chill Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 φιλε chill αρχιζω και ανησυχω για τις αποψεις σου. το οτι δεν σου αρεσε το hunger games δεν μου κανει εντυπωση γιατι για τον ντορο που δημιουργηθηκε αποδειχτηκε μαπα αλλα μας λες οτι στο 20λεπτο ηθελες να το κλεισεις που ουσιαστικα δεν ειχε γινει τιποτα και τωρα μας λες οτι δεν σου αρεσε το TED. Seriously? Εγω παντως περιμενω να το δω πως και πως Εξ'αρχής βαρετό μου φάνηκε το hunger games, και πήγε ακριβώς έτσι μέχρι τέλους που το περίεργο σε αυτό; Μου θύμισε αρκετά το human target με τον Van Dam για θεατές που ματώνουν από τα genitals τους κάθε μήνα (ήτοι chick movie) To TED, το είδα και εκφέρω άποψη. Το ότι θες να το δεις δεν είναι άποψη για ταινία. Και εγώ ήθελα τρελά να το δω, το είδα και δεν με ικανοποίησε, μετριότατο. Και τώρα έρχεται η σειρά του batman, άντε να δούμε 1
gavros10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εξ'αρχής βαρετό μου φάνηκε το hunger games, και πήγε ακριβώς έτσι μέχρι τέλους που το περίεργο σε αυτό; Μου θύμισε αρκετά το human target με τον Van Dam για θεατές που ματώνουν από τα genitals τους κάθε μήνα (ήτοι chick movie) To TED, το είδα και εκφέρω άποψη. Το ότι θες να το δεις δεν είναι άποψη για ταινία. Και εγώ ήθελα τρελά να το δω, το είδα και δεν με ικανοποίησε, μετριότατο. Και τώρα έρχεται η σειρά του batman, άντε να δούμε ετσι οπως σε κοβω θα γραψεις χειροτερη κριτικη και απο εμενα για το batman. πηγαινε δες σειρηνακη 1000φορες καλυτερος
rhomio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Three O'Clock High Good old times! Ταινιαρα πραγματικα δεν βαριεμαι ποτε να την βλεπω. Τον εκανε αντρα με λιγα λογια ο μεγαλος τον μικρο!
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Είδα το Battleship. Μια χαρά ταινία, 7/10. Κλασική αμερικανιά αλλά μέτρησε. Μια μαλακία και μισή είναι , από τις χειρότερες του είδους. Μόνη στιγμή γέλιου η χειροφρενιά στο Battleship. Hunger Games 3/10. Δεν, αυτή η ταινία απλά δεν. Θά θελε , αλλά δεν μπόρεσε. Όλα είναι φλου δεν δείχνει τίποτα ουσίας. Επιφανειακή , τεσπα , τόσο overhyped πατάτα είχα καιρό να δω.
gavros10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 The Avengers Επειδη εχθες ειδα το TDKR δεν ξερω αν ειναι σωστο να τις συγκρινω μεταξυ τους. Εγω θα πω οτι μου αρεσε πολυ σαν ταινια, ειχε πολλες ατακες και αστεια που ταιριαζαν στην ιστορια, οχι οπως στο tdkr, γελασα σε παρα πολλες στιγμες. Ο κακομοιρος ο θορ τι επαθε πρωτα απο τον ironman και μετα απο τον hulk... Η scarlet ειναι αυτο που λεμε η απολυτη γυναικα, τουμπανο, βαρβατη πως να το πω. Η Γυναικαρα. Επρεπε ομως να της φορεσουν αλλη στολη γιατι δεν την κολακευε καθολου απο πισω. Ο Λοκι ηταν απιστευτος. Και καλος κακος αλλα και καλος ηθοποιος. Μου αρεσε καθε φορα που τον εβλεπα. Γενικα ηταν καλη ταινια, αλλα επειδη ειναι The avengers δεν ξερω αν αξιζει το 8.6 στο imdb.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 The Avengers Ωραία ανάλαφρη ταινιούλα. Γέλασα σε αρκετά σημεία. Ο Λόκι μάπα σαν κακός. 7,3/10
rhomio Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τα αξιζει και με το παραπανω η ταινια. Γυναικαρα οντως! 1
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 ετσι οπως σε κοβω θα γραψεις χειροτερη κριτικη και απο εμενα για το batman. πηγαινε δες σειρηνακη 1000φορες καλυτερος Μούφα το ΤΕD
geodark Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Detention--> http://www.imdb.com/title/tt1701990/ Οχι απλα εχασα την ωρα μου.. οχι απλα βλαστημαγα.. Στο τοπ των πιο ανουσιων-χαλια ταινιων. Μιλαμε το 1/10 το παιρνει με μισος. Λυπαμαι τους παραγωγους που πετανε τα λεφτα τους ετσι,δωστε τα πουθενα αλλου. Ελεος δηλαδη με αυτες τις ταινιες ο Θεος να τις κανει. The Dark Knight Rises-->http://www.imdb.com/title/tt1345836/ Καλα το 8.8/10 δεν το αξιζει με την καμια αλλα μπορω να πω πως μετα απο καιρο ειδα μια ταινια που να αξιζε το 7 ευρω στο σινεμα. Ωραια εφε,σκοτεινη φαση, οι εναλλαγες μεσα στην ταινια ωραιες και οχι κουραστικες και γενικα καλη. Βεβαια δεν με εξεπληξε οπως η προηγουμενη,οσα περιμενα να δω ειδα. Υποθεση ωραια πανω κατω αλλα οκ. 7.5/10 απο εμενα. The Dictator-->http://www.imdb.com/title/tt1645170/ Πολυ καφρικο χιουμορ. (Του οποιου τυχαινει να ειμαι λατρης ) Εγω εριξα γελιο με την σεσουλα. Δεν πιστευω πως ειναι παντως για ηλικιες μεγαλυτερες των 30-ηλικες που σοβαρευει ο κοσμος.Συνηθως! Χαλαρα θα το ξαναβλεπα καποια στιγμη,το οποιο δεν τυχαινει να κανω συχνα. Αμα γενικα εχετε ορεξη να ριξετε γελιο και δεν καθεστε να φιλτραρετε με την κριση οσα ακουτε τοτε συνηστατε ανεπιφυλακτα απο εμενα 8.6/10 (το 9 μου φανταζει πολυ ψηλα για να το βαλω ) The Lorax-->http://www.imdb.com/title/tt1482459 Περιμενα να δω καποιο σαχλο cartoon αλλα τελικα με εξεπληξε το γεγονος πως τελικα περναει καποια πολυ ωραια περιβαλλοντικα μηνυματα. Πολυ ωραια ταινια,περασε η ωρα μου ομορφα 8/10(θα την εβαζα ισως και ψηλοτερα στο ειδος της) The Lucky One-->http://www.imdb.com/title/tt1327194 6.1/10 στο imdb.. Ασχολιαστο. Τελικα τοσο καιρο ο Zac Efron ετρωγε τσαμπα κραξιμο. Βουλωσε πολλα στοματα με αυτην ταινια. Επαιξε τον ρολο καταπληκτικα κατ εμε. Σοβαρος οπως πρεπει(σε σημειο που δεν πιστευα πως ηταν αυτος). Στην αρχη με την φαση την στρατιωτικη ισως δεν του πηγαινε αλλα αυτο κραταει λιγο οποτε δεν το μετρησα. Δεν μου εμεινε καν στο μυαλο στην γενικη εντυπωση. Απο τα πολυ ωραια love story που θα μου μεινουν για πολυ καιρο. Μετρησε πολυ γενικα. Το κατεταξα στο μυαλο μου κοντα στο remember me. Σε αγγιζει παντως σαν ταινια 8/10 Margin Call-->http://www.imdb.com/title/tt1615147 Περιεργη ταινια.. Το χανεις λιγο αμα δεν ξερεις καποιους χρηματιστηριακους-επιχειρηματικους-οικονομικους ορους αλλα σε κραταει. Μου φανηκε για μπουρδα αλλα στο τελος καταλαβαινεις την δυναμη των λιγων στην κοινωνια που ζουμε.(καπιταλα) Γενικα καλη. 6-7/10 The Avengers-->http://www.imdb.com/title/tt0848228 Πολυ μπαμ μπουμ. Ο,τι ηθελα να δω απο την αρχη. Φανταστικα εφε. Ισως θα ηθελα περισσοτερο ξυλο απο τους ιδιους του ηρωες. Κατα την γνωμη μου επικεντρωθηκαν κυριως στις καταστροφες κτιριων και γενικα προσπαθησαν να τα κανουν ολα πολυ μεγαλα οπως συνηθως κανουν δηλαδη οι Αμερικανοι. Θα προτιμουσα παντως να χει και κανεναν αλλον super hero να γινει πιο μπουρδετο η κατασταση 8/10 The Hunger Games-->http://www.imdb.com/title/tt1392170 Τελευταιο και πιο πολυσυζητιμενο. Εχω διαβασει σε ολες τις προηγουμενες σελιδες και γενικα αποψεις που πιστευω οι ανθρωποι το παραγ..σανε. Ενταξει ειπαμε δεν ειναι και τελεια αλλα οχι και σε στυλ εκλαψα τα λεφτα μου,στο τεταρτο την εβγαλα ηταν χαλια και αλλα τετοια. Η υποθεση μια χαρα ηταν. Κυριως αυτη με κρατησε εμενα. Τωρα το μεγεθος της ταινιας παραμενει και για μενα ανεξεγητο σε σημειο κουραστικο. Αμα ειχανε τοσα λεφτα να βγαλουν την ταινια ας ξοδευανε τον χρονο σε αλλες σκηνες. Αλλα μικροτερη θα ηταν σιγουρα καλυτερη. Το 6.5/10 το παιρνει. Δεν πιστευω οτι ειναι για πολυ περισσοτερο αλλα αξιζει να την δει καποιος για το story. της Αυτες ειδα τον τελευταιο μηνα. Συνεχεια στους επομενους. A KAI ΞΕΧΑΣΑ! Καλως σας βρηκα! 3
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μούφα το ΤΕD Έχουμε ίδια γούστα διαπιστώνω....θα σε διαβάζω συχνά Μη σου πω ότι θα γίνουμε και γείτονες σε κανά χρόνο έτσι όπως παει το πράγμα Sent from my New iPad using Insomnia
Kasrith Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Έχουμε ίδια γούστα διαπιστώνω....θα σε διαβάζω συχνά Μη σου πω ότι θα γίνουμε και γείτονες σε κανά χρόνο έτσι όπως παει το πράγμα Sent from my New iPad using Insomnia Δηλαδή τόσο καιρό τι? Με γράφεις στα τέτοια σου? Και εγώ το περίμενα πολύ καλύτερο, πήγα και στην πρεμιέρα παναθεμά τους. Άντε καλοδεχούμενος
KilliK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Επρεπε ομως να της φορεσουν αλλη στολη γιατι δεν την κολακευε καθολου απο πισω. τι λες ωρε;;!! Και ευτυχως που ο Whedon ειχε πληθωρα ass-shots της Widow ενω ο αλλος ο Νolan ειχε της Catwoman μονο 2-3 και αυτα μεσα στο σκοταδι και με quick cuts.
chill Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δηλαδή τόσο καιρό τι? Με γράφεις στα τέτοια σου? Και εγώ το περίμενα πολύ καλύτερο' date=' πήγα και στην πρεμιέρα παναθεμά τους. Άντε καλοδεχούμενος [/quote'] Με τρομάζει η avatarομουτσούνα σου δεν φταίω Έχει 2-3 ατάκες που βγάζουν γέλιο αλλά other than that....nada.
6xXx6 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 The Avengers 6/10 Από τις πιο υπερεκτιμημένες ταινίες Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει και το θεωρούν καλή ταινία σαν ενα καλοστημενο power ranger εμένα μου φάνηκε εχει καλες ατακες αλλά ανύπαρκτο σενάριο και μετριότατες ερμηνείες και παρότι είμαι μεγάλος fan απογοητεύτηκα με το TDKR δεν τα συγκρίνω καν η μερα με την νύχτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις