Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το hunger games.....ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ για κοριτσάκια που γουστάρουν twilight.

Τόσος ντόρος γι'αυτήν την μούφα; Δεν παίζει να είδα χειρότερη ταινία μέχρι ώρας φέτος. Και ήταν και 2'30 ώρες.....what a fckin waste of time.

Βαρετή, ανούσια, ηλίθια, ΑΠΑΤΗ σκέτη. Δεν βαθμολογώ....τέτοιες μπούρδες δεν αξίζουν ούτε άσσο.

Για το imdb να μην σχολιάσω καλύτερα. 7,4 από 193k.....ε όχι ρε συ.

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως να ηρεμήσω ρε συ;

Έγινε ντόρος; Έγινε....ok να την δω

Κοιτάζω imdb, βλέπω μια χαρά βαθμολογία.....

Βλέπω την ταινία.....

#@%$@#%$@#^%@#

Τα νεύρα ζαρτιέρες.

Θα βλέπω μόνο ταινίες με superheroes, καρτούνς, aronofsky και σειρηνάκη. Τίποτε άλλο....το Hunger games μου έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

• Like 3
Δημοσ.

Πως να ηρεμήσω ρε συ;

Βλέπω την ταινία.....

#@%$@#%$@#^%@#

Τα νεύρα ζαρτιέρες.

Θα βλέπω μόνο ταινίες με superheroes, καρτούνς, aronofsky και σειρηνάκη. Τίποτε άλλο....το Hunger games μου έδωσε το τελειωτικό χτύπημα.

Φιλε μου υπαρχουν και χειροτερα, εγω το ειχα δει στο σινεμα και μετα το τελος της ταινιας ειχα πεσει στα γονατα εξω απο το Odeon και εκλαιγα τα λεφτα που ειχα δωσει.

• Like 2
Δημοσ.

Είδα το hunger games.....ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΔΑ για κοριτσάκια που γουστάρουν twilight.

Τόσος ντόρος γι'αυτήν την μούφα; Δεν παίζει να είδα χειρότερη ταινία μέχρι ώρας φέτος. Και ήταν και 2'30 ώρες.....what a fckin waste of time.

Βαρετή, ανούσια, ηλίθια, ΑΠΑΤΗ σκέτη. Δεν βαθμολογώ....τέτοιες μπούρδες δεν αξίζουν ούτε άσσο.

Πως να ηρεμήσω ρε συ;

Βλέπω την ταινία.....

#@%$@#%$@#^%@#

Τα νεύρα ζαρτιέρες.

περναμε και ρωταμε φιλαρακι...

μαχη γινοτανε πριν απο μερικες μερες οταν την συγκρινανε με το BR...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπως ετσι εκανα και εγω για το μικρο σπιτι στο λιβαδι εεε στο δασος :P Καλα το hunger games δεν ηταν τοοοοοσο πατατα νταξ,δεν εχεις δει αλλες ταινιες που λες αυτοι που τις φτιαξανε παιζει να ηταν μεθυσμενοι :P

Επεξ/σία από Prospector8
Δημοσ.

υπαρχουν τοσες σαβουρες εκει εξω και εσεις κανετε ετσι για το hunger games??

εγω παντως εχω θετικες εντυπωσεις

ειδα το chaser http://www.imdb.com/title/tt1190539/

πολυ καλη,2 ωρες απολαυστικες και μου θυμισε i saw the devil ,μονο που ειναι καλυτερο 8/10,

• Like 1
Δημοσ.

Θα βλέπω μόνο ταινίες με superheroes, καρτούνς, aronofsky και σειρηνάκη.

Θα μπορούσα να το βάλω για υπογραφή...

• Like 2
Δημοσ.

περναμε και ρωταμε φιλαρακι...

μαχη γινοτανε πριν απο μερικες μερες οταν την συγκρινανε με το BR...

Έψαξα για topic στο inso αλλά δεν βρήκα....

Και να σου πω το πιο τραγικό; Η 24άρα lg μου παρέδωσε πνεύμα.....Είδα το hunger games, έκλεισα το pc και μάλλον δεν άντεξε την μπούρδα που έδειξε και ψόφησε. Χωρίς pc μέχρι να βρω γκάφρα για νέα (ίσως πάρω tv, θα ανοίξω θέμα soon) μόνο με το macbook.

Θα μπορούσα να το βάλω για υπογραφή...

:)

Δημοσ.

Είδα την The Shawshank Redemption....Λοιπόν παρόλο που δεν ήταν η καλύτερη ταινία σκηνοθετικά ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία με 2 κορυφαίους ηθοποιούς.Το γεγονός το ότι μόλις τελείωσε την ξανά έβαλα (δεν το έχω ξανακάνει με ταινία) σημαίνει πολλά.Για μένα 8.5/10 μαζί με το πράσινο μίλι

Δημοσ.

Γεια σου ήρωα chill.Εγώ άντεξα μόλις 20 λεπτά να δω από το hunger games.

Τα πρώτα λεπτά ήταν τα πιο απάλευτα, εκεί στο 20λεπτο ήθελα να το κλείσω και εγώ αλλά δεν το κανα...

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ :mad:

Πριν λίγο είδα το TED.....χαζοχαρούμενη ταινία....ok αυτό ήταν αναμενόμενο λόγω περιεχομένου.....αλλά μέτρια προς κακή χαζοχαρούμενη ταινία. Τα στρούμφ μπροστά του ήταν αριστούργημα.

5/10 γιατί έπαιζε η Kunis (έχει πάρει την κάτω βόλτα η καριέρα της ή είναι η ιδέα μου; Τουλάχιστον παραμένει παιδαροπαίδαρος)

• Like 2
Δημοσ.

φιλε chill αρχιζω και ανησυχω για τις αποψεις σου. το οτι δεν σου αρεσε το hunger games δεν μου κανει εντυπωση γιατι για τον ντορο που δημιουργηθηκε αποδειχτηκε μαπα αλλα μας λες οτι στο 20λεπτο ηθελες να το κλεισεις που ουσιαστικα δεν ειχε γινει τιποτα και τωρα μας λες οτι δεν σου αρεσε το TED. Seriously? Εγω παντως περιμενω να το δω πως και πως

Δημοσ.

φιλε chill αρχιζω και ανησυχω για τις αποψεις σου. το οτι δεν σου αρεσε το hunger games δεν μου κανει εντυπωση γιατι για τον ντορο που δημιουργηθηκε αποδειχτηκε μαπα αλλα μας λες οτι στο 20λεπτο ηθελες να το κλεισεις που ουσιαστικα δεν ειχε γινει τιποτα και τωρα μας λες οτι δεν σου αρεσε το TED. Seriously? Εγω παντως περιμενω να το δω πως και πως

200 χρονια μπροστα απλα ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...