Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Avengers

Νταξ οχι και τοσο καλο οσο εχει ακουστει

7/10

Θα θελα να δω περισσοτερο Μπανερ και Downey παρα την αμερικανικη ηρωιδα

Δημοσ.

Συμφωνώ.Το έχω δει πολλές φορές μιλάμε.

Πρέπει να είναι ένα αριστούργημα που δεν έγινε ποτέ πολύ γνωστό.

Δεν ξέρω γιατί.

Γιατι ειναι για τους λιγους που ξεχωριζουν μια ταινια απο ενα επος.

Woman in Black

Χμμμ...οκ,καλη ταινιουλα,ωραια ατμοσφαιρα,οκ η ερμηνεια του ποτερ,2-3 κλασικες σκηνες που σε Ξυπνανε...μαρεσε εμενα το τελος. 6/10 αλλα δεν μου εμεινε και κατι απο την ταινια :/

(Βtw,θα το λεω συνεχεια,το Chronicle το βαλαμε ολοι ως μια μετρια,κλασικη ταινια στο ειδος της και στο τελος ολοι ειπαμε ποσο γαματη ηταν :D)

Τον Ποτερ ποτε δεν θα τον συνηθισω σαν πατερα!

Το Chronicle ειναι απτα εργα που βαζεις τον εαυτο σου στον ρολο και λες πορε φιλε τι θα εκανα εγω αν ειχα τετοια δυναμη.

Δημοσ.

The Hall Pass

Πολυ γελιο, απιστευτες καμενες ατακες. Γενικα ηταν μια αρκετα καλη καμενη αμερικανικη ταινια. Ειχε γελιο ακομα και στα credits

• Like 1
Δημοσ.

The Dark Knight Rises

Ταρατατζούμ. Καταλαβαίνω τι προσπάθησε να κάνει ο σκηνοθέτης. Ο Μπάτμαν είναι το Γκόθαμ και το αντίστροφο. Όμως αυτή η ταινία δεν είναι γύρω από τον ήρωα. Όχι όπως οι φαν του κόμικ θα θέλανε. Πολύ καλή ταινία, λίγο Μπάτμαν. 8/10 Για να μη σας σποιλεριάσω και τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Five years engagement

Κλασσική αδιάφορη αμερικανιά που ωστόσο βλέπεται παρόλη την αναίτια μεγάλη διάρκεια της.

5/10

Δημοσ.

The machinist

(την είχε η ΝΕΤ σήμερα)

Παλιά βέβαια αλλά τρομερό ψυχολογικό θρίλερ

Ο Bale δίνει ρέστα ερμηνείας

Ατμόσφαιρα,σκηνοθεσία,μυστήριο..Φοβερή!!

Απορώ πώς μου ξέφυγε και δεν την δει

Δημοσ.

Five years engagement

Κλασσική αδιάφορη αμερικανιά που ωστόσο βλέπεται παρόλη την αναίτια μεγάλη διάρκεια της.

5/10

Ακόμα σπαταλάς τον χρόνο σου εσύ?? :P

Δημοσ.

Ακόμα σπαταλάς τον χρόνο σου εσύ?? :P

Ε ως fan του HIMYM το δα, τι να κάνω.

Δεν ξέρω τι πατάτα μου ξημερώνει η αυριανή ημέρα (γιατί το χω πάει σερί αυτές τις μέρες). Θα την δω στην νέα dell μου ωστόσο οπότε θα τ'αντέξω. Ελπίζω να το αντέξει κι αυτή γιατί η LG μου μάλλον λόγω hunger games αυτοκτόνησε :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...