gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 The Grey Περιμενα κατι καλυτερο. Σε πολλες στιγμες ηταν αρκετα αργο και νομιζα οτι εβλεπα ντοκυμαντερ. Οσο κουραστικαν αυτοι τοσο κουραστικα και εγω 2 ωρες. Το τελος ομως μου αρεσε. 1
rhomio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 The Grey Περιμενα κατι καλυτερο. Σε πολλες στιγμες ηταν αρκετα αργο και νομιζα οτι εβλεπα ντοκυμαντερ. Οσο κουραστικαν αυτοι τοσο κουραστικα και εγω 2 ωρες. Το τελος ομως μου αρεσε. Πιστευω λιγο να κουραστηκαν λιγο παραπανω απο σενα
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Πιστευω λιγο να κουραστηκαν λιγο παραπανω απο σενα ναι ρε στανταρ, αφου δεν ειχα το ψυχολογικο βαρος οτι πεθαναν τοσα ατομα γυρω μου 1
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 The Ghost Writer Ο κυριος λογος που το ειδα ηταν ο roman polanski. Στα ξεκινηματα μου θυμησε λιγο alan wake και το κοριτσι με το τατουαζ. μετα αλλαξε τελειως η ταινια και εγινε κατι διαφορετικο. Σε ολη την ταινια κατι ελειπε, το ενιωθες. Το 2ωρο φαινοταν πολυ λιγο αλλα οτι εγινε στο τελος τα ανετρεψε ολα και εκλεισε με εναν αξιοπρεπη τροπο. Περιμενα περισσοτερα παντως
PavelX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Brick. Αρχίζει να μου αρέσει ο Joseph Gordon-Levitt. 7/10
Ahigh_forvalue Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 The Ghost Writer Ο κυριος λογος που το ειδα ηταν ο roman polanski. Στα ξεκινηματα μου θυμησε λιγο alan wake και το κοριτσι με το τατουαζ. μετα αλλαξε τελειως η ταινια και εγινε κατι διαφορετικο. Σε ολη την ταινια κατι ελειπε, το ενιωθες. Το 2ωρο φαινοταν πολυ λιγο αλλα οτι εγινε στο τελος τα ανετρεψε ολα και εκλεισε με εναν αξιοπρεπη τροπο. Περιμενα περισσοτερα παντως εμενα μου αρεσε παραπολυ παντως.. ειδα το the town χτες ..την ιδια ιστορια,τους ιδιους χαρακτηρες, τις ιδιες καταστασεις και τις ιδιες αντιδρασεις τις εχω δει σε παραπολλες ταινιες,επισης τεχνικα δεν μου εκανε καμια εντυπωση για να την ξεχωρισω απο τη μαζα 5/10
rhomio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Brick. Αρχίζει να μου αρέσει ο Joseph Gordon-Levitt. 7/10 Σε καθε ταινια του με εκπλησει ολο και πιο πολυ.
gavros10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 εμενα μου αρεσε παραπολυ παντως.. ειδα το the town χτες ..την ιδια ιστορια,τους ιδιους χαρακτηρες, τις ιδιες καταστασεις και τις ιδιες αντιδρασεις τις εχω δει σε παραπολλες ταινιες,επισης τεχνικα δεν μου εκανε καμια εντυπωση για να την ξεχωρισω απο τη μαζα 5/10 ωραιο timing. την εχω και θελω να την δω το συντομοτερο. εχω το extended cut που ειναι 2.30 ωρες περιπου. Λενε οτι ο ben affleck εκανε πολυ καλη δουλεια The Safe jason statham, ρωσοι, κινεζοι, αστυνομια, διαπλοκες, χρημα, απατες τονοι απο σφαιρες, νεκροι, headshots. Οτι χαρακτηριζει μια ακομα ταινια του statham. Το σεναριο δεν ηταν και το καλυτερο δυνατο αλλα ξερεις τι πας να δεις και ηταν καλο. Γιατι παντα το τελος μερικες φορες ειναι καλυτερο απο ολη την υπολοιπη ταινια; edit: Επικη ατακα του statham που δεν περιμενα να την ακουσω ποτε σε ταινια -έχεις μεγάλα αρχίδια Λουκ! -Τόσο που είναι θαύμα που περπατάω! 1
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 The Town Βιαζομαι να γραψω τωρα την κριτικη μου γιατι μετα της 10.00 το πρωι δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειμαι Μου αρεσε παρα πολυ. Δεν υπηρχε κατι που να με ξυνισε. Υποκριτικα ο ben affleck ηταν γαματος. Δεν τον εχω ξαναδει τοσο καλο σε ταινια (δεν εχω δει ακομα 1-2 καλες που εχει κανει). Ο Jeremy Renner ηταν σαν αλητοπαιδο που δεν μπορεις να φανταστεις οτι μπορει να ειναι αλλος ανθρωπος. Πολυ αληταμπουρας. Το κεφαλι του μου φαινεται παντως πιο μικρο χαχαχαα. Εξελιχθηκε παντως σε σχεση με 2 χρονια πριν που ειναι αυτη η ταινια. Το τελος ηταν πολυ καλο και ετσι επρεπε να ειναι. Ο affleck επεσε στην παγιδα μιας γυναικας. Θα εκανε τα παντα για αυτη χωρις αυτη να το θελει και να το αξιζει. Δεν μας ειχε δειξει κιολας οτι εχουν μια τοσο δυνατη σχεση. Η λεξη σαγαπω δεν αναφερθηκε πουθενα οποτε το τελος ηταν αναμενομενο. Η Blake Lively που εκανε την αδερφη του james τον ρολο της "τον επαιξε" πολυ καλα. Ηταν και πειστικη, εδινε την καρδια της, το εβλεπες στο βλεμα της οτι στα δινει ολα. Για αυτο που ηταν, καλα τα πηγε. Θελω να την δω ομως και στο savages που το imdb την εχει πρωτη πρωτη στα credits που σημαινει οτι θα εχει σοβαρο ρολο. Αφησα τον Jon Hamm για το φιναλε. Ποσο γαματος ειναι; Στην ανακριση που εκανε ηταν τοσο πειστικος που ακομα και εγω ψαρωσα. Αν ηξερα κατι θα του το ελεγα και μεσα απο την οθονη, θα το φωναζα να με ακουσει. Απλα φοβερος. Μακαρι να τον δουμε και σε αλλες ταινιες. Θελω να μου εξηγησετε κατι για αυτον τον ανθρωπο οσοι ξερετε και οσοι βλεπετε mad men κυριως. Στο mad men, ενας ενα στυλατος πλουσιος αντρας που οποιο κοστουμι και να φορεσει ειναι απλα τελειος. Πως γινεται σε 2 ταινιες που τον εχω δει, οταν φοραει κοστουμι να ειναι πιο λετσος και απο λετσο. το μαλλι πεταει απο παντου, τα κοστουμια ειναι λες και δεν φτιαχτηκαν για αυτον, καλυτερα να φοραγε φουστες που λεει ο λογος. Αφου ειναι ο ιδιος ανθρωπος, πως γινεται αυτο; 1
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένετε μετά βέβαια από τις κριτικές του gavros10 (αγόραρε συνέχιζε να τρελαίνεις κόσμο) 3 ταινίες σήμερα μας έφαγε το σπίτι. Cabin in the woods Κωμωδία περιπέτεια με λίγο σπλάτερ . Ήταν κάτι διαφορετικό, διασκέδασα , δεν ήταν θρίλερ, τελείως παρανοικές καταστάσεις που δεν τις περιμένεις εκτός και αν έχεις διαβάσει τα πάντα για την ταινία. 6/10 , τιμιότατη μπορώ να πω. Με την παρωδία της και το σαρκασμό της. Chronicle E δεν την περίμενα τόσο καλή. 3 παιδιά με δυνάμεις. Πολύ έξυπνη χρήση κάμερας που δεν κούρασε καθόλου , ρεαλιστική προσέγγιση στους πρωταγωνιστές, γεμάτη παρά τη σύντομη διάρκειά της , μπράβο 7.5/10 άνετο. Machine Gun Preacher Χαμένη ευκαιρία για κάτι πολύ δυνατό, κρίμα γιατί μπορούσε. Κατάρα οι 2 ώρες που θέτουν οι παραγωγοί. Σε 3 ώρες και κάτι θα μπορούσαμε να είχαμε κάτι καλύτερο. Δράμα-περιπέτεια-κοινωνικό. Τίμια αλλά όχι και σούπερ. 6/10 2
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 τωρα που το θυμηθηκα αν και δεν μου πολυαρεσε το the town προς το τελος λεει μια θεικη φραση "οσο κιαν αλλαξεις πρεπει παλι να πληρωσεις το τιμημα για οσα εκανες"
rhomio Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Safe Μου φανηκε λιγο φτηνη παραγωγη και πλοκη αλλα τα γνωστα του Σταθαμ δεν τα βαριεσαι ποτε! 7/10
shopping_addict Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 κάτι ανάλογο γαμηστερό όπως το Dumb & Dumber? οοοχι, καμία σχέση ))))
Prospector8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Woman in Black Χμμμ...οκ,καλη ταινιουλα,ωραια ατμοσφαιρα,οκ η ερμηνεια του ποτερ,2-3 κλασικες σκηνες που σε Ξυπνανε...μαρεσε εμενα το τελος. 6/10 αλλα δεν μου εμεινε και κατι απο την ταινια :/ (Βtw,θα το λεω συνεχεια,το Chronicle το βαλαμε ολοι ως μια μετρια,κλασικη ταινια στο ειδος της και στο τελος ολοι ειπαμε ποσο γαματη ηταν )
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Απορω πως το ξεχασα. MEGA EDIT για το The town. Η σκηνη που ακολουθει ειναι η καλυτερη σε ολη την ταινια και η ΕΠΙΚΟΤΕΡΗ, ναι καλα διαβασατε, που εχω δει ποτε μου Uploaded with ImageShack.us Η απλανεις μουρη του jerremy στην θεα που εχει, σε συνδυασμο με την μουσικη ειναι κατι περισσοτερο απο ΕΠΙΚΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις