως βλακειες. Αλλα αυτη ειχε να σου περασει ενα μηνυμα. Αντε να πεις στο τελος στο jeff οτι ολα ειναι στην φαντασια του.

• Like 1
Δημοσ.

The Fighter

Φοβερη ταινια, πολυ καλοι και δυο ηθοποιοι! Μεγαλη μου αδυναμια ομως ο Christian Bale. 8/10

Απιστευτη ταινια. Εχω ενα παραπονο ομως με τον εαυτο μου. Ειχαμε παει να την δουμε στο σινεμα. Εγω δεν ηθελα γιατι λεω ενταξει για μποξ εχουμε τον rocky! δεν ημουν τοσο ταινιοφιλος τοτε και δεν την εκτιμησα καλα. ολη την ωρα μεσα στην ταινια ελεγα τι βλακειες βλεπουμε. την επομενη μερα σκεφτομουν οτι ΙΣΩΣ να την καλη τελικα. Επειδη ημουν αδικος θελω να την ξαναδω για να επανορθωσω

• Like 1
Δημοσ.

Την πηρε μετα απο ωριμη σκεψη και προκειμενου να μην αφησει παραπονεμενους τους συντελεστες της ταινιας, που στο μεταξυ ειχαν χασει τον υπνο τους.

• Like 1
Δημοσ.

ημουν σε τοσο τραγικη κατασταση οταν την ειδα που δεν καταλαβα οτι επαιζε ο cristian bale! ολη την ωρα τον εβριζα σαν ηθοποιο. ελεγα τι παρταλι που ειναι αυτο

μετα το σκεφτομουν αρκετα και λεω ωχ αυτος ηταν γαματος. ασε ημουν tragik

• Like 2
Δημοσ.

Μachinist

Ωραια ταινια, αρκετα εξυπνη. Φοβερος οπως παντα ο Bale, και τα δινει ολα σαν ηθοποιος για μια ταινια. Λιγο φρικη φυσικα να τον βλεπω σε τοσο χαλια φυσικη κατασταση, αλλα οκ το εκανε επιτηδες για το εργο. Ηθοποιαρα!

για το πρωτο παιζει, επειδη εχω στο προγραμμα να δω τα bourne (παιζει η ιδια ηθοποιος).

Καθε καλοκαιρι βλεπω την τριλογια. 10/10 σαν ταινια δρασης.
  • Super Moderators
Δημοσ.

john carter,

αδιάφορη;

Ούτε τα ονόματα των χαρακτήρων δε θυμάμαι..

Α! είχε ωραία εφέ!

και ωραίο μνι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μachinist

Ωραια ταινια, αρκετα εξυπνη. Φοβερος οπως παντα ο Bale, και τα δινει ολα σαν ηθοποιος για μια ταινια. Λιγο φρικη φυσικα να τον βλεπω σε τοσο χαλια φυσικη κατασταση, αλλα οκ το εκανε επιτηδες για το εργο. Ηθοποιαρα!

Καθε καλοκαιρι βλεπω την τριλογια. 10/10 σαν ταινια δρασης.

αν προλαβω, θα την δω σημερα...

Final Destination 5

το 4 ηταν αρκετα καλυτερο. ειχε πιο πολυ γελιο. εδω δεν γελασα καθολου. νομιζω οτι ειμαι αρκετα επηρεασμενος απο κατι που εγινε τελευταια.

Επεξ/σία από gavros10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...