Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

the raven... πολυ καλο..μαρεσε και η πλοκ ηκαι η ηθοποιια

one in the chamber... απλη περιπετεια..αναλαφρη περνα η ωρα σου αλλα οχι κτ το ιδιαιτερο

assasin's bullet.. ουτε καν.. μην τη δειτε..περιπετεια αλλα πολυ φτηνη και προχειρη παραγωγη μου εκανε

• Like 1
Δημοσ.

Inglourious Basterds

Μου άρεσε αρκετά, από τις πιο ενδιαφέρουσες για μένα του Tarantino αν και δεν έκανε το μεγάλο μπαμ για να της δώσω υψηλότερη βαθμολογία. 7/10

Drive

Την περίμενα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερη. Τη βρήκα εξαιρετικά αργή ενώ το θέμα της «σηκώνει» πιο γρήγορους ρυθμούς και δράση. Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα... Και είχα φάει και το σύζυγο να τη δούμε. Τα άκουσα πάλι... 6/10

Δημοσ.

Το γαμησες. Ενταξει ειναι καλη αλλα μην τρελαθουμε κιολας. Εκπληξη τη λες σιγουρα. Πολυ ξυλο και βια, γουστοζικα πραγματα αλλα μην τρελαθουμε εντελως για εντελως.

Γουστα ειναι αυτα.Ομως για παραθεσε μερικες ταινιες δρασης που ειναι καλυτερη απο αυτην.Ελπιζω να μην δω τιποτα LotR..

Δημοσ.

Requiem for a Dream (2000)

Τι ταινιάρα! Γιατί δεν την είχα δει πιο πριν, δεν ξέρω. Ούτε κατάλαβα πως έγινε και την έχασα το 2000.

Ότι έχω δει από Aronofsky ήταν αριστούργημα (Wrestler, Pi, Fountain, Swan) και μου αρέσει ο τρόπος που παρουσιάζει το θέμα του, διαφορετικός κάθε φορά.

Όπως και στη ζωή ενός ναρκωμανή, έτσι και στην αρχή της ταινίας το τριπάκι είναι ωραίο, έρωτας, όνειρα, υποσχέσεις, αφέλεια. Στο τέλος όμως καταλαβαίνεις τον εφιάλτη. Έτσι και στην ταινία το τέλος ήταν συγκλονιστικό (από τα καλύτερα που έχω δει).

Ο Jared Leto καταπληκτικός, δεν καταλαβαίνω γιατί έχει να κάνει ταινία από το 2009 ένας ηθοποιός που έχει παίξει σε Mr. Nobody , American Psycho , Girl, Interrupted , Fight Club , η Jennifer Connelly κούκλα και με μεστή ερμηνεία, ενώ η Ellen Burstyn δικαιολογημένα προτάθηκε για όσκαρ (ποιά το πήρε? H Brockovich!!!).

Η μουσική χαράχθηκε στο μυαλό μου, ένα απίστευτα μελαγχολικό θέμα με πολύ όμορφη κλιμάκωση στο τέλος.

10/10

• Like 2
Δημοσ.

Γουστα ειναι αυτα.Ομως για παραθεσε μερικες ταινιες δρασης που ειναι καλυτερη απο αυτην.Ελπιζω να μην δω τιποτα LotR..

Οσες θελεις. Dragons forever, the protector, replacement killers, the rock, η τριλογια Bourne, heat, kill zone, unleashed και πολλες πολλες ακομα και δεν εκανα καν τον κοπο να βαλω μεσα classic ταινιες.

• Like 2
Δημοσ.

Moλις γυρισα απο το TDKR. Eνα εχω να πω μονο.

Ευτυχως που εφυγε απο το franchsie, ο πιο overrated director στον κοσμο. ευτυχως.

Δημοσ.

Ευτυχως που εφυγε απο το franchsie, ο πιο overrated director στον κοσμο. ευτυχως.

παω, και ερχομαι να σου πω. γυρισα απο 5ημερο σημερα και στα καπακια παω να την δω. αυριο θα γραψω

Δημοσ.

Eισαι υπερβολικος,αλλα σεβαστο... 8.5/10 και απο μενα για το TDKR,πολυ ωραια ταινια.

Δημοσ.

Πες το, σου φαίνεται και σένα λίγο... λαϊκιστής; Ένας πιο βιρτουόζος και ικανός Παπακαλιάτης; "Απατεώνας σκηνοθέτης", που θα έλεγε και ο Γεωργίου.

Δημοσ.

... καμιά 100ριά φορές. Η μόνη ταινία που κάθε φορά που βάζω να δω μια σκηνή, δεν σταματάω αν δεν φτάσει το τέλος. Το Νονό δε νομίζω να τον ξαναδώ, ούτε στην TV.

Δε μπορουν να συγκριθουν μεταξυ τους οι δυο αυτες ταινιες, απο casting, ερμηνειες, soundtrack, σφιχτο σεναριο σκηνοθεσια, ειναι σα τη μερα με τη νυχτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...